Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Buna aslaa cesaret edemem abimden yani kuzenimden çok çekinirim. Sosyal medyada bulamadım keşke bulabilseydim bir şekilde ulaşırdım ama yok
Ahahahah kuzenimin kuzenini eklemiştim kuzenim ağzıma s.cmisti adam söylemiş öküz o hayatımın dönüm noktası oldu yaşım da gençti bı daha kimseyi eklemedim. Severek ayrılsam bile dönmedim. Çok iyi oldu seven varsa gelsin. Sen uğraşma. Adam istese düşünürüm demezdi .

Başta konuşalım ailesi ve kendisi isterse dedi kuzenim numaramı verdi sanırım fakat sonradan kuzenimle bana okulu ne yapacak diye sordurdu bende benim için problem değil okurken evli olmak dedim sonra ertesi gün haber yolattı okulu devam ederken olmaz o yüzden olumsuz diye ben de tamam dedim mevzu kapandı çok sevgili kk hanımları :) nasip değilmiş.

Ne kadar var okulun bitmesine?

Son bir senem evli geçecekti. Yarı dönemim staj olacak ve bu dönem üstten iki dersimi de almıştım fakat beyfendi tanışmaya dahi teşrif etmediğinden bunlardan haberi yok

Aman kendi bilir. Hayır hemen evlenmezdiniz o zaman ne acelesi vardı okul bitinceye kadar tanırdınız birbirinizi

Aman kendi bilir. Hayır hemen evlenmezdiniz o zaman ne acelesi vardı okul bitinceye kadar tanırdınız birbirinizi
Ne diyebilirim ki :) Biraz üzüldüm ama ona hiçbir şey diyemem. Herkes nasibini yaşıyor.

Düşüneyim demiş, bundan destansı bir aşk hikayesi beklemeyin. Olsa olsa görücü usulü bir evlilik olur işte. Sevgi saygı sınırları içinde yaşar giderseniz ne ala.

Düşüneyim demiş, bundan destansı bir aşk hikayesi beklemeyin. Olsa olsa görücü usulü bir evlilik olur işte. Sevgi saygı sınırları içinde yaşar giderseniz ne ala.
tanışabilseydik seveceğine emindim, ben onu sevebilir miyim diye düşünüyordum.

Bilemedim, bahane sanki.
Zaten hemen evlenmek zorunda degildiyiniz ki.
Evliliği uzun zamandır düşünen biri. Kendi adına hemen evlenmeyi düşünmüş muhtemelen. Belki de bahane tabi.

Eşimle aramda 12 yaş var, 5 yıllık beraberlik, yeni evlendim, yaş hiç sorun değil, büyük erkek daha iyidir.

Daha evlilik konuşmak için çok çok erken değil mi ya? Bir kere gördüğü insanla koşa kola evlenme planı yapan biriyle iyi ki olmamışsınız. Okulunuzun bitmesine bir sene varmış, ne bu evlilik acelesi adamdaki anlamadım ki. Hayır yaşınız da ufak Hakkınızda hayırlısı olmuş bence

Bence çok gönüllü değilmiş yoksa en azından bi kez buluşur bazı şeyleri yüzyüze konuşurdu
Bence de pek gönüllü değilmiş, ben de düşünmüyorum artık kendisini.

Genelde kizlar olumsuz diye haber yollar adama bakk insan bir kere gorusur cocuk gibi baskasindan haber gonderiyor gorusmeden. Hayirlisi olmus hakkiniza uzulmeyn gecici bir begenme duygusu bu ilerde hatirlamazsiniz bile

Genelde kizlar olumsuz diye haber yollar adama bakk insan bir kere gorusur cocuk gibi baskasindan haber gonderiyor gorusmeden. Hayirlisi olmus hakkiniza uzulmeyn gecici bir begenme duygusu bu ilerde hatirlamazsiniz bile
Evet, beni en çok geren şey bu oldu. Ya hu haber yollattın o kadar ailesine sorulsun falan diye sonra ne bu? Okuyan kız istemiyorsan baştan de. Kuzenim ona demişti okuyor diye çocuk da aynı şehirdeyse sıkıntı yok falan demişti yani. Hadi sonradan sıkıntı ettin bunu, en azından benimle konuşup söyle gerçekten herkese rezil oldum kuzenime, kuzenimin eşine, teyzeme, aileme. Zavallı gibi hissettim ya ilk günler. Herkes gözüme baktı ne kadar üzüldüm diye. Neyse daha fazla sinirlenmek istemiyorum :) Allah ona da hayırlısını versin bana da.

Bu arada okurken evlenmek hastalıklı bir şey değil çok sevgili kk. Okurken bir çok şey başaran, aynı zamanda evliyken okumaya karar vermiş birçok insan var. Tamamen tercih meselesi. Burada bana " çocuk " muamelesi yapanlara sözüm. Üstünüze alınmayınız lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…