• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bende seçtim gelinliğimi.

handealan,
gelinliğinizde evliliğinizde hayırlı uğurlu olsun,mutluluklar dilerim.

----------------------
Ve size gelince hanımlar,son zamanlarda birbirinize fevri çıkışlarınız çoğaldı,lafım sadece size değil genele,mutlulukların paylaşıldığı topiklerde bile tartışacak birşeyler bulmayın rica ederim.
Arkadaşınız sizinle mutluluğunu paylaşmış,fikrinizi sormuş,beğenmemiş olabilirsiniz zevk ve tercih meselesi ama yorumlara,yorumlarınıza lütfen özen gösteriniz.

kızlar en nihayetinde gelinlik seçiminde bulundum.denediğim gelinlikler arasında vücuduma en cok yakısan bu oldu.en nihayetinde bir seçim yaptığım için içim rahatladı valla.bakalım siz nasıl bulacaksınız.şimdi dikime verdim ölçülerime uygun dikilecek.ufak değişiklikler yaptırdım alt kısmındaki büzüşük şekilleri ve çiçekleri iptal ettim mesela
Eki Görüntüle 238156 Eki Görüntüle 238157 Eki Görüntüle 238159 gelinliğin rengi krem ama ben kırık beyaz diktiriyorum hadi bakalım pamuk eller klavyeye:) 6 eylül de dikilmiş halde elimde olacak.

vucuduna en cok yakistigini yazdigina göre
demek icin sindi gelinlige ,zaten icininde rahat oldugunu yazmissin...önemli olanda budur diye düsünüyorum
ayrica gelinligin cok güzel,özellikle alt kismi benim cok hosuma gitti,gelinligin duvagi nasil birsey acaba ?

simdiden mutlu mesut olun insallah

Son düzenleme:
vucuduna en cok yakistigini yazdigina göre
demek icin sindi gelinlige ,zaten icininde rahat oldugunu yazmissin...önemli olanda budur diye düsünüyorum
ayrica gelinligin cok güzel,özellikle alt kismi benim cok hosuma gitti,gelinligin duvagi nasil birsey acaba ?

simdiden mutlu mesut olun insallah
aslında evet hatlarıma en uygun gelinlik bu oldu.40 beden giyiyorum 160 boyum elma tipi bir vucudum var.dantel ve tül gelinliklerde son dönemde modeller birbirine cok benzer ve cok gelinlik denedim en fit göründüğüm model bu oldu diyebilirim.duvagı gelinliği teslim aldığımda seçicem canım.teşekkür ederim yorumun için

handealan,
gelinliğinizde evliliğinizde hayırlı uğurlu olsun,mutluluklar dilerim.

----------------------
Ve size gelince hanımlar,son zamanlarda birbirinize fevri çıkışlarınız çoğaldı,lafım sadece size değil genele,mutlulukların paylaşıldığı topiklerde bile tartışacak birşeyler bulmayın rica ederim.
Arkadaşınız sizinle mutluluğunu paylaşmış,fikrinizi sormuş,beğenmemiş olabilirsiniz zevk ve tercih meselesi ama yorumlara,yorumlarınıza lütfen özen gösteriniz.
teşekkür ederim.aslında hata bende hiç yüklemeseydim keske resmi bi kere bu gelinliğin bitmiş hali değil ayrıca gelinlikte eksilttiğim şeyler var ve rengide resimde görünen olmayacak zaten.eksi yorumlara bişey diyemem herkesin kendi fikri.bozulmuyorumda önemli olan ne söylendiği değil nasıl söylendiği keşke gelinlik dikilse idi giyseydim öyle resmini koysaydım insanın üstünde görmek daha farklı bir etki bırakır her zaman.herneyse konu silinemez sanırım keske silinse saçmasapan bişeye dogru yol aldı cunku.

Bende sıkıntını çok iyi anlıyorum canım, bende de aynı sorun oldu bir sürü gelinlik denedim ama herkesin en çok itiraz ettiği en güzel durdu. benimde boy kilo hemen hemen seninle aynı, bende en çok yakışanı aldım. Eğer içine sindiyse kimseyi dinleme.. Bence en önemlisi insanların ne dediği değil senin ne hissedeceğin.. Ve eminim o gece prenses gibi de olacaksın. :) Mutluluğum daim olsun. :71: Gelin resimlerini bekliyorum canım.

tesekkür ederim minikçiçek.şimdi birdaha resim eklicem gelinlik de değişiklik yaptım.üst kısmını cok begendiğim için orası ile oynamadım.alt kısmında ben de tereddüt yasıodum daha dogrusu flaşlı fotoda ne kadar parlak durduğunun sonradan fotolara bakınca anladım 2 gelinliği birleştrdim.böyle olunca daha güzel oldu hatta gelinlikçide bir program vardı birleştiğinde gelinliğin nasıl görünecegini de gösterdi cok begendim.

$Fotoğraf850 - Kopya.jpg $Fotoğraf850.jpg $mel 361 - Kopya (2).jpg bu 2 gelinliğin birleşimi olacak gelinlik ilk sayfadakini unutun kızlar gelinliğin altı tül,gelinliğin üstündeki saten drapelerde tülden yapılacak altına uygun olsun diye

bu kararın çok iyi olmuş, zaten üstü değil altı değişim gerektiriyordu. yalnız eklediğin etekteki kumaş tül değil organze, eğer bu görüntüyü istiyorsan senin de mat organze kullandırman lazım, tül kullanırsan birkaç kat tül koyulur ve onun görüntüsü farklı olur.

bu da benım hayallerımın gelınlıgı :69:bir an once evlenıp gıymek ıstıyorum benım olmalı benım olmalı benım olmalı :1:
tatlım bu model de yaglarını cıkaracagını sanmıyorum asagıya dogru dokuluyor etek ucları hemde cok zarıf:69:

canımm ya bu gelinlige bende hayranımm nette 2. gorusum ama kimin hangi markanın bulamadım gitti.. kimin bu gelinlik?

buarada konu sahibi;
canım kesinlikle 2. hali daha iyi..

bu kararın çok iyi olmuş, zaten üstü değil altı değişim gerektiriyordu. yalnız eklediğin etekteki kumaş tül değil organze, eğer bu görüntüyü istiyorsan senin de mat organze kullandırman lazım, tül kullanırsan birkaç kat tül koyulur ve onun görüntüsü farklı olur.
hay sağol ya tül gibi görünüyor ya tül deyip duruorum gelinlikçi ne demişti bunun adına diye düşündüm durdu organze olacak zaten canım

gelinligin alt kismini degistirmen daha iyi olmus...
insallah istedigin gibi dikerler...
simdiden mutluluklar..

bence gaaayet güzel canım çok hoşşş
mutlulukla giy inşaallah
yok şurası güzel değil yok burası böle yok şöle yaptırsaydın vakit geçmeden değiştir filannn
beğenen beğenmiş yahu
beğenmeyenler çatlasın:24::24::24:
şu hiçbişey beğenmeyen kendini beğenmişlere de hasta oluyorum yaniiiiii:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Back