• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

evet o şart ıki hafta ılaçla beraber siğarada kullanicamki siğaradan tiksindirsın onu ozellıkle soyluyor dr siğarayi kullanmaya devam et diye sonra farkında olmadan tiksiniyormuşsun kullananlar oyle soyledi

canim 15 yildir içiyorum günlük 1 paket sen ne kadar içiyorsun
Söylemeyi unuttum kızlar üyelik ismimi değiştirdim bazı sebeblerden dolayı,Hiranur ben :)))
Aylincim ben 25 yıl içtim günde bir paket,bir haftadır içmiyorum.sadece 5.günü yaktım bitane..

Söylemeyi unuttum kızlar üyelik ismimi değiştirdim bazı sebeblerden dolayı,Hiranur ben :)))
Aylincim ben 25 yıl içtim günde bir paket,bir haftadır içmiyorum.sadece 5.günü yaktım bitane..
o zaman sanada ilaç yazar doktor kullanma miktarımiz ayni doktor yardimıyla daha kolay daha eziyetsiz

o zaman sanada ilaç yazar doktor kullanma miktarımiz ayni doktor yardimıyla daha kolay daha eziyetsiz
Canım benim iyi gidiyor şimdilik,ilaç kullanmayı düşünmüyorum çok mecbur kalmadıkça,bazı sağlık sorunlarım var,yan etki filan yapar diye düşünüyorum.

Canım benim iyi gidiyor şimdilik,ilaç kullanmayı düşünmüyorum çok mecbur kalmadıkça,bazı sağlık sorunlarım var,yan etki filan yapar diye düşünüyorum.
tabiki ılk ıradeyle dene olmazsa bi sağlık kuruluşuna başurursun bende ılk irade yolunu denedim zorlaninca doktora başvurdum

Konu sahibi bıraktı mı yoksa sigaraya devam mı acaba merak ettim. Çünkü konuyu başlatmış sonrası yok. Devam eden arkadaşlara başarılar dilerim. Ben de 3 günü tamamladım. Allah hepimize kolaylık versin. Zybanı birkaç yıl önce ben de kullanmıştım. O zaman devlet destekli değildi eczaneden almıştım. Sigara bırakmanın zorluklarını aşmada yardımcı oluyor. Ben bir yan etkisini görmemiştim ama benim tekrar başlamalarımın nedeni hep kilo olmuştur şimdiye kadar onun çaresini bulamadım.

Konu sahibi bıraktı mı yoksa sigaraya devam mı acaba merak ettim. Çünkü konuyu başlatmış sonrası yok. Devam eden arkadaşlara başarılar dilerim. Ben de 3 günü tamamladım. Allah hepimize kolaylık versin. Zybanı birkaç yıl önce ben de kullanmıştım. O zaman devlet destekli değildi eczaneden almıştım. Sigara bırakmanın zorluklarını aşmada yardımcı oluyor. Ben bir yan etkisini görmemiştim ama benim tekrar başlamalarımın nedeni hep kilo olmuştur şimdiye kadar onun çaresini bulamadım.
canim oncelikle inşAllah başarılı olursun bende ırade yoluyla başaramadım yarin ilaca başlıyorum bakalım nasil bi etkı edecek bende

canim oncelikle inşAllah başarılı olursun bende ırade yoluyla başaramadım yarin ilaca başlıyorum bakalım nasil bi etkı edecek bende

Teşekkür ederim ayln . Evet zaman gösterecektir ama genelde memnunlar kullananlar inşallah memnun kalacaksın. Hayırlısı olsun :KK3:

yan etkılerı çokmu fazla yoksa abartiyorlarmi biraz bilgin varmi bu konuda

Zybanın bende bir yan etkisi olmadı canım başkalarından da duymadım ama champix ile ilgili kabuslar, rüyalar vs. çok fazla etkilenenleri duymuştum. Beni sigaradan tiksindirmedi ama bırakmanın getirdiği sorunları azalttı, rahatlattı.

bu siteden sigarayı bırakanlar diye bi yere girdim orda gördüm allen carr diye bir video var 1 saat sürüyor onu izledim sonra yeni bir paket aldım onu içiyordum izledikçede siagarayı içmeye devam ettim ve sonra paketimi kırıp attım boşuna içiyorum dedim ve ağzıma bir kere bile sürmedim ondan sonra ilk defa bırakmak bu kadar kolay oldu hepinize tavsiye ederim öyle beni etkiledi ki inşallah sizede faydalı olur emin olun çok kolaymış sigarayı bırakmak evde eşimin sigaraları vardı hiç dönüp bakmadım izleyenler yorum yazarsa sevinirim umarım faydalı olur

Kıssslarrrr... Ben bu sayfalar ve sizler gibi dostlar sayesinde burada sigarayı bıraktımve sanırım üç yılı geçti.. Yıllarca içtim günde bir paket biterdi..ben sigara içmediğim Zaman'larda il yapardım..Mutlu olunca iç, mutsuzken iç, üzülünce, sevinince, yorulunca, Bi şarkıda, manzara güzelse, sohbet edince bahane çoktu.. Sonra buraya yazmaya başladım..dostlar edindim.. Günlük tutar gibi yazdım..burada benim gibi bırakıpta tekrar motive amaçlı bize yazanları içimi çekerek kıskandım.. Hayal bile edemezken bi baktımki bende içmiyorum.. Allen carr videosu ve ardından kitabını aldım..etkili oldumu ..bence oldu.. Bende etkili olduğu için sizlerede yazıyorum..çok iyi bir yoldasınız.. Naneli sakız tarçınlı sakız atın ağzınıza.. Su için aklınıza geldikçe ve bolca yürüyüş ... Temizlenin..benide haberdar edin

Back