- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.694
Aşılarını yaptırdım alır almazAma dikkat edin ya. Sokaklarda da hastalık çok oluyo diyolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılarını yaptırdım alır almazAma dikkat edin ya. Sokaklarda da hastalık çok oluyo diyolar.
oyalanacak başka şeyler bulman lazım koca oyalasa iyi de başlı başına sorun, problemay hep dertsiz hep dertsiz , sıkılıyor insan ama ..... yoksa bu kadar olaylar ortalığı kavurmaz dimi
ay bilemiyorum ki bir çok şey denedim . spor ,yeniden üiversite, kitap okumak, gezmek...... insan sıkılıyorrroyalanacak başka şeyler bulman lazım koca oyalasa iyi de başlı başına sorun, problem
ay kudurdum , bir bilsen nasıl kudurdum, koca koca diye bağrımı yırtıyyorumDünya nereye gidiyor yaaa şimdiki kızlar kudurmuş anam ya vallaha kıyametin kopması yakındır he azmis bu azmis kızım git sokakta dolu
Bu abiyi koyacaksın ekonominin başına, bak nasıl şahlanıyoruz. Bir ekonomi bakanında olmaması gereken bütün özellikler kendisinde var.
Konu sahibi, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.Şimdi hemen pılını pırtını toplayıp Kırklareli'ye gidiyorsun.
Resim yok kız video var. Gayet tane tane sizi anlatmış videoda.ay heycanlandım elim ayağım koptu , ama ben resmi göremiyorum ki
nefes alanı bulduktan sonra diğer kriterler ortaya çıkacakCanım kriterin varmi? Yoksa nefes alsa yetermi diyosun?
şirket pc o sebepten açamadımResim yok kız video var. Gayet tane tane sizi anlatmış videoda.
tamam bir ara yyazacağımTamammm kaynımda kız arıyor zaten hemen yolluyorum adres ver
yok hep vardı hiç bulamadımEvlilik yaptinmi daha önce? Birden mi geldi bu koca aşkı. Tanıdığım varda 35 yaşında galiba o
İtfaiyeyi ara kuzum âncak onların hortumu sana yardımcı oluray kudurdum , bir bilsen nasıl kudurdum, koca koca diye bağrımı yırtıyyorum
Hangi şehirdesinyok hep vardı hiç bulamadım
özgürlüğün vermiş olduğu hiç biri vermiyor istediğinle gez dolaşay bilemiyorum ki bir çok şey denedim . spor ,yeniden üiversite, kitap okumak, gezmek...... insan sıkılıyorrr
O da olur Mahmut abibende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
O neydi kızbende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.
Bende bu kafaya girdiğim dönemde evlendim sonuç lanet bir kaynana ve aptal bi görümce hediyesi ile geldi valla git seviş rahatla ömrünü yakmabende koca istiyorum , kim olursa olsun işte.