bilmiyourm ama benimde adetten 10. günü 12803 çıkmıştı bugün doktora gidicem benimki kat be kat katlamış bakalım ikiz çıkacakmı:))arkadaşlar bişi soracam bilginiz olabilir belki . sat 6 nisan 28 nsanda kanmda beta 0 çıktı. 8 mayısta 2005 çıktı 11 maysta ise 3163 çıktı. bugun endokrin doktoruna gittim orada bi stajer vardı. bu herhalde ikiz dedi değer çok çıkmş dedi betaya göre ikiz olup olmadığı belli oluyor mu?
ayyy bilmiyorum ki canım işte taaa 8 gün önce böyleydi şimdi ne odlu Allah bilirmaşallah senin ki daha çok. sana bakılırsa benimkinin ikiz olma ihtimali daha düşük :) Allah hayırlısını versin inş.
doktorun vitamin felan vermedi mi canım sonuç olarak ne dedi?kızlar yardım edermisniz benim 30.05.2015 olmam gerekiyordu fakat olmadım 01.06.2015 tarihinde beta baktırdım 427 çıktı bugün 04.06.2015 tarihinde doktora gittik kese görünmedi tekrar beta yapıldı 877 çıktı sizce normal mi.bana sanki düşük geldi
doktorun vitamin felan vermedi mi canım sonuç olarak ne dedi?
inşallah canım dikkat et kendine Rabbim inş. nasip eder...CUmarteside kese görünmezse sıkıntı var dedi bi tane ilaç yazdı ama bunu hemen ıc falan demedı aradım eczacıyı bulantı ve kusmaya karsı bı ılacmıs .bir arkads muz ve yumurta ıyı gelıo demıstı yumurta yemıorum ama muz aldım muz yıyorum cevız falan belkı artar değerim
şükür iyi canım bulantılar ortadan kalkınca çok iyi gidiyor :) sen nasılsın?kızlaaar kimse yok muu ben geldim uzuuun bir aradan sonranasılsınız hamilelik nasıl gidiyor inşAllah herşey yolundadır
şükür iyi canım bulantılar ortadan kalkınca çok iyi gidiyor :) sen nasılsın?
Aynen öyle Cnm 4 kilo aldım :) gyno. Ferro sanol adlı ilaç bende hep yan etki yapıyor ara verdik kullanmaya ne yapcam bilmiyorumaynen öyle canım bulantı bitti artık normal ben oldum çok şükür hatta kilo artışım bile hızlandı korkmuyor değilim böyle giderse iki katı olcam
ben 5-6 kilo aldım kaldı 4 ay bakalım ne kadarla kapatıcamAynen öyle Cnm 4 kilo aldım :) gyno. Ferro sanol adlı ilaç bende hep yan etki yapıyor ara verdik kullanmaya ne yapcam bilmiyorum
2 kez acillik etti beni canım sadece ishal degil kusma da oldu beynimi uyusturuyordu cok kötü oluyordum doktor ara verdi 1 aydır hic ilaç kullanmıyorumben 5-6 kilo aldım kaldı 4 ay bakalım ne kadarla kapatıcambende gyno ferro kullanıyorum ishal yaptı bende oda demirden kaynaklı mecburen kullanıyorum sende nasıl bir yanetkisi oldu ki?