- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
önce cok teşekkür ederim ilgin için kendime yakın hissettim sizi ve rahatladım.
ben 22 sözlüm 25 yasında.
nişanlım beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı simdi doğruları sölemek lazım akıl bulmam için.
ben 2 kez tartıstık baya gergindik ve ben evlenmeyelim dedim 2 kez ama o bir kere bile ayrılık demedi. sadece arayıp sorması pek yk mesajlasıyoruz gün içerinde ama ben daha cook ilgi bekliyorum. beni pek şımartmaz. gönül almayı pek beceremiyo ben pohpohlanmak istiyorum. ve benim için su hayatta en önemliisi 2. bayan olmasıdır. hiç aldatmadı beni ama köy yerinde insanlar cok samimi ben sewmiyorum ona uzak dur diorum hiç sallamıyo beni. ve daha dün evli cocuklu bir kadının sözlüme kanka die yazdıgı mesajdan dolayı agzıma ne geliyorsa saydım sözlüme kadın birde benim cocugum var ben düşünmem aksi dio madem evlisin cocuklusun alemin adamına nie yazıosun dimi. ve ben kıskanınca iğrenç biri oluyorum . yani böle :/
erkekler pek öyle ayrılıgı söylemezler. takdir ediyorum zaten o huylarını
mesela beni seviyomusunda demezler(bende hiç demedimde)
kadınların cogunlugunda bu var. beni seviyomusun beni begeniyomusun.
sana ilgisiz oldugu nedenleri bak sen az önce söyledin. kursa gidiyo vs.vs.
mesajlaşıyosunuz. ya oda olmasaydı. hiç haberde almayabilirdin gün içinde. bunuda göz ardı etme.
köy yerinde samimiyet daha cok olur. bırakın samimi olsun.
elin kadını kanka demiş zaten. bunda kötü bişey yokki.
benim nişanlımın cok kız arkadaşı var. bende arkadaşlık kurdum. cok ucarı kacarı kızlar ama.
ben yokken zaten onlar arkadaşlarmış. ben yokken birbirlerine farklı bakış acısı olabilirdi.
olmamışki ben varım hayatında.
kıskanclık konusunda abartıyosun bence.
o senin erkek arkadaşlarına karışıyormu?
evet haklısınız zaten durumları ii ama bi tanıdık yüzünden borca girdiler.
ben seviyorum onunla yasamayı da istiyorum ama korkuyorum.
evlilik öncesi korkular herkeste olur...
deli gibi sevsende insan evlilik sendromuna giriyor..
ozaman hiç bir şey için acele etme..
nasip kısmet de duanı et Allaha havale et..
olacağı varsa olur..
olmayacaksa da bir sürü engel çıkar zaten merak etme..
karışması gereken bir durumum olmadı hepsiyle görüşmeyi kesitm. hatta sözlendiğimde çalıştıgım yerde eski erkek arkdsm vardı o var die sözlendm die işi bıraktım ben.
ilk tanıstgmz aksam ona ben asla gelemem dedim ama uyardım sanki hiç sölemems gibiyim umrunda değil buna kızıyorum.
samimilk olmas cünkü dedikodu oluyor sonra karısıyor her yer. ne gerek var ben yetmioyo muyum ona gereksiz böle seyler.
birbirinizin hayatında birbirinizin merkezi yapmamalısınız.
arkadaşlıklar dostluklar bunun için var.
yeri gelicen nişanlınla paylaşamadıgın şeyi arkadaşınla konuşucaksın.
erkek arkadaşın olsa ona anlatıcaksın. bi erkek olarak senin bakışın nedir diyp farklı bakış acısı arıyacaksın.
sözlünüz size kısıtlama yapmamış ama siz ona ve kendinize yapmışınız. cok yanlış.
sözlünüz yokken hayatınızda olan kişileri niye cıkarıyosunuzki. bırakın kalsınlar. sosyal cevreniz olsun.
çok kasma kendini şu kıskanclık konusunda. hatta aşmaya calış. daha mutlu dahada huzurlu olursun inan bana.
maddi konuyada gelince biraz zaman diyorum. kafanı odaklama herşeye. maddi konu şundan dolayı var.
sözlüm bana bundan dolayı ilgisiz diye bak... sana direk ilgisiz degil. yada sebebsiz degil maddi durumları.
ilk okudugumda yazınızı. sözü atın diye bakıodum ama öyle degil şuan düşüncem.
ikimizde cok rahatız valla bu konuda. erkek arkadaşlarıma karışmaz. bende onun kız arkadaşlarına.
ha tabiki ikimizde cizgimizi bildigimiz sürece.
cok samimi olmadıgım liseden bi erkek arkadaşım faceden bana ilgili bişiler yazdı oda bunu gördü.
anında şahsı faceden sildim. nişanlı oldugum halde bunu yaptı. böylede oluyormu olur.
hayat bu. olucaktırda. bayan olunca helede.
çok doğru söylüyorsunnuz ama ben hastalık gibi kıskançlık yapıorum. hasta oluyorum aşamıyorum. paraya gelince zoruma gidio parası yook ama paranın halinden anlamıo ben nasıl sana aldıysam snde bana al mantıgı var. ooo dio hep sana alıyoruz dio. ya bayana olanla erkeğe olan bir değil. sormuo var mı paran die.
otur bence o maddi konuyuda konuş.
nişanda bana 300tl abiye aldık. 2cift ayakkabı aldık
saolsın nişanlım asla lafını etmedi. ben ona jest olsun diye takım aldım.
begendigi takımda D'S Damatta indirime girmişti baya. aldık hemen.
bizim öyle bi ayrıcalıgımız yok şükür. 2 ay öncede schafer ın bıcak seti vardı 155 tl idi onu kendisi aldı.
maaş kartını bana vermişti hatta bi ara. oysa o dönemde nişanlı bile degiliz.
ailelerden hiç bi beklentimiz yok herşeyi kendimiz yapıyoruz. calışıyoruz. meslegimiz varmı. oh mis...
aileler karışsa zaten. şunu ben begendim hadi bunu alın. şu şöyle hadi böyle yapın.
ve sen ben degil. biz varız...
evlilik böyledir. evlendiniz. senin benim para degil bizim paramız.
kafandaki soru işaretlerini söyle bence.
BAK MESEla bugün sabah atışa gitti 8den beri ses yk ben mesaj attım dönüyorum dedi. onun yasadııgı yerde dedikodu laf cok oluyo duymak istemediğim için beni haberdar et diorum hiiiççç adamın umrunda değil. napcan bnde mi umursuz olcam aramıcam sormıcm napayım ki.
para da ı-olmadıgı zamanları kendmde yasadım zamanında o yüzden ndr blyrm aama valla kafam corba
biraz rahat bıraksanız. umursamasanız.
calışıosunuz dimi. işinizle ilgilenseniz. hatta aramadıgında acmayın. cok sonra dönün işim vardı diyin.
gün içinde hiçmi aramadı dert etmemeye bakın kendinize.
kacan kovalanır ya
biraz kacın. biraz mesefa verin aranıza.
ya bende cok zor maddi dönemlerden gectim. nişanlımla evlnicez yine maddi durumumuz cok cok iyi olmucak ama
ben korkmuyorum endişe duymuyorum.
elim ayagım saglam saglıgım yerinde ve bi meslegim var. aynı şekilde nişanlımında.
belki biz evlenince 25-30 bin kadar borcumuz olcak. ama ödeyip bitirip ev alma planımız bile var.
rabbim kaza bela vermedigi sürece. niye olmasınki. herşey eskisi gibi degil.
emek vermeden bişeyleri elde etmek beni şahsen mutlu etmiyor...
ev aldım. evet. ben calıştım didindim aldım. bundan ala keyifmi olur ya.
yada annemler bana ev aldı ya. dilimde bile cok yabancı duruyo kelimeler
sizin mesleğiniz var ama bnm de var ama sözlümün yok. iş bulmak sıkıntı olmaz alırız sözlüm de dio bana arkamda oldugunu hissedeyim herseyi yaparım dio. sanırım ben sözlüme güvenmiyorum. suan kursa da dün tartıstıgım bayan orda mı ? ordaysa dünkü konu için konustular mı?konusulduysa sözlüm sen bakma ona o söler mi dedi? yoksa ne dedi? aklımda deli sorular :/ :/
sözlünüzün neden meslegi yok? okumamışmı?
güveninizi sarsıcak bişey yaptımı peki...(yok demiştiniz sanki ama ben yinede sorayım)
kadın arkadaşları olma fikrini enine boynuna düşünseniz iyi olcak bence.
biz bayanlar arkadaşımıza söylerizde iyi yada kötü. erkekler sanmıyorum yapmazlar öyle ya.:26:
mesleği yok üni terk.
sarsacak bişi yapmadı ama hani böle sürekli kadınlarla içli dışlı olması rahatsız ediyor.
benim düşünceme sayı göstermiyor. face yüzünden cok tartısmalar yasadık ona yazılan mesjlar yaptıgı yorumlr yüzünden ve 8 ay sonra face kapattı tartısmalara rağmen. ben sewmiorum. sizin sevmediğiniz bişi yapılsa tepkiniz ne olur?
ve sürekli gözünüze soka soka yapılsadurum nasıl olur ? ne yaparsınız?
Ay o faceyi deme.
bizimki gece yarısına kadar takılırdı. benden ve ailesinden uzak bi şehirde calışıo. birde köpegi var.
ilk zamanlar takılmadım. hani evde tek ne yapsın diye.
ama sonraları sinir oluyodum. o saate kadar giricek ne var. az girme. cokmu önemli.
uyu. dinlen. bizde cok kavga ettik. 3-4aydır kullanmıo. kafam rahat. ama arada acaba başka face actımı diye düşünmüyo degilim
şüphecilik bakma kanımızda var biz türk kadınlarının
sevmedigim şeyi yapması tabikide hoşuma gitmezdi. bagırır cagırır. yada hiç umursamazdım. bi süre öyle devam ederdi. sanki onu umursamıyomuşum gibi takılıyorum.
ne gibi yorumlar mesajlar oluyoki?
benmkide sabahlara kadar takılır neden dediğimde ders çalışıyorum kafam dağıldın die takılıorm derdi kahrolurdum ve dün kpattk sonunda rahatım.
işte bi kıza yorum yazardı o ona satasırdı falan.
bağırdım çağırdım takmayım dedm gözüme soka soka yaptı napcan peki
mecburum açıkcası.
ne akılla yapıolar anlamıyorumki...
bizim beyfendide. 2 yıl önce daha nişanlı degiliz.
hastaneye gitmişti. oturdugu ilde. orda asistanmı ne zıkımsa. akşam eve gelip gece hoppp faceden onu aratıyor.
kan beynime fışkırdı. nasıl yaparsın bunu diye. ne tür bi düşünce ne tür bi saplantı anlamadımki.
ayrıldım. isim hafıza sacmalıgı falan dedi. ama hiç dinlemiyorum ben. yüzüne yüzüne kapatıyodum tlf.
sonra buraya geldi işte. arkadaşlarımla falan bir oldu beni ikna etti. ondan sonrada dahada dikkat eder.
bilio. gidicegimi. giderimde. dönmemde... bi başkasına ihtiyacın varsa benle işin ne arkadaşım.
bunlara ragmen bak cevresindeki cok samimi kız arkadaşlarına karışmam. tanıyorum biliyorum.
aldatılmak cok kötü şey. herşeyin temeli aslında buna baglı...
şunuda iyi biliyoruzki. yapıcak adam yanımızda yine yapar.
ve eger zaten aldatıyosada aldattıysada beni gözden cıkarmış demektir. bensizliğe kendini hazırlamış demektir.
banada onun yapamadıgını yapmak düşer.
şu yeryüzünde aldatılan ne ilk nede son kadın olucaz
zamanında aldatıldımda. oda kac kez. ama insan onun bile üstesinden gelio. yeterki güclü olmasını bil. yeterki kendine önem ver.
hayat herşeyiyle sana tecrübe kazandırıo.
ne cok yazdım ya
Merhaba acıkcası sessız sessız okuyodum mecburum kelımesını gorunce dayanamadımdurumun ne olursa olsun hıc bır seye mecburıyet hıssetme yasında daha cok genc sözlün kac yasında bılmıyorum ama erkekler bıraz gec olgunlasıp zor sorumluluk alırlar.şimdı aılenın korkusuna mecburum dıceksın ılerde cocugun olucak belkı gıtmek ıstıceksın dayanamıcaksın yıne kendını mecbur hıssetceksın o zman basa donup keske en basında bu ıse kalkısmasaydım dıceksın ıyı dusunmenı onerırım.43 gun sonra dugunum var nısanlımı 10 senedır tanıyorum yaklasık 2 senedır de beraberız evım kuruldu herseyım hazır ama kendısıne soyledım ne korum ne mecburum 1 gun kalsada mecbur hıssetmem kendımı
otur bence o maddi konuyuda konuş.
nişanda bana 300tl abiye aldık. 2cift ayakkabı aldık
saolsın nişanlım asla lafını etmedi. ben ona jest olsun diye takım aldım.
begendigi takımda D'S Damatta indirime girmişti baya. aldık hemen.
bizim öyle bi ayrıcalıgımız yok şükür. 2 ay öncede schafer ın bıcak seti vardı 155 tl idi onu kendisi aldı.
maaş kartını bana vermişti hatta bi ara. oysa o dönemde nişanlı bile degiliz.
ailelerden hiç bi beklentimiz yok herşeyi kendimiz yapıyoruz. calışıyoruz. meslegimiz varmı. oh mis...
aileler karışsa zaten. şunu ben begendim hadi bunu alın. şu şöyle hadi böyle yapın.
ve sen ben degil. biz varız...
evlilik böyledir. evlendiniz. senin benim para degil bizim paramız.
kafandaki soru işaretlerini söyle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?