bende yeni basliyorum bu yola...

sarev pike takımı
28ba598e.jpg

hepsi çok güzel canım aldıkalrının güzel bir başlangıç yapmışsın yemek takımın ve su takımın benimkiyle aynı çok severek aldım ama ben arka sayfadaki fotoları göremiyorum neden anlamadım

bende daha yeni başladım tatlım başladığın zaman devamı geliyo çok güzel aldıkların iyi günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim:34:

hepsi çok güzel canım aldıkalrının güzel bir başlangıç yapmışsın yemek takımın ve su takımın benimkiyle aynı çok severek aldım ama ben arka sayfadaki fotoları göremiyorum neden anlamadım

tsk ederim canım ikimizde güle güle kullanalım canım simdi baktim resimler gözüküyor baglantıdandır belki canım

bende daha yeni başladım tatlım başladığın zaman devamı geliyo çok güzel aldıkların iyi günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim:34:

tsk ederim canım rabbim hepimize kolaylıkla eksiklerimizi tamamlamayi nasip olmayanlarada en kısa zamanda almayı nasip etsin amin.

senin bardak takımın bir çok markanın arasında en çok beğendiğim bardak takımıydı, 6 kişilik yetersiz olur diye düşündüm. 6 kişilik takım 350 TL, 12 kişilik takım 700 TL dediler. bende mecburen markasız bir takım aldım. napalım ilerde daha iyilerini alırız inşallah

canım maşallah barekallah diyeyim önce :nazar:

ben önce büyük pahalı olanları almayan başlayan biri olarak
aldığın küçük şeyleri çok beğendim :61:

özellikle cam çaydanlığına ve ying yang sosluğuna tek kelimeyle bayıldım,
nerelerden kaça aldın onları..

Başlıkta yeni başlıyorum demişsin ama baya baya ilerlemişsin canım, inş tez zamanda bitirirsin, allah güzel günlerde kullanmak nasib etsin, mutluluklar dilerim :)

senin bardak takımın bir çok markanın arasında en çok beğendiğim bardak takımıydı, 6 kişilik yetersiz olur diye düşündüm. 6 kişilik takım 350 TL, 12 kişilik takım 700 TL dediler. bende mecburen markasız bir takım aldım. napalım ilerde daha iyilerini alırız inşallah

insallah canım daha iyilerini daha guzellerinide alırsın

Back
X