kızlar en nihayetinde gelinlik seçiminde bulundum.denediğim gelinlikler arasında vücuduma en cok yakısan bu oldu.en nihayetinde bir seçim yaptığım için içim rahatladı valla.bakalım siz nasıl bulacaksınız.şimdi dikime verdim ölçülerime uygun dikilecek.ufak değişiklikler yaptırdım alt kısmındaki büzüşük şekilleri ve çiçekleri iptal ettim mesela
Eki Görüntüle 238156 Eki Görüntüle 238157 Eki Görüntüle 238159 gelinliğin rengi krem ama ben kırık beyaz diktiriyorum hadi bakalım pamuk eller klavyeye:) 6 eylül de dikilmiş halde elimde olacak.
aslında evet hatlarıma en uygun gelinlik bu oldu.40 beden giyiyorum 160 boyum elma tipi bir vucudum var.dantel ve tül gelinliklerde son dönemde modeller birbirine cok benzer ve cok gelinlik denedim en fit göründüğüm model bu oldu diyebilirim.duvagı gelinliği teslim aldığımda seçicem canım.teşekkür ederim yorumun içinvucuduna en cok yakistigini yazdigina göre
demek icin sindi gelinlige ,zaten icininde rahat oldugunu yazmissin...önemli olanda budur diye düsünüyorum
ayrica gelinligin cok güzel,özellikle alt kismi benim cok hosuma gitti,gelinligin duvagi nasil birsey acaba ?
simdiden mutlu mesut olun insallah
teşekkür ederim.aslında hata bende hiç yüklemeseydim keske resmi bi kere bu gelinliğin bitmiş hali değil ayrıca gelinlikte eksilttiğim şeyler var ve rengide resimde görünen olmayacak zaten.eksi yorumlara bişey diyemem herkesin kendi fikri.bozulmuyorumda önemli olan ne söylendiği değil nasıl söylendiği keşke gelinlik dikilse idi giyseydim öyle resmini koysaydım insanın üstünde görmek daha farklı bir etki bırakır her zaman.herneyse konu silinemez sanırım keske silinse saçmasapan bişeye dogru yol aldı cunku.handealan,
gelinliğinizde evliliğinizde hayırlı uğurlu olsun,mutluluklar dilerim.
----------------------
Ve size gelince hanımlar,son zamanlarda birbirinize fevri çıkışlarınız çoğaldı,lafım sadece size değil genele,mutlulukların paylaşıldığı topiklerde bile tartışacak birşeyler bulmayın rica ederim.
Arkadaşınız sizinle mutluluğunu paylaşmış,fikrinizi sormuş,beğenmemiş olabilirsiniz zevk ve tercih meselesi ama yorumlara,yorumlarınıza lütfen özen gösteriniz.
bu da benım hayallerımın gelınlıgıbir an once evlenıp gıymek ıstıyorum benım olmalı benım olmalı benım olmalı
tatlım bu model de yaglarını cıkaracagını sanmıyorum asagıya dogru dokuluyor etek ucları hemde cok zarıf
hay sağol ya tül gibi görünüyor ya tül deyip duruorum gelinlikçi ne demişti bunun adına diye düşündüm durdu organze olacak zaten canımbu kararın çok iyi olmuş, zaten üstü değil altı değişim gerektiriyordu. yalnız eklediğin etekteki kumaş tül değil organze, eğer bu görüntüyü istiyorsan senin de mat organze kullandırman lazım, tül kullanırsan birkaç kat tül koyulur ve onun görüntüsü farklı olur.
canım o gelinlik pronovias.canımm ya bu gelinlige bende hayranımm nette 2. gorusum ama kimin hangi markanın bulamadım gitti.. kimin bu gelinlik?
buarada konu sahibi;
canım kesinlikle 2. hali daha iyi..
tesekkür ederimMutluluklar dilerim gayet güzel gelinlik ...:97:
canım o gelinlik pronovias.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?