- 13 Şubat 2016
- 124
- 74
- 28
- Konu Sahibi Unicorn uterus
-
Bnde pko vardi ama sukur atlattım ama esimde ileri hareketnde problem var onu ikna edipde goturemedm bu zamana kadar bide isi dolayısıyla zor izin alması martta gitcez nasipse onla doktora bakalm neler ckacak karsmızaAllah razı olsun canım çok güzel soylemissin.. Rabbim zamanını biliyor mutlaka.. O ol diyecek oluverecek. sabretmemiz lazim.. ben yine umutluyum ama eşim çok umutsuz.. hiç olmayacak gibi konuşuyor bazen. Beni de üzüyo. Inşallah hayırlı zamanda rabbim yüzümüzü güldürür.
Senin sorunun ne canım ?
Maşallah canım pkoyu Nasil atlattin neler yaptın? Benim de en yakin arkadaşım pkolu. 2ay önce öğrendi klomen ve catlatma iğnesi kullandı fayda etmedi.Bnde pko vardi ama sukur atlattım ama esimde ileri hareketnde problem var onu ikna edipde goturemedm bu zamana kadar bide isi dolayısıyla zor izin alması martta gitcez nasipse onla doktora bakalm neler ckacak karsmıza
Merhaba canım. Durumlarımız ne kadar birbirine benziyorç
Bende yarım rahimliyim. Çocuk sahibi olmaya karar verir vermez doktara gitmiştik biz, önce bir sıkıntımız olup olmadığından emin olalım istedik. İyi ki de gitmişiz. İlk randevu şans eseri benim adetin 2. gününe denk geldi. Hemen kan testleri falan yapıldı. Sonra doktor hsg istedi. O hafta hemen çektirdim. Raporu aldım ve anomali kelimesini gördüm. Zaten ondan sonrasını çok bulanık,nasıl eve gittiğimi bilmiyorum. Doktor belki öyle değildir, ancak ameliyatla anlarız dedi. Ameliyatta oldum ama gerçekten öyleymiş. Yok yere ameliyat oldum, o zamandan beri adet sancıları yatağa düşürüyor beni..
Neyse, düşük riskinden falan bahsettikten sonra eşimin tahlillerini istediler. Eşimde 9 ay kadar klomen kullanmak zorunda kaldı. (3 milyondu sayısı)Bu arada her türlü kür, her türlü macunu yaptık. Düzeldi çok şükür.(15 milyondu en son) Eşimden de iyi sonuçları alınca yine gittik doktorun yanında, size 2 aşılama deneylim, olmassa tüp yaparız dedi. İlaç verdi, gonal-f iğne.(Bide kendi kendine yaptırıyorlar ya bu iğneyi) Kullandım, tam yumurta büyüklüğü 14 olmuştu ki çatlayıverdi kendiliğinden. Benim üzülmem yetmiyormuş gibi birde bana 1. aşılama hakkını kaybettin dediler.Hemen gidip ikinci raporu çıkarttırdım. İkincide biraz daha şanslıydım herhalde, dün yapıldı aşılama. Hayırlısı..
Ve aynen dediğin gibi, hiç kimseye anlatamıyorum bunları. Biliyorum ki bunu yaşamayan hiç kimse anlamaz,anlayamaz. Hamile kalmak için o kadar zorluğa katlanmak yetmiyormuş gibi, hamileyken de her an düşük riskiyle yaşayacağını bilmek kolay değil. Bu yüzden eşim ve benden başka hiç kimse bilmiyor bunları. Allah'tan burada rahatça içimi dökebiliyorum.
Buraya kadar sabredip okuyanlara teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?