- 20 Şubat 2016
- 6
- 4
- 1
nasılyendiniz anlatırmısınız parmak egzersizi yaptıysanız..ne kadar surede yendiniz..bende vajinusmusum ve artık baslamam lazım salladıkca salladımben çok mutluyummm... vajinusmusu yendim sonunda...bu rahatsızlığı çekenlerde umarım biran önce yenerler...
Bende öyle sadece ilk gece oldu bir daha olmadı cinsel ilişkim . 1.5 yıldır evliyim [canım bende ilişkiye giremeyenlerdeyim.kızlık zarı aldırma operasyonu geçirdim 10 gün önce.bekleme sürem bitti artık deneme yapıcaz sonuç ne olucak bilmiyorum.doktorum vajinusmus olmadığımı sadece acıya dayanaklı olmadığımı söyledi.muayene oldunmu
Benimde aynı sekilde ağrı acı oluyordu operasyondan sonra parmak denemeside yapabiliyorum aciya dayanıklı değilmişim demekkiCanim muayene nasıl olunuyor . Aslında bana kimse vajinismus un demedi ama cinsel ilişkide çok ağrım oluyor . Ama parmak filan hiç birşey degdirmiyorun
Ne oneriyorsunuz şimdiBenimde aynı sekilde ağrı acı oluyordu operasyondan sonra parmak denemeside yapabiliyorum aciya dayanıklı değilmişim demekki
Bu konuyla ilgilenen iyi bir doktora muayene olun psikolojik mi yoksa fiziksel bir sorunmu öğrenin cok yıpratıcı bir konuNe oneriyorsunuz şimdi
Ne oneriyorsunuz şimdi
Canim parmakla başla sonra aparata geç bunlardan sonra penis cok kolay gelicek emin olMerhaba, o dediğiniz sprey ne kadar ? Birde diyelim ilk denemede o sprey ile yapınca 2.denemede yine sprey ile mi yapıyorsunuz kafayı yemek üzereyim bende. Nolur yardım edin ben daha egzersiz bile yapmadım nerden başlayacağımı bilmiyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?