kızlar gelinlik ilk sayfadaki gibi değil altı değiştirildihttp://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/461714-bende-sectim-gelinligimi-2.html
ilk sayfaya bakanlar sayfa sayfa dolaşmasınlar diye url eklim dedim
daha güzel bi seçim olmş bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gelinlik ilk sayfadaki gibi değil altı değiştirildihttp://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/461714-bende-sectim-gelinligimi-2.html
ilk sayfaya bakanlar sayfa sayfa dolaşmasınlar diye url eklim dedim
Eki Görüntüle 239312 kızlar gelinliği paintte birleştrmeye calıstım anca bu kadar oluyo bitince nasıl olacagını anlamak açısındankoyayım dedim
sağol canım bencede değiştirmekle iyi bir karar verdim.böyle daha cok begendim.duvagı ben de güpürlü düşünmüştüm alttaki etekle cok uyacak kadın getirtcek gelinliğime uygun duvak zaten.ama duvagı uzun düşünmüyorum acıkcası düğünüm salonda olacak ve uzun duvak kullanan arkadaslarımdan biliyorum cok sıkıntı olmustu herkes duvaga takılıyor basıyor falan kısa tercih etcem sanırım cunku düğün salonunun alanı cok geniş değil.cnm degıstırmekle cok dogru karar vermıssın .cok ıyı olmus alt tarafı gercekten .ustunun kumasını zaten alt modele gore ayarlar dıken terzı.parlak olmaz yani.bır de duvagın uzun soyle yerlere dokulenden kenarlarıda gupurlu cok sık ve asıl olur gelınlıgını tamamlar cnm .
sağol tatlım bende cok merak ediyorum 6 eylülde provam sabırsızlıkla bekliyorum o zamanda resim ekliycemBence resme bakarak yorum yapmk sağlıklı değil üstünde görmek lazım kişinin :) Üzerinde bi başka güzel duracak eminim ki :)
canım o parlaklık gelinliğin üst kısmının krem rengi olmasından kaynaklanıyor zaten o üst kısmın kumasını da değiştirdik altını değiştirince.gelinlikte kırık beyaz olacak.beğenmene sevindimevet bu güzelmiş yalnız, üst tarafının kumaşı o denli parlak olmayacaktır dimi, yani asadece model olarak böyle bence gayet güzel, biraz da uzun bi duvak kullanırsa eksiksiz olacağını düşünüyorum.
bu da benım hayallerımın gelınlıgı bir an once evlenıp gıymek ıstıyorum benım olmalı benım olmalı benım olmalı
tatlım bu model de yaglarını cıkaracagını sanmıyorum asagıya dogru dokuluyor etek ucları hemde cok zarıf