- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Nasıl yani?Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Gitmeden 2 gun once bile, arkadaslarinizla yada kayinvalidenizle yada gorumcenizle fln herhangi biriyle gorusseniz, oturup sohbet etseniz bile, ben 2 gun sonra gidiyorum demez misiniz? Lafin arasinda soylenir bu , hic heyecanlanmiyosaniz bile. Almanyaya gitmeyi dusunuyoruz demekte ne var? Ne kadar fesatsinbenim de bir Paris e gitme durumum var bu sene ama sadece eşim biliyor aileme bile daha henüz söylemedim kesin olunca sorarlarsa eşim söyler sormazlarsa gerek yok söylemesine kimseye ben gidiyorum demem.
Gelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.
Gelin fakir, gelin selüliti dost edinmiş. Gelinin plates topu bile yok.
Senin derdine çare yok kardeş. Eppek ye.
PmanansndnsjskajzhsjzjasjhdhshshshsnsnsnssGelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.
HahahahaGelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.
Gelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.
O değil de bu konu benim aile ve arkadaş arasında gülelim diye anlatabileceğim "saçmalardan seçmeler" listeme girdi.
" Bir kere de kadının biri konu açmış, diyo ki ' görümcem almanyaya gideceğini söyledi, ama ben sormadan söyledi, bu nasıl iştir', bi de diyo ki 'sorun bende mi görümcede mi' ".
Bundan iyi geyik çıkar, teşekkürler.
Bunu nasil soracaktiniz da soyleyecekti pardon? İçinize mi dogacakti da durduk yere soracaktiniz; yurtdışı planiniz var mi, Almanya'ya gidecek misiniz?!Sorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Paris'e gidecek misin diye sormadiydik ama...
Sen bize nispet mi yapiyorsun simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?