- Konu Sahibi tatilistiyorum
-
Canım öncelikle Allahım sabrını artırsın.. Ama şöyle bir güzel yan da varki; eşini seviyorsun.. Bi de sevmesen ya da anlaşamasan kimbilir nasıl olur...
hiç olmazsa teselliniz var yanınızda eşiniz,çocuğunuz arkanızda kapı gibi aileniz var..yine sabredin demekten başka bir çözümü yok gibi..Allah ıslah etsin kv ve görümcelerinizi.Allah biliyor,görüyor..
kaynanayla yaşamayı düşünen gelin adayları iyi okusunlar
Cok sabirlisiniz. Ben olsam coktaaann babamin evindeydim.
Okurken icim urperdi resmen. Nasil insanlar bunlar kesinlikle cozemedim.
Esinizi seviyormussunuz diyecek hicbir sey yok. Allah sabir versin.
bu ne sabır maşallah...
eşinide tebrik etmek istiyorum senin arkanda durduğu için...
sizdeki sabrın yarısı bende yok. Yerinizde olsaydım ilk günden sopayla kovalamıştım hepsini. Ne düşüncesiz ve bencil insanlarmış. Böyle insanlar kıymet de bilmez. Neyse ki eşiniz konusunda şanslıymışsınız.
sizdeki sabrın yarısı bende yok. Yerinizde olsaydım ilk günden sopayla kovalamıştım hepsini. Ne düşüncesiz ve bencil insanlarmış. Böyle insanlar kıymet de bilmez. Neyse ki eşiniz konusunda şanslıymışsınız.
[sıze=2]tek sen değil eşin de çok sabırlıymış..
Senin bir şey demen yakışık almaz ve o kadar da dinlemezlerdi zaten ama en baştan eşin diyebilirdi biz yeni evliyiz zaten anneme bakıyoruz bir de siz yatıya gelmeseniz daha iyi olur diye ablalarına.. En başta taviz verilmese bu kadarına cesaret edemezlerdi..
çünkü bilemiyorum ben tek karşı tarafın ailesi diye değil kendi ailemde olsa o kadar süre yatıya gelmelerini istemem ( aynı şehirde olduğumuz için ) . Eşimi de düşünürüm çünkü.. Insan evinde rahat olabilmek ister neticede..
Sabırlarınızın devamını diliyorum..
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?