bende hamileyim kiii :)

amın ınsallahh
ogrendıgım an agzımdan su cumle cıktı
Allahım isteyen herkese nasıp et.
senın gectı mı gunun?

amın ınsallahh
ogrendıgım an agzımdan su cumle cıktı
Allahım isteyen herkese nasıp et.
senın gectı mı gunun?
Âmin. Yok canım yarın benim gunüm. Ama acayip seyler olyo. i içmde ilk defa böyle oluyor. Sol tarafma iğne batiryolar sanki gelip gelip gidiyor 1 haftadır. Bugn de acayip midem bulnyo sabahtan beri. Bkliyorum günümün gecmesni

canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al beneğini inşAllah:) o lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir herkeste olmuyor bende hiç olmadı mesela hayırlısı olsun hakında:)

pazar günü bat ı olan ama beklemeyen arkadaşlar:)) inşAllah gelen giden yoktur nasılsınız merakla bekliyorum bende:)

pazar günü bat ı olan ama beklemeyen arkadaşlar:)) inşAllah gelen giden yoktur nasılsınız merakla bekliyorum bende:)

CNM BENDE ÇOK ŞÜKÜR GELEN GİDEN YOK :)
AMA EÇEN AY 5 GÜN GECİKMİŞTİ COK STRES YAPMIŞTIM,
BAKALIM BU AY SONUÇ NE OLACAK,,

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum şu an 5 haftalık hamileyim ılk hamıle oldugumu ogrendikten sonra kanamam oldu kırmızı parça parça gelen bır kanamaydı düşük tehlikesi var dedi doktor rabbime şükürller olsun atlattım progestan la ama su ana sıyah akıntım var sizce ne olabilir...beni bilgilendirirseniz sevinirim

Minminnak bana bi yardimci ol :)))))
Adetim 4-5 gun gecmisti 26 martta beta 46,10 cikmisti . Bugun sabah kan testi verdim degerim 1500 olmus . Napsam biraz daha beklesem mi doktor icin normalde 6+4 gunlugum adetime gore ama degere gore daha kucuk . Zaten ilk ogrenmem de 5 gun gecmesine ragmen dusuk degerdi . heralde benim kesin gec dollenme oldu .

Yumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatif acaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo

hmm gecikme oluyorsa bekle o zaman inşAllah hayırlısıyla gelmez 9 ay

İNŞAALLH CNM
ASLINDA ÜMİTLİM GECİKMEM OLUYOR AMA ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ ÖZELLİKLE SOL K ASIK AĞRSI ÇEKİYORUM AYAĞIMA BELİME VURUYOR,
ÖNCEKİ AYLAR BU KADAR ŞİDDETLİ OLMADI
İKİ GECE KASIK AĞRSINDAN BIR GECE DİZİME VURDUGU AGRIDAN UYUYAMADM
MİDE YANMASI BULANTIDA VAR

evet canım senin geç döllenme bence de değerinde artmış ne güzelokuduklarıma göre 1500-2000 lerde görünebiliyormuş ama karından mı vajinal mi bilmiyorum canım eğer şikayetin yoksa biraz daha bekle istersen bir hafta felan bende bir hafta gecikmeli gittim istediğim tarihten değerim baya yükselmişti ve kese rahatca göründü

Yumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatif acaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo

canım idrar için daha erken üzülme hemen.idrarda eğer erken gebelik testi değilse yaklaşık 20 birimden itibaren göstermeye başlıyor oda yaklaşık yumurtlamadan 10-15 gün sonraya denk geliyor erken dönemde anca kanda belli olur sabret biraz daha

Doktorlarin olumsuz yorumlarini duymak istemiyorum goremedikleri zaman ki .iki haftadir beklemedeydim bugun bi kana baktiriyim dedim cok sevindim ogrendigim gunden beri ikiye katlayarak cikmis assa yukari . cuma yada haftaya pazartesi gideyim ozaman.

[QUOTE="minminnak, post: 40345179, member: 664birde geç döllenme ise adetin geçse bile bir süre çıkmayabilir canım[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun :)

Doktorlarin olumsuz yorumlarini duymak istemiyorum goremedikleri zaman ki .iki haftadir beklemedeydim bugun bi kana baktiriyim dedim cok sevindim ogrendigim gunden beri ikiye katlayarak cikmis assa yukari . cuma yada haftaya pazartesi gideyim ozaman.

bence de canım cumada baya artmış olur betan hangisi uygunsa o zaman git dediğin gibi doktor keseyi görmezse gebelik yokmuş gibi konuşuyor boşver şikayetin yoksa sabredebildiğin kadar sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…