• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende vajinusmusum..

Sizleri o kadar iyi anliyorumki 6,5 yillik evliyim,tam bir yil sonra yendim,3,5 yasinda kizim var suan,o bir yil bana bir omur gibi gecti.o zamanlar icime attim attim tabi sonra baska olaylarda eklendi suan ilac kullaniyorum.toplumda kendimi farkli yerde goruyordum o zamanlar,umarim tez zamanda yenersiniz.gitmedigim dr kalmadi.dunyanin parasini doktum ozel doktorlara.bosuna gitmeyin doktora.bu bir bilinc alti olayi.cocuklukta bizleri etkileyen olaylar gorseller vs.cok makale okudum bunun uzerine.bir yil sonra tatile gitmistik.bira ictim bilerek oyle oldu.ev ustume geliyordu.gece olmasin istiyordum.size tavsiyem tatile bir yerlere kacin.ortam degistirin.

Aynen arkadaslrim bana da yardım edin . Bende 2 yıldır bu sorun ile ugrasiyrum ve hala cozemedum

ben çok mutluyummm... vajinusmusu yendim sonunda...bu rahatsızlığı çekenlerde umarım biran önce yenerler...
nasılyendiniz anlatırmısınız parmak egzersizi yaptıysanız..ne kadar surede yendiniz..bende vajinusmusum ve artık baslamam lazım salladıkca salladım :((((

Bende öyle sadece ilk gece oldu bir daha olmadı cinsel ilişkim . 1.5 yıldır evliyim [canım bende ilişkiye giremeyenlerdeyim.kızlık zarı aldırma operasyonu geçirdim 10 gün önce.bekleme sürem bitti artık deneme yapıcaz sonuç ne olucak bilmiyorum.doktorum vajinusmus olmadığımı sadece acıya dayanaklı olmadığımı söyledi.muayene oldunmu

Canim muayene nasıl olunuyor . Aslında bana kimse vajinismus un demedi ama cinsel ilişkide çok ağrım oluyor . Ama parmak filan hiç birşey degdirmiyorun

Canim muayene nasıl olunuyor . Aslında bana kimse vajinismus un demedi ama cinsel ilişkide çok ağrım oluyor . Ama parmak filan hiç birşey degdirmiyorun
Benimde aynı sekilde ağrı acı oluyordu operasyondan sonra parmak denemeside yapabiliyorum aciya dayanıklı değilmişim demekki

OTE="m7tsuzum, post: 45708610, member: 734757"]Bu konuda devlet hastaneleri berbat özele de gitmeye bütçe el vermiyor[/QUOTE]
Ben ozele gittim devlet konusunda pek bilgim yok :(

Ne oneriyorsunuz şimdi

mutsuzum, benimde agrı oluyor penisin ucu giriyor ama devamı yok bizde de orda bir duvar var takılıyor gitmiyor ileri..burdan bir arkadas yazmıs..ilk önce vajinini tanı aynanın karsısına gec yapısına bak nasıl.sonra kulak çöpü ile dene ki ince oldugu için hissetmessin bile..tabi derin nefes al ver içeri ittirirken..nefes alıp vererek rahatlama egzersizi yap..kulak çöpünü z yagına batır bolca öyle dene..ben iki kez kulak çöpü ile yaptım deneme oldu hepsini soktum..dün yere ayna koyup çömeldim tahta kasıgın arka sapını ilk önce havlu kagıda sonra strec film ile sıkıca sardım onla denedim nerdeyse ilk denemede yarısını ittirdim ve burda okumustum rampa gibi düşün orda bi eğimlilik var duvar dediğimiz yerde orası sanki..tabi dün bi bes dk vajini inceledim.gözle görülür şekilde girşte bir et parçası var mm hafif asagısı rampalı yokus diyim..baska nasıl anlatacagımı bilemedim..doktora acı ile ilgili hiç muayne oldun mu belki enfeksiyon filan vardır???
inşallah bizlerde yeneceğiz arkadasım..

Doktora muayene oldum . Herşey temiz . Ama olmuyor . Bu arada ankara da yaşayıp bu rahatsizlik gören varmi

Merhaba, o dediğiniz sprey ne kadar ? Birde diyelim ilk denemede o sprey ile yapınca 2.denemede yine sprey ile mi yapıyorsunuz kafayı yemek üzereyim bende. Nolur yardım edin ben daha egzersiz bile yapmadım nerden başlayacağımı bilmiyorum offf

Merhaba, o dediğiniz sprey ne kadar ? Birde diyelim ilk denemede o sprey ile yapınca 2.denemede yine sprey ile mi yapıyorsunuz kafayı yemek üzereyim bende. Nolur yardım edin ben daha egzersiz bile yapmadım nerden başlayacağımı bilmiyorum offf
Canim parmakla başla sonra aparata geç bunlardan sonra penis cok kolay gelicek emin ol

Merhaba arkadaslar... Bende ayni dertten muzdaribim :( bu sayfayi takip ederek egzersizlere basladim hersey gayet iyi gidiyordu egzersizlerimi mumla yaptim, mumun tum boyutlarini denedim hepsini basardim, ama esimin penisini bir turlu icime alamiyorum. Bu konuda yardimci olur musunuz hangi pozisyonlari denemeliyim?

Ben tekrar ilişkiye girebildim anestesi spreyi ile cok mutlu oldum. Kizlik zarma degdini zorlandigini hissettm ama acimadi cok ince bi sizi oldu ama kanama yine olmadi. Iliski yavaş yavas olduğu icin kanama gelmedi.. Insallah hamile kalirim bu ay :)

Back