1 bucuk yillik evliyim parmak egzersiizi yaptım sadece sonra bu anestezi ile yapmaya basladim girişi uyusuyor ve korkumu aliyor tam anlamiyla.Melegim3434 kaç yıllık evlisin . Mumla nasıl deniyorsjnuz.
jel ve kremlerin tek kullanım amacı kayganlaştırmak. Bende psikoloğa gittim ve yendim. Gerçekten çok iyi bir psikoloğum vardı. Bana çok yardımcı oldu. Kendi başarısız denemelerim beni daha da yordu ve artık pes etmek üzereydim. İyi bir psikologdan yardım alabilirsin benceArkadaslar siteye yeni uye oldum.aslinda arada girip burdaki vajinusmus hakkindaki yazilanlari okuyordum.bende uye olup yardim almak istedim..
Suan saat gece 01:20 ve ben uyuyamiyorum düşünmekten,aslinda her gecem oyle artik.sebebi tahmin edebileceginiz gibi VAJİNUSMUS..
ben 4 aylik evliyim esimle gorucu usulu evlendim ve ilk gecemizde bende bu sorunla karsilastm.aslinda ben evlenmeden once de vajinusmus haknda bilgim vardi biraz ama basima gelecegini dusunmezdim..
Biraz once vajinusmus icin her gece yaptgm gibi arastrma yaparken burdaki vajinusmusu yenenlerin yazdklarini okudum icim o kdar rahatladiki güzel sonuclari okuyunce..
Ben sunu sormak istiyorm herkes kremler falan kullandgni yazms bu kremlerin adini ve nasl kullanldgni merak ettim..yardmci olabilirsenz cok sevinirim..
Gercekten yardima ve destege ihtiyacm var .cunku kimse bu sorunla karsilastgmizi bilmiyo hrrkes birlesmemiz gerceklesti diye biliyor.ve benim konuscak kimsem yok tek basima yenmeye calsyrm bunu..
Devlettede var cinsel terapist fakat sıra uzun zaman sonra geliyor mesela ben erenkoy ruh sinir hastaliklarina gittim (cunku diger devlet hastanelerinde yok ) beni prikiyatriye yonlendirdi ama halaÖzel mi bu psikolog yoksa devletin psikyatrislerimi
ne mutlu sanaben çok mutluyummm... vajinusmusu yendim sonunda...bu rahatsızlığı çekenlerde umarım biran önce yenerler...
Benim psikoloğum özelde çalışıyor istanbul beşiktaşta, devlet hastanelerinde bu konuyla ilgili eğitim almış olanı bulmakta zor. Cinsel terapi ayrı bir alanÖzel mi bu psikolog yoksa devletin psikyatrislerimi
Ne güzel.. Ne mutlu size ..insallah darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?