bende yeni basliyorum bu yola...

$20110503154010719.webp bambu nevresim takımı

canım aldıklarını huzurla mutlulukla kullan hepsı çok güzeller yemek ve bardak takımımız aynı :) pasta setı nıyetıne aldın sarınırım o gullu takımın cok guzel bıttım bıev den mı aldın ? ben aslında gullu seyler sevmem ama senın takımın cok hosuma gıttı emeğıne sağlık :3:

canım aldıklarını huzurla mutlulukla kullan hepsı çok güzeller yemek ve bardak takımımız aynı :) pasta setı nıyetıne aldın sarınırım o gullu takımın cok guzel bıttım bıev den mı aldın ? ben aslında gullu seyler sevmem ama senın takımın cok hosuma gıttı emeğıne sağlık :3:

canım aldıkların çok güzel :nazar: güle güle kullann:16:
bana kalırsa topluca yüklesen daha iyi olur ayrı ayrı mesaj olarak değilde tek bir mesajda :26: bu benim fikrim tabii lütfen yanlış anlama.. :54:

Her şey çok güzel, çok beğendim aldıklarınızı. Özellikle biev güllü çay/kahvaltı takımını. Tamamı ne kadar tuttu acaba,bayağı da parçası varmış.
Bir de Porland yemek takımı çok güzel daha önce görmüştüm. O takım ne kadar tuttu? Tek tek aldığın için bayağı tutuyor Porland ürünleri set oluştururken:(.
Güle güle kullanın aldıklarınızı.

ALDIKLARIN HEPSİ ÇOK GÜZEL CANIM KALİTELİ SEÇİMLER YAPMIŞSIN GÜLE GÜLE KULLAN ÇEYİZLERİNİ :nazar:

Her şey çok güzel, çok beğendim aldıklarınızı. Özellikle biev güllü çay/kahvaltı takımını. Tamamı ne kadar tuttu acaba,bayağı da parçası varmış.
Bir de Porland yemek takımı çok güzel daha önce görmüştüm. O takım ne kadar tuttu? Tek tek aldığın için bayağı tutuyor Porland ürünleri set oluştururken:(.
Güle güle kullanın aldıklarınızı.

tsk ederim begendiginize sevindim sizinde ceyiziniz ve evinize aldıklarınız cok guzel güle güle kullanın.biev güllü cay takımı yaklasık hatırladıgım kadarıyla 600-700 tl ye mal olmustu 2. ürüne %50 indirim oldugu bir zamanda almıstım hepsini.
Porland yemek takımını bende cok begendim biraz özel bir desen olduğu icin 2 kişilik takım yapmayı düsündüm aldıgım 2 servis 2 tatlı 2 cukur tabak 1. büyük 1 kücük servis , tuzluk ve biberlik için 305.50 tl ödedim simdi 2 tanede kase almayı dusunuyorum.

canım aldıkların çok güzel :nazar: güle güle kullann:16:
bana kalırsa topluca yüklesen daha iyi olur ayrı ayrı mesaj olarak değilde tek bir mesajda :26: bu benim fikrim tabii lütfen yanlış anlama.. :54:

tsk ederim cnm güzel fikrin icin tsk ederim cnm evet topluca yüklenince daha güzel olur bencede vaktim oldugunda hepsini ilk sayfaya yüklemeye calıscam tekrar tskler

az önceki konuna da aynı cevabı vermştm cnm köşeli yemek takımları kullanısız ve çk yer kaplıyor köşelerinin kırılması riski de cabası. bir de çelik takımında ck fazla parça vr inan en fzla 3 tane tenceresinı kullanıyorsun dha mini çeyiz setlerinden tercih edebilirdin.çnkü dolaplarda sıkış tepiş insanı öldürüyor yni o tencere kalabalıklığı. su takımın ck ck güzl çk zarif :) güzl günlerde kullanırsın inşallah dha çk yeni başlamışsın buradaki bayanların fikirlerini dikkate almanı öneririrm çnkü kullananlar memnuniyetlerini ya da memnuniyetsizliklerini dile getiriyor gereksiz pişman olacağn ya da snradan gözüne fzla gelecek birşey alma canım :) az olsn öz olsun fazla abartıya gerk yk snçta kap kacak cam porselen her sene modası değişiyor kırılıyor üzülüyor insan :)

tsk ederim begendiginize sevindim sizinde ceyiziniz ve evinize aldıklarınız cok guzel güle güle kullanın.biev güllü cay takımı yaklasık hatırladıgım kadarıyla 600-700 tl ye mal olmustu 2. ürüne %50 indirim oldugu bir zamanda almıstım hepsini.
Porland yemek takımını bende cok begendim biraz özel bir desen olduğu icin 2 kişilik takım yapmayı düsündüm aldıgım 2 servis 2 tatlı 2 cukur tabak 1. büyük 1 kücük servis , tuzluk ve biberlik için 305.50 tl ödedim simdi 2 tanede kase almayı dusunuyorum.

Teşekkür ederim ben de. Hepimiz güle güle kullanalım aldıklarımızı inşallah.

Back
X