- 13 Nisan 2016
- 26
- 10
- 3
- 35
Canim muayene nasıl olunuyor . Aslında bana kimse vajinismus un demedi ama cinsel ilişkide çok ağrım oluyor . Ama parmak filan hiç birşey degdirmiyorun
Kadın doğum doktoruna mi gitmek gerekiylCanim evde tek başına egzersiz yapamiyorsan mutlaka doktora gitmelisin. Bende evde hiç gelişme gösteremedim ama doktora gidip 4 seansta yendim.
Evet vajinusmus konusunda da eğitim almış kadın doğum doktoruna gitmeniz gerekiyor. Malesef her kadın doğum doktoru gerekli ilgili göstermiyor bu hastalığa. Onun icin kesinlikle eğitim almış biri olmalı.Kadın doğum doktoruna mi gitmek gerekiyl
Kamyon garaja giremiyorKizlar ,uzur dilerim..bu nas bi sey? Anlamadimda..Yabanciyim.kusura bakmayin...
Aa garcekten??? Gecmis olsun kizlar..bence bu piskolojikman oliyur dimi?Kamyon garaja giremiyor
Şaka bir yana, vajina kendini kasıyor istem dışı ve içeriye giremiyor penis. İlişki gerçekleşemiyor anlayacağın
Ben hiç yaşamadım. Sadece rastgele mesajını gördüm, meraktan hep işte :) Yanıtlamak istedim seni :)Aa garcekten??? Gecmis olsun kizlar..bence bu piskolojikman oliyur dimi?
Nerenin dili bu? Aynen öyle. Bildiğin cinsel hayat işte. Çift taraflı olmalı herşey. Neyse iyi geceler.Gene bilmedim..ama..bence bu erkekede bagli..onceden iyice hazirlamasi lazimdir kadinini...
Tesekurler...Kizlar tekrar gecmis olsun..Ben hiç yaşamadım. Sadece rastgele mesajını gördüm, meraktan hep işte :) Yanıtlamak istedim seni :)
Psikolojik bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?