• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kaynana ve görümce maduruyum

Allah sabır versin keser döner sap döner merak etme canım ya .ben bir aylık hamileyken düşük tehlikesi yaşadım ilaçlarla yatarak geçti ve kaynanamın yorumu numara yapıyomuşum. yaşadığın duygular hiç yabancı değil eşinin yapıcı olması şart böyle durumlarda ama ailesini de atamaz satamaz bi de kadınların fıtratında kıskançlık paylaşamıyorlar öle şeylerde var hiç canını sıkma ve her defasında ince ince cevabını ver ben de susuyodum ama susmamayı öğrendm ki hiç sevmem kalp kırmayı ama sabır taşı değiliz insanız kaynanaların kocalarının annesi yok muydu.bu gün evlilik yıldönümüm ve bakıyorum geriye iki kere boşanmanın sınırından döndüm ve ikisi de kaynana yüzünden binbir şatafatla evlendirirler sora yapılanlara bak off yalan dünya

Öncelikle tebrik ediyorum sabrınızdan dolayı sizi..Ama bir noktada kafama takılan birşey var
Evi terkettim bebeğim 3 aylıkken demişsiniz ve bebeği götürmemişsiniz sanırım..Götürme şansınız yok muydu da bıraktınız daha emzikteki bebeği :2:
Son olarak üstteki arkadaşa katılıyorum.. Acaba diyorum kaynanalar oğullarına karıştığı, yanlarında yaşamak istedikleri kadar ne kadar kaynanalarına gelinlik yapmışlardır ki?
Benim kaynanam da hiç durmamış kaynanasının yanında.Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve kaynanasına hiçbirşy danışmaz amaa attığımız adımdan haberdar olmak ister,
birşey yapacağımız zaman siz bilirsiniz amaa ben şöyle şöyle düşündüm diye baskı kurmaya çalışır..
Yok arkadaş yok bir evin bir oğlunu almayacaksın evleneceklere küpe olsun:ssz:

öncelikle tebrik ediyorum sabrınızdan dolayı sizi..ama bir noktada kafama takılan birşey var
evi terkettim bebeğim 3 aylıkken demişsiniz ve bebeği götürmemişsiniz sanırım..götürme şansınız yok muydu da bıraktınız daha emzikteki bebeği :2:
Son olarak üstteki arkadaşa katılıyorum.. Acaba diyorum kaynanalar oğullarına karıştığı, yanlarında yaşamak istedikleri kadar ne kadar kaynanalarına gelinlik yapmışlardır ki?
Benim kaynanam da hiç durmamış kaynanasının yanında.farklı şehirlerde yaşıyorlar ve kaynanasına hiçbirşy danışmaz amaa attığımız adımdan haberdar olmak ister,
birşey yapacağımız zaman siz bilirsiniz amaa ben şöyle şöyle düşündüm diye baskı kurmaya çalışır..
Yok arkadaş yok bir evin bir oğlunu almayacaksın evleneceklere küpe olsun:ssz:

bebegımı bırakırmıyım hıc goturdum tabıkı benım hayattakı tek dayanagım nefes alma sebebım evladım...canımdan gecerım ondan gecmem...
Bencede hatta mumkunse anası babası sulalesı olmasın:)

allah sabır versin keser döner sap döner merak etme canım ya .ben bir aylık hamileyken düşük tehlikesi yaşadım ilaçlarla yatarak geçti ve kaynanamın yorumu numara yapıyomuşum. Yaşadığın duygular hiç yabancı değil eşinin yapıcı olması şart böyle durumlarda ama ailesini de atamaz satamaz bi de kadınların fıtratında kıskançlık paylaşamıyorlar öle şeylerde var hiç canını sıkma ve her defasında ince ince cevabını ver ben de susuyodum ama susmamayı öğrendm ki hiç sevmem kalp kırmayı ama sabır taşı değiliz insanız kaynanaların kocalarının annesi yok muydu.bu gün evlilik yıldönümüm ve bakıyorum geriye iki kere boşanmanın sınırından döndüm ve ikisi de kaynana yüzünden binbir şatafatla evlendirirler sora yapılanlara bak off yalan dünya

rabbım sabrını verıyo tabı bı yere kadar eskıden hep ben susardım şimdi işi deliliğe vurup gecıyorum ne kaynana ne koca benımkıler bı geldımı tanımıyorum kımseyı ben susutukca salak sandılar iyilikten anlamayana anladıgı dılden konusmasını bılmek gerekıyomus hayat herseyı öğretıyo malesef

Benimde abim evli ve biz de 5 kız kardeşiz.Abimlerle aynı şehirde oturuyoruz 3 yıldır.Zamanında annem abime bize ev tutun size yakın olsun çocuklarla ilgileniriz işiniz olunca demişti.Abimin ikizleri var.Ama uzakta tuttular evi gelin hanım istemedi.Şimdi de kendisi bize yakın ev arıyor annem çocuklarla ilgileniyor getirip götürmesi kolay olur diye :1: Ama annem artık yakın olsunlar istemiyor.Çünkü vaktinde biz de annem de babam da gelin hanıma çok hizmet ettik.Kesinlikle kalbini kıracak birşey demedik o bize dese bile.

Sonuçta abimin eşi.Abim mutlu olursa biz daha mutlu oluruz.Ve biz abimin evine giderdik temizliğini yapardık işini yapar öyle gelirdik.Kendimize hizmet ettirme gibi bişeyimiz olmazdı.Annem de aynı şekilde yemek yapar evlerini temizler gelirdi.Ve annem öyle ne yapacaklarına hiç karışmadı.Annem kendi der ben kaynanamın karışmasını istemem ben neden karışayımki.Bu kadar şeye rağmen baktık hala bi saygısızlık devam ediyor biz de gidip gelmeyi bıraktık.İş yapmak falan sorun değil.İnsan bi güler yüz bekliyor.Yoksa ne olacak abinin evini temizlemede ne varki hiç de zorumuza gitmedi yaparken.

Ne annemler gidiyor şimdi ne biz gidiyoruz.O işi olduğunda falan yine çocukları bize bırakıyor akşam gelip yemeğini yiyor çayını içiyor gidiyor.

Ama yine de ne kadar aramız iyi olmasa da o abimizin eşi ve abimin mutluluğu önemli.Tabiri caizse abimi sokakta mı bulduk biz :) Gidip gelmeyince sorunlar ortadan kalkacaksa biz ömür boyu gitmeyiz gerekirse.Belki o eşi abimi çok seviyordur ama biz de en az onun kadar seviyoruz abimi.Ve biz onun gibi abime sorun çıkartarak abimi üzmek istemiyoruz.Çünkü bu tartışmalar boş şeyler.3 günlük dünya için kalp kırmaya değmez.

Ben böyle kaynanaları görümceleri okuyunca gerçekten hayret ediyorum.Keşke insanlar şu dünyanın 3 günlük olduğunu unutmasalar...

bol sabırlar diliyorum öncelikle.ama şunu merak ettim.madem babanızın evine gitmişsiniz.peki neden barışıp geri dönerken şartlarınızı öne sürmediniz.neden dönerim ama annen ve kardeşlerin bana misafir gibi gelecekler ve de usturupluca gelecekler demediniz ki.çok şaşırdım.ne düzeldi de döndünüz anlayamadım açıkçası

Benimde abim evli ve biz de 5 kız kardeşiz.Abimlerle aynı şehirde oturuyoruz 3 yıldır.Zamanında annem abime bize ev tutun size yakın olsun çocuklarla ilgileniriz işiniz olunca demişti.Abimin ikizleri var.Ama uzakta tuttular evi gelin hanım istemedi.Şimdi de kendisi bize yakın ev arıyor annem çocuklarla ilgileniyor getirip götürmesi kolay olur diye :1: Ama annem artık yakın olsunlar istemiyor.Çünkü vaktinde biz de annem de babam da gelin hanıma çok hizmet ettik.Kesinlikle kalbini kıracak birşey demedik o bize dese bile.

Sonuçta abimin eşi.Abim mutlu olursa biz daha mutlu oluruz.Ve biz abimin evine giderdik temizliğini yapardık işini yapar öyle gelirdik.Kendimize hizmet ettirme gibi bişeyimiz olmazdı.Annem de aynı şekilde yemek yapar evlerini temizler gelirdi.Ve annem öyle ne yapacaklarına hiç karışmadı.Annem kendi der ben kaynanamın karışmasını istemem ben neden karışayımki.Bu kadar şeye rağmen baktık hala bi saygısızlık devam ediyor biz de gidip gelmeyi bıraktık.İş yapmak falan sorun değil.İnsan bi güler yüz bekliyor.Yoksa ne olacak abinin evini temizlemede ne varki hiç de zorumuza gitmedi yaparken.

Ne annemler gidiyor şimdi ne biz gidiyoruz.O işi olduğunda falan yine çocukları bize bırakıyor akşam gelip yemeğini yiyor çayını içiyor gidiyor.

Ama yine de ne kadar aramız iyi olmasa da o abimizin eşi ve abimin mutluluğu önemli.Tabiri caizse abimi sokakta mı bulduk biz :) Gidip gelmeyince sorunlar ortadan kalkacaksa biz ömür boyu gitmeyiz gerekirse.Belki o eşi abimi çok seviyordur ama biz de en az onun kadar seviyoruz abimi.Ve biz onun gibi abime sorun çıkartarak abimi üzmek istemiyoruz.Çünkü bu tartışmalar boş şeyler.3 günlük dünya için kalp kırmaya değmez.

Ben böyle kaynanaları görümceleri okuyunca gerçekten hayret ediyorum.Keşke insanlar şu dünyanın 3 günlük olduğunu unutmasalar...
bir de aynı olayın böyle bir boyutu var. hayat, insanlar ne garip.... Allah hayırlı insanlara çattırsın.

benimde abim evli ve biz de 5 kız kardeşiz.abimlerle aynı şehirde oturuyoruz 3 yıldır.zamanında annem abime bize ev tutun size yakın olsun çocuklarla ilgileniriz işiniz olunca demişti.abimin ikizleri var.ama uzakta tuttular evi gelin hanım istemedi.şimdi de kendisi bize yakın ev arıyor annem çocuklarla ilgileniyor getirip götürmesi kolay olur diye :1: Ama annem artık yakın olsunlar istemiyor.çünkü vaktinde biz de annem de babam da gelin hanıma çok hizmet ettik.kesinlikle kalbini kıracak birşey demedik o bize dese bile.

Sonuçta abimin eşi.abim mutlu olursa biz daha mutlu oluruz.ve biz abimin evine giderdik temizliğini yapardık işini yapar öyle gelirdik.kendimize hizmet ettirme gibi bişeyimiz olmazdı.annem de aynı şekilde yemek yapar evlerini temizler gelirdi.ve annem öyle ne yapacaklarına hiç karışmadı.annem kendi der ben kaynanamın karışmasını istemem ben neden karışayımki.bu kadar şeye rağmen baktık hala bi saygısızlık devam ediyor biz de gidip gelmeyi bıraktık.iş yapmak falan sorun değil.insan bi güler yüz bekliyor.yoksa ne olacak abinin evini temizlemede ne varki hiç de zorumuza gitmedi yaparken.

Ne annemler gidiyor şimdi ne biz gidiyoruz.o işi olduğunda falan yine çocukları bize bırakıyor akşam gelip yemeğini yiyor çayını içiyor gidiyor.

Ama yine de ne kadar aramız iyi olmasa da o abimizin eşi ve abimin mutluluğu önemli.tabiri caizse abimi sokakta mı bulduk biz :) gidip gelmeyince sorunlar ortadan kalkacaksa biz ömür boyu gitmeyiz gerekirse.belki o eşi abimi çok seviyordur ama biz de en az onun kadar seviyoruz abimi.ve biz onun gibi abime sorun çıkartarak abimi üzmek istemiyoruz.çünkü bu tartışmalar boş şeyler.3 günlük dünya için kalp kırmaya değmez.

Ben böyle kaynanaları görümceleri okuyunca gerçekten hayret ediyorum.keşke insanlar şu dünyanın 3 günlük olduğunu unutmasalar...

ne kadar guzel benımde ablam yok nısanlıyken ne kadar sevınmıstım ablaların olduguna ben kımseden ıs beklemem he kardeslerının evınede gelecekler tabı ama hersey dozunda keske onlarda anlayıslı olsalardı da eşimde uzulmeseydi

bol sabırlar diliyorum öncelikle.ama şunu merak ettim.madem babanızın evine gitmişsiniz.peki neden barışıp geri dönerken şartlarınızı öne sürmediniz.neden dönerim ama annen ve kardeşlerin bana misafir gibi gelecekler ve de usturupluca gelecekler demediniz ki.çok şaşırdım.ne düzeldi de döndünüz anlayamadım açıkçası

benım esımle en ufak bır problemım yokkı zaten eılesının sucunu bastırmak ıcın 4 elle calısır esım kızıma en az benım kadar bakmıstır gece ben salona gonderırdım (kızım gecelerı uyumazdı hıc)sen işe gıdeceksın uyu dıye o gelır yatak odasına yanımıza yere yatar yıne gıtmezdı.ev işlerını bıle bana bırakmaz bos vaktınde orayı burayı sıler temızler.
Eşimde memnun degıldı bu olaylardan ama ablalrına soz gecıremıyordu.gelmeyın dıyodu akşama damlıyolardı.kayınvaldeme gelınce ayrı yaşamamız soz konusu degıl onla yaşamya mecburum.kayınpeder yok kızlarınada 2 gun bıle gıdıp kalamaz.aynı sekılde annem olsaydı onu bırakamazdım yalnız.ama cok sukur hersey duzeldı gorumceler artık gelemıyolar.kaynanamıda gormezlıkten gelıyorum ...hersey eşim için onun sevgısını ılgısını gordukten sonra onada uzuluyorum...

Back