bende hamileyim kiii :)

bayanlar bende salı gün gidicem doktora kısmetse keseyi görmeye :KK9: beta değerim de 479 dan 2gün sonra 1177 oldu artık iyi yoldayız galiba.... bu arada okuduğum kadarıyla hepimiz aralık annesi olacak gibiyiz :KK9::KK9:
canım neye göre gidiliyor doktora benimde bat a 4 gün var 39.69 çıktı değerim

Beta 1500 den sonra kese gozukur yani adetiniz bi hafta falan gecsin yoksa gorunmuyor erken daha
peki yolculuğa gidicem özel arabamızla 8 saatlik birşey olurmu yaaa. doktor a gitmeyince bilemedim akşam anneme söyledim kadın doktor görmediyse ne biliyorsun dyor hamşleliğini diyor yaa :) kanda baktırdım idrardada pozitif dedim du tam belli olsun diyor daha yaa

peki yolculuğa gidicem özel arabamızla 8 saatlik birşey olurmu yaaa. doktor a gitmeyince bilemedim akşam anneme söyledim kadın doktor görmediyse ne biliyorsun dyor hamşleliğini diyor yaa :) kanda baktırdım idrardada pozitif dedim du tam belli olsun diyor daha yaa

yolculugu bilemicem ama bende beta 46 ken ogrendim bi hafta sonra bidaha yaptirdin 1500 olmustu bi iki gun daha ayak suruyup gitmistim karindan ulturasonla kese gorundu . iki gunde bir beta katlanarak gidiyor . Anneni inandirmak icin bi kan daha verip katlandigini da gorebilirsin :)))

yolculugu bilemicem ama bende beta 46 ken ogrendim bi hafta sonra bidaha yaptirdin 1500 olmustu bi iki gun daha ayak suruyup gitmistim karindan ulturasonla kese gorundu . iki gunde bir beta katlanarak gidiyor . Anneni inandirmak icin bi kan daha verip katlandigini da gorebilirsin :)))
ayyy evet dün baktırdım ya yarında baktırcam bakalım nasıl olmuş :) sağol canım

Bugün bende test yaptırdım değerim 260 çıktı haftaya perşembe gün verdi ultrason için folik asit d vitamini ve progesteron verdi bir ay öncede kimyasal gebelik geçirmiştim yine ole bişey olurmu dite sordum o evreyı atlamış dedi doktorum sağlıklı bi gebelik dedi

Bugün bende test yaptırdım değerim 260 çıktı haftaya perşembe gün verdi ultrason için folik asit d vitamini ve progesteron verdi bir ay öncede kimyasal gebelik geçirmiştim yine ole bişey olurmu dite sordum o evreyı atlamış dedi doktorum sağlıklı bi gebelik dedi
kimyasal riski ne zaman hangi değerde oluyorki canım
benim bat a 4 gün varken değerm 39.69 du yarın bir daha baktırcam

canım beta değerim yükselince bana doktorum kendisi gel diye söylemişti 1 hafta sonra bende bugün gittim çok şükür gördüm keseyi de ufacıcık bebeşimi de :KK9:
canım ben daha doktora falan gitmedimde söylemedim de doktorum yok yani şuan nasıl olcak ki yaaaa

kızlar nasıl gidiyor hamilelik bayadır buraya uğrayamadım inşAllah herkesten güzel haberler vardır:KK73:

mrb cnm şimdilik güzel dün kontrolum vardı iyi şükür bir sıkıntı yok dedi doktorum 3 hafta sonra gitcem 2li test için inşallah bir sorun çıkmaz senin nasıl gidiyor

Meraba arkadaslr bnm bebegim olmasi icn 41 hamile arkadasim ayetel kürsi okuyup dua edebilir mi?..
Allah kabul etsin, okudum. Seni çok iyi anlıyorum canım, Salı günü (5+4) doktora gittim, hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim boş gebelikti, aldırmak durumunda kaldım. 14 Mayıs Perşembe günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

mrb cnm şimdilik güzel dün kontrolum vardı iyi şükür bir sıkıntı yok dedi doktorum 3 hafta sonra gitcem 2li test için inşallah bir sorun çıkmaz senin nasıl gidiyor

ben de c.tesi ikili test için gidicem sıkıntımız yok çok şükür..sizinde sıkıntınız olmamasına sevindim canım :KK49::KK25:

X