bende hamileyim kiii :)

inşallah canım sağol. bebek görünene kadar duyurmayın kimseye deyince ben de endişelendim. peki kaç haftalık göründü canım bebiş sende
Canım ben 7+4 de gittim hiç boş yere strese girmiyim diye bebek göründü kalp atışı yok falan tedirgin ediyo doktorlar bekledim bende 7+4 e kadar gittim çok şükür hem bebeği hem kalp atışını gördük. Ben ilk gebeliğimde çok takıyodum kafaya ağlıyodum falan ve düşük yaptım strese bağlıyorum. O yüzden bu gebeliğimde sabırlı olup takmamaya çalışıyorum. Bide önceki hamileliğimde eşimden ayrıydım başka bi yerde görev yapıyordum. Şimdi tayinim memlekete çıktı çok rahatım hamdolsun.

ah benim bulantı midemin karışması tiksinme iki hafta oldu başlayalı
Canım benim öyle çok bulantım yok acaba erken mi diye düşünüyodum. Önceki gebeliğimde mide bulantısından hastanede bile yatmıştım. Ultrason kontrolünde bile çıkarıyodum :) şimdi rahat olunca problem mi var diyorum kendi kendime. Bulantı olsaydı başlardı dimi

ay canım benim eşim de asker biz de genelde ayrı kalıyoruz görevleri oluyor anlayabiliyorum seni. dediğin gibi stres kaynağı doktorlar gitsen bi dert gitmesen ayrı bi dert. kaynanam diyoki gitme doktora zaten allah vergisi sanki kötü bişey olsa aldıracak mısın doğunca görürsün zaten bebeği diyor

benim 5.haftada başladı canım devam ediyor.bildiğim kadarıyla da 5.haftalarda başlıyor seninde olacak olsa başlardı galiba aman olmasın ya sıkıntı:/

benim 5.haftada başladı canım devam ediyor.bildiğim kadarıyla da 5.haftalarda başlıyor seninde olacak olsa başlardı galiba aman olmasın ya sıkıntı:/

Gebelikte mide bulantısı önemli ama tabi her bünye aynı değil... Ben ilk bebeğimi kap atışı yok diye kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım... Ve hiç bulantım olmamıştı... Ama bu bebeğimde 5. hafta başladı 17-18. haftaya kadar 24 saat midem bulandı günde sadece bi tane yeşil elma ve can erik yerdim biraz ve 7-8 kilo vermiştim 20. haftaya geldiğimde... Hiçbir şekilde geçmiyor.. Ben yastığa bile kafamı koyamıyordum.. Ağlıyordum artık... Ama tabi sebebini düşününce yüzünde kocaman bir gülümseme oluyor ama zor günler gerçekten...

gebelikte bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor biliyorum da işte sürekli mide kazıntısı yemekten 1-2 saat sonra hemen acıkma ve akabinde mide bulantısı çok çabuk yoruldum zaten normalde de bulantım olursa hayat duruyordu şimdi napcağımı şaşırdım sadece kusma yok ona şükrediyorum..

Şükredeceğin bişi var evet en azından yedikten sonra bulanıyor benim 24 saat hiç durmuyordu... Bazı zamanlar hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum artık : ) Şükürler olsun sonucu dünya tatlısı bi evlat..

haklısın kesinlikle ve kusmuyorum ona da şükür ayy yerim ben o tontişleri

Meraba arkadaslr bnm bebegim olmasi icn 41 hamile arkadasim ayetel kürsi okuyup dua edebilir mi?..

bayanlar bende salı gün gidicem doktora kısmetse keseyi görmeye beta değerim de 479 dan 2gün sonra 1177 oldu artık iyi yoldayız galiba.... bu arada okuduğum kadarıyla hepimiz aralık annesi olacak gibiyiz

günaydın herkese çalışan bir bayan olarak haftanın ilk günü çok zor işe gelmek :) sizde durum nasıl bayanlar

bayanlar bende salı gün gidicem doktora kısmetse keseyi görmeye beta değerim de 479 dan 2gün sonra 1177 oldu artık iyi yoldayız galiba.... bu arada okuduğum kadarıyla hepimiz aralık annesi olacak gibiyiz
hadi hayırlısı canım :) ewt toplu olarak aralık annesiyiz :)

Kızlar merhaba!Ben sat a göre 6 haftalıgım ama geç döllenme oldugu için işler geriden geliyor.Maşallah bthcg hızla yükesliyor ama keseyi ve kalp atıslarını perşembe günü görebiliriz dedi doktorum.Uyku hali dısında hiçbir farklılık yok.Umarım da beni zorlayacak bir durum olmaz.Bulantı için gebelikte de kullanabileceğiniz ilaçlar var diye biliyorum.kuzenim kullanmıstı.Bence doktorlarınıza bi sorun(

evet evet 4 binlerde rakam
canım hayırlısı olsun.doktorum bana bthcg 1500 olunca vajinal,3000 olunca karından bebek gözükür dedi.proestronuna falan da baktırman senın ve bebeğin sağlığı için sen acil doktora git bence.allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…