Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Valla varım bu işe hiç sıkıntı yok da mesele şu ki... Adam küçüğüm diye istemezse ne ederim? Çünkü minyon tipli biriyim o ise kabasakal boylu poslu urfalı yani ortalıkta aklıma o geldikçe urfalı kekimm diye ağlayarak geziyorum

Ooo hayırlısı olsun bence 10 yaş çokta değil..yani bende Haluk Levent’e aşığım aramızda 26 yaş var ama çokta şey değil yani
uzak durrr eskiden ben de aşıktım onaa .bir yarimmm olsun isterdimmm gözleriii yeşilllll.ha bir de bensizken Ankaradaaaa diye bir çığırırdı kalbimiz yerinden oynardı yurttta .hey gidi günlerrrr

10 yaş problem değil, sizin 21 yaşında olmanız buradaki problem.
O kadar genç, heyecanlı, dinamik, adeta kelebekler gibi kıpır kıpır bir yaştasınız ki; hayat yolunda yeni emeklemeyi bırakan bir bebek misali.
O sebeple akranlarınızla olun, gezin, tozun, aşk acısı çekin, tatillere gidin, mesleğinizi elinize alın sonra bir şekilde ciddi, oturaklı ilişkilere geçiş yapın.
Maalesef 30 küsür yaşında olan bir adam lolita sayılacak genç kızı kolay kolay reddetmez ve gönül de eğlendirmez artık hele aile çevresinden olan biriyle.
Ciddi bakar olaya.
İyiliğiniz için söylüyorum, böyle durumlara gerek yok.

bu da sanki biraz riskli gibi..adamla birebir tanışmadan huyunu suyunu çözmeden dalıvermek Dışardan görünenle içerden görünen bir mi değil mi o çok önemli.

Bu açıdan düşündüm evet ama ben yakın yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Cidden olmuyor yani. Ne istediklerini bilmiyorlar. Ben en az 25 yaşındakilerle yürütebiliyorum. Sebebi de artık işlerini düzenlerini kurmuşlar gönül eğlendirmiyor birçoğu. Ben öyle gezip tozmalık bir ilişki aramıyorum.

genç kızlar aşk acısı çekmesin ya boşa harcanan zaman bence.Aşk acısı çektirin kızlar ilerde evlenince zaten bu erkek milleti size çektirecekler

bu da sanki biraz riskli gibi..adamla birebir tanışmadan huyunu suyunu çözmeden dalıvermek Dışardan görünenle içerden görünen bir mi değil mi o çok önemli.
Eenn çok da bunu düşünüyorum. Sanki adama ulaştım da düşündüğüm şeye bakın ama diyelim ulaştım çok ters biri çıkma ihtimali de var. Adamın işi çok iyi. Kendisi de çok efendi. Ee evlenmek de istiyor ama niye bu yaşa kadar evlenmemiş valla kafamı karıştırıyor bu durum. Kız mı beğenmiyor acaba?

uzak durrr eskiden ben de aşıktım onaa .bir yarimmm olsun isterdimmm gözleriii yeşilllll.ha bir de bensizken Ankaradaaaa diye bir çığırırdı kalbimiz yerinden oynardı yurttta .hey gidi günlerrrr
Benim gözlerim yeşil ama banane aslında yengemin amcası onunla AHBAP platformu aracılığıyla iş yapıyor ona söylemiştim tanıştırayım seni demişti,utandığımdan yok dedim bir de onu hayallerimde bambaşka bir yere koydum hayallerimdeki gibi biri çıkmazsa yıkılırım diye korktum gönül bu napim

genç kızlar aşk acısı çekmesin ya boşa harcanan zaman bence.Aşk acısı çektirin kızlar ilerde evlenince zaten bu erkek milleti size çektirecekler
Aşk acısı bi kere çektim daha da çekemem Allah korusun

21 yaşında nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz? Evlilik hakkında ne biliyorsunuz? Karşıdaki kişiyi tanımayı geçtim Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? İyi cesaret.

Anladım, kendi tercihiniz elbette.
Gezip tozmalık ilişki aramıyorsunuz ama o yaştaki adamlar da zaten zamanında çok gezip tozduğu için evlenince ya da ciddi ilişkisinde kös kös oturuyor genelde.
Yani siz onun deneyimlerine ulaşamadan o dingin bir hayata adım atıyor.
Sizin bileceğiniz iş tabi ama 30ların başında bir kadın olarak 20 leri nasıl özlediğimi ve o gençlik enerjisinin ve güzelliğinin bir daha geri gelmeyeceğini bildiğimden, yapmadıklarımı da yapar daha da deli yaşardım mesela

Bu da benim kendi tecrübem işte.
Öyle ya da böyle mutlu olursunuz umarım:)

Siz önce onu sosyal medyadan bulup iyice bi stalklayın hele.Belli eder zaten kendini.

evlenmedimiydi o çocuğuda olmuştu sanırım ama ama belki boşanmıştır hemen araştırayım .senin olsun bu arada canın sağ olsun şurda k.kulübü arkadaşıyız lafı mı olur

21 yaşında nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz? Evlilik hakkında ne biliyorsunuz? Karşıdaki kişiyi tanımayı geçtim Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? İyi cesaret.
Kendimi tanıdığımı düşünüyorum. Öyle bir cesaret var bende evet. Belki de deli cesareti :) sonu kötü de olabilir.

Çeksin dibine kadar çeksin
O bile güzel gençlikte.
İçsin, sabahlara kadar kız kıza efkar dağıtsınlar, erkeklerin dibine küfretsinler, ağlaşa bağrışa şarkılar söylesinler
Güzel günlerdi yahu...

Çok teşekkür ederim bu iş olur mu bilmem ama olmazsa dediğiniz gibi hayat devam ediyor ben her yönden hayata devam ediyor ve kendime, zamanıma kıymet veriyorum. Tecrübeleriniz için çok teşekkürler

Bence vazgeçmelisin yaş farkı su an için fazla çünkü sen 21 yaşındasın.9 sene sonrayı düşün sen 30 o 40 maalesef bence başka aday ara.

Kendimi tanıdığımı düşünüyorum. Öyle bir cesaret var bende evet. Belki de deli cesareti :) sonu kötü de olabilir.
İşte o deli cesaretinin adı gençlik ateşi, bugün başka konuda da söyledim 26 civarı gelen irdeleme ile risk analizine giriyır beyin.
Fedai gibi atlamıyor olaya, o sebeple benlik olgusu oluşmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…