bende temmuz geliniyim ama cok sıkıntılı bir gelinim

offf offff bizimkilerde nişan atmaya calışıo.
bizimkiler yüzünden...
nişanlımla aramız iyi. şükürki
anlamıyorum bu aileleri ya anlamıcamda....

sizinki neden bitt. ne kadar zaman oldu?

offf offff bizimkilerde nişan atmaya calışıo.
bizimkiler yüzünden...
nişanlımla aramız iyi. şükürki
anlamıyorum bu aileleri ya anlamıcamda....

sizinki neden bitt. ne kadar zaman oldu?

bizimki cok ama cok karışık işin içinden hep iş cıktı biri bitmeden başka konular acıldı ama ilk sorunumuz biz gecen yıl kurban bayramından bikaçgün önce trafik kazası geçirdik hemde görümcemlerin arabasıla bize ilk başta borcunuz yok dediler kaskodanda arabanın parasını aldılar fakat daha sonra kaskodan aldıkları para kadar bizdende istediler
3mayısda düğünümz olacaktı ve şubat ayında para istediler bizden kayınpedermde damadını tutuodu istemeye hakkı olmayan parayı ödicekmişiz bunu beklediler bizden nişanlımda karşı cıktı buna tabi ama ailesi laftan anlamadı zaten planlı gibi bişimiş sanırsam bizden aldıkları parayla bize düğün yapacaklardı
kayınpederm biz kaza yapmadan önce damadına düğün parası kadar borc para vermiş düğünümüzüde onlara kilitlemiş siz yapacaksınız die e damat manyak deil çözümü araları acmakta bulduki düğünde olmasın borcumuda ödememe gerek kalmasın die kafasınca amacına ulaştı sorun sorunu getirdi ve bitti şimdi kopamıoruz cok zor duurmdayız tek başına durumu olmadıgı için nişanlım bişi yapamıo ben birlikte yapalım kimseye mudana etmeyelim diorum ailesinide ezemio şuan rabbim bilio bitek neolacagını

allah yardımcınız olsun canım.
inşallah dogru bi yol bulursunuz

annem fazlasıyla sacmalıyor. haksızlık ediyo nişanlıma

ah canım ozamn yapacagın tek şey nişanlına yansıtmamak
annneni rahatlat biraz onun nişanlına sölemek istediklerini ben sölerm die annenden sen dinle yoksa nişanlında tepki vermeye başlar bizaman snra

Son düzenleme:

çok tşk ederim :)

benim için ayrılık cok zor zaten ama bunalıorum bazen sürekli maddi konulardan bana bahsetmesi ne bileym bi hediye beklio insan kçk bişi illa parayla alınan degl dalından bir gül ama sözlümde oda yok blmyrm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…