Gelinlik Modelleri bende seçtim gelinliğimi.

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
kızlar gelinlik değişti ilk sayfaya resim ekleyemedim son sayfada sayfa3te
kızlar en nihayetinde gelinlik seçiminde bulundum.denediğim gelinlikler arasında vücuduma en cok yakısan bu oldu.en nihayetinde bir seçim yaptığım için içim rahatladı valla.bakalım siz nasıl bulacaksınız.şimdi dikime verdim ölçülerime uygun dikilecek.ufak değişiklikler yaptırdım alt kısmındaki büzüşük şekilleri ve çiçekleri iptal ettim mesela
gelinliğin rengi krem ama ben kırık beyaz diktiriyorum hadi bakalım pamuk eller klavyeye:) 6 eylül de dikilmiş halde elimde olacak.
kızlar gelinlik değişti 2 gelinliğin birleşiminden bir model cıkardım gelinlikçideki bir program sayesinde 2 gelinlik birleşince nasıl olacagınıda gördüm ve böyle çok daha alımlı bir gelinlik çıkı ortaya.şimdi çok daha memnunum.gelinliğin altı tülden olacak gelinliğin üst kısmındaki saten drape olan yerlerde tülden yapılacak.gelinlikçinin programı ile birlesen gelinliğin resmini alamadım ama paintte ben basitçe birleştrdim
şimdi yeni gelinliği yükliycem bu ilk sayfadakini unutun

Eklentiler

• $Fotoğraf848....jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 239
  • $Fotoğraf849.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 229
  • $Fotoğraf850.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleme:
cnm zevkler ve renkler farklıdır tabı ama ben begenmedım tatlım ya boyle kabarık goz yoran ıslemeler artık cok tercıh edılmıyor .sımdı daha cok fransız dantelı ve tuller cok moda .eger degıstrme tercıhın varsa secımı fransz dantellerı ve tullerden yana kullan derım.

suzancım gelinlik resimdeki kadar parlak değil aslında ben de hep dantelli bir gelinlik düşünmüştüm fakat bölgesel fazlalıklarımı cok ortya çıkardı.insanın üstüne yapısıyor dantelli modeller dolayısı ile cok daha kilolu görünmeye sebep oluyor.budaha sert bir kumastan oldugu için fazlalık gizliyor oyuzden bunu tercih ettim.

Çiçekler ve büzüşmeler olmicak demişsin
Oyüzden pek biseyde diyemiyorum nasıl olcanı canlandıramıyorum
Ama her gelin güzeldir tezinden yola cıkarak sana yakıscağından eminim canım
Ağız tadıyla giyersin insallah
Bitmiş haliyle üzerinde gördüğümde asıl yorumu yapıcam beklemedeyim

ben de sabırsızlıkla 6 eylülü bekliom ilk prova o zaman.keşke giydiğimde cekseydim resmini ama akıl edemedim işte o an.

şimdiden hayırlı olsun evliliğin........ama gelinliğe gelince canını sıkmak istemem ama çok göz yoruyor ..üzerine ne bulunduysa dikilmiş gibi abartının abartısı ..ben beğenmedim açıkçası

hayır tatlım yaa dantel vucuda fılan yapısmıyor sırf vucudu saranda var sarmayıp dokulende var tercıh senındır .mesela yaglarım bel kısmımdan gorunmesın dıyorsan ,sole tulden bır gelınlık tavsıye edebılrım

Eklentiler

• $pronava.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 89
bu da benım hayallerımın gelınlıgı bir an once evlenıp gıymek ıstıyorum benım olmalı benım olmalı benım olmalı
tatlım bu model de yaglarını cıkaracagını sanmıyorum asagıya dogru dokuluyor etek ucları hemde cok zarıf

Eklentiler

• $elıe saab aglaya(pronovoıs).jpg
    51 KB · Görüntüleme: 96

Resimde çok parlak durduğuna göre, düğün günü fotoğraflarda da parlak duracaktır.. Ben de beğenmedim çok göz yoruyor maalesef Daha asil modelleri tercih et derim. Hayırlı olsun..

canım dediğin tarzda bir gelinlik denedim fakat boyum 160 bu tarz bir gelinlikte cok daha kısa gösteriyor insanı.üst kısmının saten olması üst bölgeyi zayıflatıo benim de en cok ihtyacım olan bu.dantel ve tül kaplamalı üst bedenler yapısıo vucuda onlar hiç olmadı.alt kısımda değişiklik mi yapsam acaba diye düşünmeden edemedim şimdi

bende begenmedim, cok parlak duruyor...
ayrica bence gelinllik beyaz olmali...
keske biraz daha farkli modellere bakip öyle kararini verseydin...

ama ben sade degıl bırazcıkta olsun şatavatlı bırseyler ıstıyorum dıyorsan buna bak derım,ama bunda yagların belkı cıkabılır basenden ve belden dar bı model .ama cok yagın yoksa gelınlıklerın kendınden korsesı var.ama dıger ıkı modelde yagların hıc cıkacagını sanmıyorum..daha cok varmıs dıkılmesıne ıptal etme sansın var .

Eklentiler

• $san.patrck.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
güzelmiş canım son gönderdiğin gerçekten yarın tekrar mı gitsem gelinlikçiye acaba diye düşünmeden edemedim.arkadasın biri yorum yapmıs ya cok dogru yakından gelinlik bu kadar parlak değil ama fotolarda böyle cıkıosa işimiz var demektir.

canım bu senın en ozel gunun olucak .bence daha zaman varken gıt.dıkılmeye basladıktan sonra ıptal ettıremezsın .

Kız beğenmiş almış işte herkes yazmış yok beğenmedim yok gözümü yordu....Dinlendirici gözlük takın da bakın o halde...Bence çok güzel canım sen beğenmişsin bize mutluluklar dilemek düşer....

ne takacağımı kimseye soracak değilimarkadaş sormuş bizde cevapladık okadar! ne yani çok güzel demek zorundamıydık beyenmediğimiz halde? konu sahibi bile ağzını acıp bişey demiyor sana ne oluyor polemik yaratma durduk yere fikrini söyle geç ..o şunu yapsın v.s hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…