• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önemli bir dert..

Aynaya bakip inceledgm zaman et parcasi gibi gozukuyo icerisi o beni korktuyo ondan korkuyorm

İnşallah bende atlatırım bende de çok yanma oluyo.

atlatırsın ama ne zaman ki bu olayı kafaya takmayı bırakırsın ancak o zaman. acaba olacak mı acaba şimdi de mi canım yanacak diye düşündükçe iyice geriliyor insan. sevişmeyi doğal akışına bırakmak lazım. tadını çıkara çıkara ve acele etmeden. herşey doğal gelişince oluyor inan bana.

Aynaya bakip inceledgm zaman et parcasi gibi gozukuyo icerisi o beni korktuyo ondan korkuyorm
Ben gibisin aynı :) iyice ıkın oranın açıldığını göreceksin. Zaten bi kere denemişsin girmiş yani o yüzden açık orası

o kadar inceleme ya :D hiçbir zaman bilmem açıp da cinsel organımı incelediğimi...dediğim gibi doğal akışında seyretmeli herşey. kafaya takmadan, korku düzeyini minimuma indirerek. zaten cinsel terapide de bunu uyguluyorlar cerrahi bir müdahale veya sihirli bir değnek değmiyor ilişki olması için.

atlatırsın ama ne zaman ki bu olayı kafaya takmayı bırakırsın ancak o zaman. acaba olacak mı acaba şimdi de mi canım yanacak diye düşündükçe iyice geriliyor insan. sevişmeyi doğal akışına bırakmak lazım. tadını çıkara çıkara ve acele etmeden. herşey doğal gelişince oluyor inan bana.
8 Aylık evliyim. İlk zamanlar çok denedik. Yok öyle bi yanma aşırı bi yanma hissi oluyo. Yapamadık. O yüzden hastaneye gidiyorum. Parmak egzersizi yapıyorum

Ikındgm zaman ackligi göryrm zaten burda yazilanlari dun geece 2 ye kadar bayaa okudm.icim.o kdar rahatladiki.cunku herkes yapabiliyo bu egzersizleri demekki bende yapablrm dedim.bugn baslaycam ama nasl basarcam bilmyrm imkansz gibi geliyo

8 Aylık evliyim. İlk zamanlar çok denedik. Yok öyle bi yanma aşırı bi yanma hissi oluyo. Yapamadık. O yüzden hastaneye gidiyorum. Parmak egzersizi yapıyorum

sen egzersizlere devam et elbette ama bu iş yüzde 99 psikolojik. aynı sorunu çok yakın bir arkadaşım yaşıyordu, cinsel terapiye gittiler hani şu en ünlü doktor var ya bu konuda ona :KK70: orda yapılan şey de psikolojik terapiden başka bir şey değil. kaygı düzeyini azaltma ve canının yanacağı korkusunu yenmeye yönelik. dediğim gibi biz evlenmeden önce de tecrübe yaşamıştık ve hiçbir sıkıntımız yoktu ilkinde bile. ama daha sonra yeni evlenen bu arkadaşımın bu problemiyle çok haşır neşir olmuştum ben de, sanırım ondan etkilendim ve evlendikten sonra bende de yanma hissi vs oluşmaya başladı. ama çok şükür ki biz kendimiz atlattık yardıma gerek kalmadan. eşimin sabrı ve tutkusu bunda büyük etken tabii.

Benim eşimde sabırli davrandi hep ama artk o da olsun istiyo birsyler.kendimde sucluluk duymaya basladm.artk.cok kötü bir psikoloji bu artk bende biran once ustesinden gelmek istyrm.ben evleneli 4 ay oldu memleketten istanbula evlenp geldm ailem ozledik gel gorel diyo.kayinvlidemler gel kal biraz diyo bu mesele yuznden gidemiyorm cunku kimsenin haberi yok.herkes kocam gondermiyo diye dusunuyo sanrm ama ben birakip erteleyp gitmek istemytm ailemi ozledm ..cok sıkntili bi durumdaym suan

Rahatlatın kendinizi yatağa girmeden önce tamamen psikolojik.
Zor ama aşılıyor.

Hep rahatlatyrm kendimi hatta kendim bile yapcagima inanyrm ama is oraya gelince yine kapatyrm bacaklarimi esime yapamayacgmi sylyrm..tabi omda da bir hayal kiriligi..

Back