Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 212025 buyuk servis ve balık tabaklarım
Her şey çok güzel, çok beğendim aldıklarınızı. Özellikle biev güllü çay/kahvaltı takımını. Tamamı ne kadar tuttu acaba,bayağı da parçası varmış.
Bir de Porland yemek takımı çok güzel daha önce görmüştüm. O takım ne kadar tuttu? Tek tek aldığın için bayağı tutuyor Porland ürünleri set oluştururken.
Güle güle kullanın aldıklarınızı.
canım aldıkların çok güzelgüle güle kullann
bana kalırsa topluca yüklesen daha iyi olur ayrı ayrı mesaj olarak değilde tek bir mesajda :26: bu benim fikrim tabii lütfen yanlış anlama..![]()
tsk ederim begendiginize sevindim sizinde ceyiziniz ve evinize aldıklarınız cok guzel güle güle kullanın.biev güllü cay takımı yaklasık hatırladıgım kadarıyla 600-700 tl ye mal olmustu 2. ürüne %50 indirim oldugu bir zamanda almıstım hepsini.
Porland yemek takımını bende cok begendim biraz özel bir desen olduğu icin 2 kişilik takım yapmayı düsündüm aldıgım 2 servis 2 tatlı 2 cukur tabak 1. büyük 1 kücük servis , tuzluk ve biberlik için 305.50 tl ödedim simdi 2 tanede kase almayı dusunuyorum.