- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.660
- 133
- 38
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Benim görumcemin de durumu iyi onlarda 15 tatilde çocuklarıyla Malezya ya gittiler tatilde durduk yere söyledi hemde ne var bundaSorun şu bence uluorta bunu göstermesi yada sorulmadan Almanya'ya gidicez biz denmesi.
Herşeyi üzerinize alinmayin bencekızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
Acikca kocan nispet yapmış nasıl bosanmazsin Ayyy!!)3 sene önce ennnçok görmek istediğim yer olan Prag'a eşim arkadaşlarıyla gitti.
Gitmeden ve gelince ballandıra ballandıra anlattı.
Boşasamıydım acaba oracıkta
HahahahaGelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.
Gelin fakir, gelin selüliti dost edinmiş. Gelinin plates topu bile yok.
Senin derdine çare yok kardeş. Eppek ye.
Doğru diyosun canım. Güya akılları organizasyona çalışmaz ama bize nispete gelince fırıldak oluyorlar.Acikca kocan nispet yapmış nasıl bosanmazsin Ayyy!!)
Valla benim gorumcenin gitmediği ülke kalmadi.Ben defterden sildim onu bu yüzden. Nispet yapıyor ya..Hiç gelemem. Koca dersen ayrı alem..dün oğlunu aldı maça gittiler ben evde kaldım. O bile bana nispetti. Ben anlarım. Ben saksı değilim.!
Eppek boğazında kalırsa ne içicek? Ayran mı soğuk su muGelinler, ellerinde eppek kemiriyorlar. Gorumceler alamanyaya gider iken uçagin merdiveninde plates yapıyorlar. Gelin ağlıyor, neden benim param yok ben niye fakirim. Görümce durmuyor, görümce geziyor, gorumcenin çok parası var.
Gelin fakir, gelin selüliti dost edinmiş. Gelinin plates topu bile yok.
Senin derdine çare yok kardeş. Eppek ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?