- 23 Ağustos 2012
- 50.159
- 1
- 232.890
- 898
Evet bir kriter uymadığı için mesaj atmayı bile düşünmedi. Belki de bende hoşuna gitmeyen bir şey gördü diyorum. Beni düğünde gördüğü zaman falan. Belki başka bir şey. Yani artık onunla ilgili düşünmüyorum da başlarda öyle demiştim. Hayırlısı olsun, hiç kendimi kahretmiyorum. Allah hayırlısını versin.İlk başta aman ne tatlı aşk hikayesi demiştim ama şimdi diyorum ki ne saçma bir tip bu adam
Evleneyim de kim olursa olsun ha o ha bu kafasında hiçbir beğeni, hoşlantı aramıyor kriter arıyor evlilik programındaki gibi. Saçmalık boşver bunu sen
Kaptırma kendini o kimmiş düşünüyor. Sen “düşüneyim” diyeceksin.. e bir zahmet. Ay şu erkeklere belli etmeyin süründürün. Daha kıymetli oluyor bence. Ben hata ettim siz etmeyin diye yazıyorum.Merhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzdenO aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
GÜNCELLEME
Çok sevgili kk güncelleme yapıyorumsize bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?
Ya çok tatlısınız hahahahaha.Merhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzdenO aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
GÜNCELLEME
Çok sevgili kk güncelleme yapıyorumsize bunları yazdıktan birkaç hafta sonra teyzem bir gün bizdeyken bana " seninle x'in arasını yapayım mı? " Diyiverdi. Oysa ben tamamen umudu kesmiştim x kişisi için. Teyzem böyle diyince tabi önce yaşını öğren dedi annem büyükse olmaz falan dedi. X kişisi teyze oğlumun kankisi olduğundan, teyzem oğluna sordu ve benden sadece 5-6 yaş büyük olduğunu öğrendik. Yani yaş farkı benim için çok iyi. Annem ikna oldu. Teyzemin oğlu benim ve x kişisinin tam birbirimize göre olduğunu ve arkadaşıyla konuşacağını söyledi. Dün akşam konuşmuşlar oğlan düşüneyim demiş. Ben bu durumda nasıl hissetmeliyim? Düşüneyim demek iyi midir kötü müdür? Ben bu işin buralara geleceğini tahmin etmezdim asla tamamen teyzemin yönlendirmesiyle oldu resmen demek bunlar nasipte varmış. Sizce x kişisi haber verecek mi yoksa düşüneyim diyerek geçiştirdi mi? Teyzem olumlu gibi dedi herkes biraz bekle diyor ama bence bu olumlu bir şey değil. Ha olumsuz olsa olmaz derdi diyorlar. Nasıl hissedeceğimi şaşırmış durumdayım sizce neler oluyor?
Evet değil okurken evlenmek. Ben nişanlı iken üniversiteyi kazandım. Eşim çok mutlu olmuştu. Onunla birlikte kayıt yaptırmaya gittik kendi kayıt yapıyor gibi heyecanlanmıştı. Kızıma da 4.sınıfta hamileydim. Mezun oldum 3 hafta sonra kucağıma aldım. İnsan isterse herşey olur tabi eşin de köstek olmaması lazım.Bu arada okurken evlenmek hastalıklı bir şey değil çok sevgili kk. Okurken bir çok şey başaran, aynı zamanda evliyken okumaya karar vermiş birçok insan var. Tamamen tercih meselesi. Burada bana " çocuk " muamelesi yapanlara sözüm. Üstünüze alınmayınız lütfen.
Çok nazlandı. Ben bile sinir oldum hani bir konuş yani. Hayırlısı olsun inşallah. Benzer durum olmuştu benim. Abimin arkadaşı bize sık sık gelirdi bana ilgisi olduğunu fark ettim ama kimseye demedim tabi annem ve yengem bunu fark etti. O zaman ev telefonu var arardı sık sık ben çıkınca gereksiz uzatırdı. Sonra abime evlenmek istediğini söyledi abim de kuzenimi söyledi kem küm kabul etti bizim evde görüştüler çok kaba ve kötü davrandı kuzenime. Bir şey anlatırken bile bana bakarak anlatmıştı. Sonra kararını belirtmek için bir hafta hiç sesini çıkarmadı en son aradı istemediğini söyledi. Kuzenim için travma olmuştu..Başta konuşalım ailesi ve kendisi isterse dedi kuzenim numaramı verdi sanırım fakat sonradan kuzenimle bana okulu ne yapacak diye sordurdu bende benim için problem değil okurken evli olmak dedim sonra ertesi gün haber yolattı okulu devam ederken olmaz o yüzden olumsuz diye ben de tamam dedim mevzu kapandı çok sevgili kk hanımları :) nasip değilmiş.
Hehhh bende tam onu soracaktım bu ne böyle kulaktan kulağa gibi o ona dedi bu buna söyledi!!Son bir senem evli geçecekti. Yarı dönemim staj olacak ve bu dönem üstten iki dersimi de almıştım fakat beyfendi tanışmaya dahi teşrif etmediğinden bunlardan haberi yok
Aaaa çok.uzuldum nasip değilmiş o zamanBaşta konuşalım ailesi ve kendisi isterse dedi kuzenim numaramı verdi sanırım fakat sonradan kuzenimle bana okulu ne yapacak diye sordurdu bende benim için problem değil okurken evli olmak dedim sonra ertesi gün haber yolattı okulu devam ederken olmaz o yüzden olumsuz diye ben de tamam dedim mevzu kapandı çok sevgili kk hanımları :) nasip değilmiş.
Kuzeniniz için gerçekten çok üzücü olmuştur. Ben de üzüldüm onun adına. Evet dediğiniz gibi bu çocuk da çok nazlandı. Eh ne yapalım nasipte yokmuş ki nazlanası tutmuş...Evet değil okurken evlenmek. Ben nişanlı iken üniversiteyi kazandım. Eşim çok mutlu olmuştu. Onunla birlikte kayıt yaptırmaya gittik kendi kayıt yapıyor gibi heyecanlanmıştı. Kızıma da 4.sınıfta hamileydim. Mezun oldum 3 hafta sonra kucağıma aldım. İnsan isterse herşey olur tabi eşin de köstek olmaması lazım.
Çok nazlandı. Ben bile sinir oldum hani bir konuş yani. Hayırlısı olsun inşallah. Benzer durum olmuştu benim. Abimin arkadaşı bize sık sık gelirdi bana ilgisi olduğunu fark ettim ama kimseye demedim tabi annem ve yengem bunu fark etti. O zaman ev telefonu var arardı sık sık ben çıkınca gereksiz uzatırdı. Sonra abime evlenmek istediğini söyledi abim de kuzenimi söyledi kem küm kabul etti bizim evde görüştüler çok kaba ve kötü davrandı kuzenime. Bir şey anlatırken bile bana bakarak anlatmıştı. Sonra kararını belirtmek için bir hafta hiç sesini çıkarmadı en son aradı istemediğini söyledi. Kuzenim için travma olmuştu..
İnşaAllah ya hu tabiki Allah nasip ederse daha güzelini yaşarım :) Numaramı kuzenim ona vermişti ama kendisi benimle iletişime geçmek istemedi bir süre daha aracı tuttu arada. Muhafazakar oluşuna bağlıyorum. Hassasiyetleri olan biriydi.Hehhh bende tam onu soracaktım bu ne böyle kulaktan kulağa gibi o ona dedi bu buna söyledi!!
Görüşmekle ilgili kurallarınız mı var neden herkes arada? Verseydiniz telefonunuzu aramak isterse diye yada o verseydi keşke. Tabi zaten olmamış bencede hayırlı olmuş hiç üzülmeyin..
İlk anlatımınızdaki durum çok romantikti ama dediğin gibi kısmet. Daha gençsin çok çok daha güzellerini yaşarsın inşallah.
Kuzenimin benimle olan kısımdan haberi olmadı çok şükür. Tabi bir hafta aramayıp sonucu bildirmemesi kötü oldu. Düşünüyorum da iyi ki olmamış şu an çok daha iyi biriyle evli ve çok mutlu Allah daha iyisini verecekmiş meğerseKuzeniniz için gerçekten çok üzücü olmuştur. Ben de üzüldüm onun adına. Evet dediğiniz gibi bu çocuk da çok nazlandı. Eh ne yapalım nasipte yokmuş ki nazlanası tutmuş...
Tabiki her şeyde bir hayır vardır :)Kuzenimin benimle olan kısımdan haberi olmadı çok şükür. Tabi bir hafta aramayıp sonucu bildirmemesi kötü oldu. Düşünüyorum da iyi ki olmamış şu an çok daha iyi biriyle evli ve çok mutlu Allah daha iyisini verecekmiş meğerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?