Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

İlk başta aman ne tatlı aşk hikayesi demiştim ama şimdi diyorum ki ne saçma bir tip bu adam

Evleneyim de kim olursa olsun ha o ha bu kafasında hiçbir beğeni, hoşlantı aramıyor kriter arıyor evlilik programındaki gibi. Saçmalık boşver bunu sen

Evet bir kriter uymadığı için mesaj atmayı bile düşünmedi. Belki de bende hoşuna gitmeyen bir şey gördü diyorum. Beni düğünde gördüğü zaman falan. Belki başka bir şey. Yani artık onunla ilgili düşünmüyorum da başlarda öyle demiştim. Hayırlısı olsun, hiç kendimi kahretmiyorum. Allah hayırlısını versin.

Kaptırma kendini o kimmiş düşünüyor. Sen “düşüneyim” diyeceksin.. e bir zahmet. Ay şu erkeklere belli etmeyin süründürün. Daha kıymetli oluyor bence. Ben hata ettim siz etmeyin diye yazıyorum.

Ya çok tatlısınız hahahahaha. Ama bu hikayede yanmanızı istemem. Bir erkek "düşüneyim" demişse üzülerek söyleyeyim, ya sizden pek etkilenmemiş, ya görüştüğü başka biri var, ya da başka öncelikleri var anlamına gelir.
31 yaşındaki adam da mantığını devreye sokar, bu kaçınılmaz.
Hadi siz 31, o 41 olsaydınız bir sorun olmazdı yaştan ötürü. Ama siz 21, o 31 olunca işler değişebiliyor. Bunu söylediğim için kızmayın bana, ama siz ergenlikten neredeyse yeni çıktınız, ikinizin mantığı ve hayata bakış açılarınız çatışacaktır muhakkak. Yoksa 10 yaş farkta bir beis görmedim.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Sallayın o adamı.

Evet değil okurken evlenmek. Ben nişanlı iken üniversiteyi kazandım. Eşim çok mutlu olmuştu. Onunla birlikte kayıt yaptırmaya gittik kendi kayıt yapıyor gibi heyecanlanmıştı. Kızıma da 4.sınıfta hamileydim. Mezun oldum 3 hafta sonra kucağıma aldım. İnsan isterse herşey olur tabi eşin de köstek olmaması lazım.
Çok nazlandı. Ben bile sinir oldum hani bir konuş yani. Hayırlısı olsun inşallah. Benzer durum olmuştu benim. Abimin arkadaşı bize sık sık gelirdi bana ilgisi olduğunu fark ettim ama kimseye demedim tabi annem ve yengem bunu fark etti. O zaman ev telefonu var arardı sık sık ben çıkınca gereksiz uzatırdı. Sonra abime evlenmek istediğini söyledi abim de kuzenimi söyledi kem küm kabul etti bizim evde görüştüler çok kaba ve kötü davrandı kuzenime. Bir şey anlatırken bile bana bakarak anlatmıştı. Sonra kararını belirtmek için bir hafta hiç sesini çıkarmadı en son aradı istemediğini söyledi. Kuzenim için travma olmuştu..

Son bir senem evli geçecekti. Yarı dönemim staj olacak ve bu dönem üstten iki dersimi de almıştım fakat beyfendi tanışmaya dahi teşrif etmediğinden bunlardan haberi yok
Hehhh bende tam onu soracaktım bu ne böyle kulaktan kulağa gibi o ona dedi bu buna söyledi!!
Görüşmekle ilgili kurallarınız mı var neden herkes arada? Verseydiniz telefonunuzu aramak isterse diye yada o verseydi keşke. Tabi zaten olmamış bencede hayırlı olmuş hiç üzülmeyin..
İlk anlatımınızdaki durum çok romantikti ama dediğin gibi kısmet. Daha gençsin çok çok daha güzellerini yaşarsın inşallah.

Aaaa çok.uzuldum nasip değilmiş o zaman

Kuzeniniz için gerçekten çok üzücü olmuştur. Ben de üzüldüm onun adına. Evet dediğiniz gibi bu çocuk da çok nazlandı. Eh ne yapalım nasipte yokmuş ki nazlanası tutmuş...

İnşaAllah ya hu tabiki Allah nasip ederse daha güzelini yaşarım :) Numaramı kuzenim ona vermişti ama kendisi benimle iletişime geçmek istemedi bir süre daha aracı tuttu arada. Muhafazakar oluşuna bağlıyorum. Hassasiyetleri olan biriydi.

Kuzeniniz için gerçekten çok üzücü olmuştur. Ben de üzüldüm onun adına. Evet dediğiniz gibi bu çocuk da çok nazlandı. Eh ne yapalım nasipte yokmuş ki nazlanası tutmuş...
Kuzenimin benimle olan kısımdan haberi olmadı çok şükür. Tabi bir hafta aramayıp sonucu bildirmemesi kötü oldu. Düşünüyorum da iyi ki olmamış şu an çok daha iyi biriyle evli ve çok mutlu Allah daha iyisini verecekmiş meğerse

Tabiki her şeyde bir hayır vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…