• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende temmuz geliniyim ama cok sıkıntılı bir gelinim

alomrumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
102
3
38
Bursa
arkadaslar zordayım. bana yardım edin. 22 yaşındayım ve 25 gün tanıdıgım bi adamla 26,gün sözlendim eylülde. mayıs da nişanım var fakat zor zamanlar geciriyorum. normalde derler ya en güzel zamanların diye değil işte benim değil.sözlümü seviyorum ben istedim ben buldum sözlümü ailem itiraz etmedi.
maddi durumları cok kötü suan da ne yapacağımı bilmiyorum. ne anlatacağımı da bilemiyorum biz çok tartışıyoruz. ne yapcam ben ya .:50:

arkadaslar zordayım. bana yardım edin. 22 yaşındayım ve 25 gün tanıdıgım bi adamla 26,gün sözlendim eylülde. mayıs da nişanım var fakat zor zamanlar geciriyorum. normalde derler ya en güzel zamanların diye değil işte benim değil.sözlümü seviyorum ben istedim ben buldum sözlümü ailem itiraz etmedi.
maddi durumları cok kötü suan da ne yapacağımı bilmiyorum. ne anlatacağımı da bilemiyorum biz çok tartışıyoruz. ne yapcam ben ya .:50:

ve ben nişandan vazgecmeyi düşünüyorum ayrılmayı düşünüyorum. aklımı toplayamıyorum. hersyeim hazır ama yazık olacak herseye. ben ne yapayım ya

25 gün birbirinizi tanımak için hiç de yeterli değil.
Daha flört halinde ki ilişkiler bu denli sorunlu yürürken evliliklerinde çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, sanırım bir seçim zamanı sizin için

maddi konumu sizi böyle düşündürüyo.
yada sözlünüzle tartışmalarınız ne konuda oluyor. biraz analtırsanız yardımcı olabiliriz.

25 gün birbirinizi tanımak için hiç de yeterli değil.
Daha flört halinde ki ilişkiler bu denli sorunlu yürürken evliliklerinde çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, sanırım bir seçim zamanı sizin için

evet yeterli değil ani bi karar verdim. evleneceğim kişi yabancı değil uzaktan akraba derler ya öle aileler birbirlerini tanıyor zaten. aslında bizim sorunumuz tanıyamamk değil. bizi yani onu maddi durum sıkıyor sanırım ve ben acabalarla yasıyorum. ama para olmayınca olmuyor. bilmiyorum napim :/

tartışmalarınıza sebep maddiyat mı sadece?

maddi konumu sizi böyle düşündürüyo.
yada sözlünüzle tartışmalarınız ne konuda oluyor. biraz analtırsanız yardımcı olabiliriz.

tabi anlatayım. sözlüm cok sakin biri aslında. tartısmalarımız coğu zaman benim kıskançlığım yüzünden oluyor. bunun yanı sıra acaba benim paramı mı yemek istiyo diye düşündürüyor beni. yani nasıl anlatayım bilmiyorum maddi durumu da ii değil suan. ve bu yüzden srtresli sanırım bana da yansıtıyor.

kıskançlık , ilgisizliği umursuzluğu. ve bunları neden yapıyorsun dediğimde maddi sıkıntılardan etkilenip yaptıgını ayrıca ilgi göstermeyi beceremediğini söylüyor. tartısıyoruz.

başı böyle olan ilişkiler düzelmez, tecrübe ile sabit.
Bugün ilgisizlik, umursamamzlık ne kadar ağır bişey belki anlayamazsın ama evlendikten sonra hayatın kararmış gibi hissedersin.
Biz eşimle ev arkadaşı gibiyiz, birbirimizle hiçbişey yapmıyoruz bu çok rahatsız edici. Evimden soğudum

başı böyle olan ilişkiler düzelmez, tecrübe ile sabit.
Bugün ilgisizlik, umursamamzlık ne kadar ağır bişey belki anlayamazsın ama evlendikten sonra hayatın kararmış gibi hissedersin.
Biz eşimle ev arkadaşı gibiyiz, birbirimizle hiçbişey yapmıyoruz bu çok rahatsız edici. Evimden soğudum

nasıl ev arkadası gibi derken.

tabi anlatayım. sözlüm cok sakin biri aslında. tartısmalarımız coğu zaman benim kıskançlığım yüzünden oluyor. bunun yanı sıra acaba benim paramı mı yemek istiyo diye düşündürüyor beni. yani nasıl anlatayım bilmiyorum maddi durumu da ii değil suan. ve bu yüzden srtresli sanırım bana da yansıtıyor.

kıskançlık , ilgisizliği umursuzluğu. ve bunları neden yapıyorsun dediğimde maddi sıkıntılardan etkilenip yaptıgını ayrıca ilgi göstermeyi beceremediğini söylüyor. tartısıyoruz.

maddi konudan dolayı insan sevdigine yuva kurucagı insana ilgisiz umursamaz olamazki...
paramı yemek için derken?
bu hoş bi tabir degil cünkü. helede böyle acıkca düşünmek?

erkeklerin zaten ilgili olanı sayıyla verilmiş..

çok kısa zaman zarfında ciddi kararlar almışsınız..

tabiki her şey önceden tanımaya bağlı gelişmiyor

evlilikte fakat, en azından ilgisiz bir eşin olacağını

görür bunu kaldıramayacagını düşünür, iş ciddiye gitmeden

bitirebilirdin...veya maddi açıdan sıkıntı sana göre değildir

bunu görürdün, umursamaz sorumsuz bir adam olduğunu

anlar yolunu ona göre çizerdin..seviyorum diyorsun,

evlendiğin de belki bu şikayetlerin azalacak belki de

sana göre çokda önemli olmadığına kanaat getireceksin..

ya da evlendiğin de daha boş bir adamla ömür çürütmeye

devam edip tükeneceksin..eger rahatsızlıkların aşamayacağın

seviyedeyse senin için, ayrılmak uygun bir karar olur..

maddi konudan dolayı insan sevdigine yuva kurucagı insana ilgisiz umursamaz olamazki...
paramı yemek için derken?
bu hoş bi tabir degil cünkü. helede böyle acıkca düşünmek?

simdi söle biz nişanlık gelinlk bakmaya gittiğimizde ben maddi durumlarını bildiğim için en uygununu buldum ve aldırdım. fakat gecen hafta alışverişe gittik nişan için damatlık bkıyoruz hiç sormuo fiyatı nedir ? alabilir miyiz? ben ona her alışverişe cıktıgımızda ne kadarlık bir paramız var ona göre alayım die soruyorum. hiç fiyatın bakmadan begendim dedi damatlıgı aldırdı. ben hiç paramız yok demedm belki bu yüzden. neyse sonra biz ona gömlek almıstık bohcaya ben beyaz gömlek istiyorum dedi ve beyaz gömlek aldırdı. h,ç birirnn parasında değilim. ama needen böle yapıo anlamıyorum. ödemesi gereken bi kaç yer var sürekli işte su kdr borcum var düğünden sonra öderim falan diyo. sonra da kızınca düğünden sonra çalışcam dio suan çalışmıo . sözlüm baska sehirde evlennce bnm yasadıgım sehrde yasıyacak burda iş bakcaz o yüzden bekliyo. madem diorum borcun var bana söleyip duracagına git gir işe çalış haksız mıyım?

nasıl ev arkadası gibi derken.

o ilgisiz, umursamaz, vurdum duymaz, hiç bişeyi önemsemez.
Onun bu rahatsız edici tavrı yüzünden bende soğudum, koca gibi değil sanki ev arkadaşı gibi.
YAni yaşadığımız şey evlilik olamaz, evlilik de en önemli şey beraber keyifli zaman geçiriyor olmaktır biz bunu başaramıyoruz.
Evlilik gibi değil artık, işkence gibi :14:

erkeklerin zaten ilgili olanı sayıyla verilmiş..

çok kısa zaman zarfında ciddi kararlar almışsınız..

tabiki her şey önceden tanımaya bağlı gelişmiyor

evlilikte fakat, en azından ilgisiz bir eşin olacağını

görür bunu kaldıramayacagını düşünür, iş ciddiye gitmeden

bitirebilirdin...veya maddi açıdan sıkıntı sana göre değildir

bunu görürdün, umursamaz sorumsuz bir adam olduğunu

anlar yolunu ona göre çizerdin..seviyorum diyorsun,

evlendiğin de belki bu şikayetlerin azalacak belki de

sana göre çokda önemli olmadığına kanaat getireceksin..

ya da evlendiğin de daha boş bir adamla ömür çürütmeye

devam edip tükeneceksin..eger rahatsızlıkların aşamayacağın

seviyedeyse senin için, ayrılmak uygun bir karar olur..

evet ama bana diyorki uzakta oldugumuz için beceremiyorum dio. ve ilk sevgilisi benim. yasadıgı yer köy. küsümsemek için demiyorum bende köyden geldim. oralarda böle seyleri pek bilmiyorlar. arkadas cevresnde sürekli yasamıs. flört olmamıs yanıma gelince ilgisi oldukça cok. ama bazen değişiyo

o ilgisiz, umursamaz, vurdum duymaz, hiç bişeyi önemsemez.
Onun bu rahatsız edici tavrı yüzünden bende soğudum, koca gibi değil sanki ev arkadaşı gibi.
YAni yaşadığımız şey evlilik olamaz, evlilik de en önemli şey beraber keyifli zaman geçiriyor olmaktır biz bunu başaramıyoruz.
Evlilik gibi değil artık, işkence gibi :14:

sözlüm ev de cok eglenceli birisi. benim yasadıgım sehre gelecek evlenince ve bana dün senin orda yasıcam diye mi bana böle davranıyorsun dedi. ve bayadır aksi olmasının sebebi bu olabilirdi. büyük sehirde yasamaya korkuyor ve bunun stresi de olabilir mi sizce?
zor bir durum sizin yasadıgınızda

sözlüm ev de cok eglenceli birisi. benim yasadıgım sehre gelecek evlenince ve bana dün senin orda yasıcam diye mi bana böle davranıyorsun dedi. ve bayadır aksi olmasının sebebi bu olabilirdi. büyük sehirde yasamaya korkuyor ve bunun stresi de olabilir mi sizce?
zor bir durum sizin yasadıgınızda

herşey olabilir, siz nişanlılık vs dönemini uzun tutun. Evlendikden sonra sorun yaşamakdansa balık baştan kokar misali kokusu çıkarmı diye bekleyin derim

simdi söle biz nişanlık gelinlk bakmaya gittiğimizde ben maddi durumlarını bildiğim için en uygununu buldum ve aldırdım. fakat gecen hafta alışverişe gittik nişan için damatlık bkıyoruz hiç sormuo fiyatı nedir ? alabilir miyiz? ben ona her alışverişe cıktıgımızda ne kadarlık bir paramız var ona göre alayım die soruyorum. hiç fiyatın bakmadan begendim dedi damatlıgı aldırdı. ben hiç paramız yok demedm belki bu yüzden. neyse sonra biz ona gömlek almıstık bohcaya ben beyaz gömlek istiyorum dedi ve beyaz gömlek aldırdı. h,ç birirnn parasında değilim. ama needen böle yapıo anlamıyorum. ödemesi gereken bi kaç yer var sürekli işte su kdr borcum var düğünden sonra öderim falan diyo. sonra da kızınca düğünden sonra çalışcam dio suan çalışmıo . sözlüm baska sehirde evlennce bnm yasadıgım sehrde yasıyacak burda iş bakcaz o yüzden bekliyo. madem diorum borcun var bana söleyip duracagına git gir işe çalış haksız mıyım?

erkek adam calışmak zorundadır. Yuva kurucak daha bide. adam işsiz gücsüz.
yok borcumu evlenince ödücem. hadi canım ya...
bence iyice oturup düşünün böyle adamla yuva kurulmaz. aile olunmaz.
adam hala kendine sahip degil derli toplu degil.

benim bildigim adam borc yapmamak için didinir. kendi şahsi borcunu gectim.
ben şuan nişanlıyım. nişanlımında ufak borcu var. onları kapatmaya hatta kendi başımıza evleniyoruz kendi borclarımızı bile nasıl az ödücek durumda evleniriz diye didiniyo.

Back