Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum okuyanlara çok özeniyorum.Senelerdir heves eder alır
doldururum kitabı eve ama okumaya gelince fıss.Nasıl kazanabilirim bu alışkanlığı bilmiyorum
aldığın kitapları karıştırmakla başlayabilirsin mesela:))mesela aldığın kitaplar içinde en çok isteyerek bunu okumalıyım diyerek heveslendiğin herhangi bir kitap varmı?
aldığın kitapları karıştırmakla başlayabilirsin mesela:))mesela aldığın kitaplar içinde en çok isteyerek bunu okumalıyım diyerek heveslendiğin herhangi bir kitap varmı?
anlatım dili ağır olmayan ince kitaplardan başlayabilirsin okumaya. kendine bir plan yap. mesela hergün yatmadan önce 20 sayfa oku.zamanla kitap okumayı sevdikçe kitap sayısı da sayfa sayısı da artar :)