- 10 Ocak 2015
- 155
- 58
- 34
Gözün Aydın canım darısı bizlere :)5 gun gectı benım.
bugun cesaretımı toplayıp test yaptım
sukurler olsun kı pozııtıfı gordumm
Âmin. Yok canım yarın benim gunüm. Ama acayip seyler olyo. i içmde ilk defa böyle oluyor. Sol tarafma iğne batiryolar sanki gelip gelip gidiyor 1 haftadır. Bugn de acayip midem bulnyo sabahtan beri. Bkliyorum günümün gecmesniamın ınsallahh
ogrendıgım an agzımdan su cumle cıktı
Allahım isteyen herkese nasıp et.
senın gectı mı gunun?
merhaba arkdaslar,
ben de bugun test yaptım ve pozıtıfı gordum bınlerce kez sukurler olsun kı
Allahım tum bekleyen herkese versın ınsallah
muhtemel dogum tarıhımı de ogrenmek ıcın de hamılelık takvımı olusturdum.
bılmıyorum yapabıldım mı ama:)))
p.tesı tahlıl yaptırıcam salı da doktora gıdıcem ınsallah...
ama ara ara kahverengı lekelerım oluo
sızde de var mı boyle seyler
Canım benim bugun hep bulantım vardı sende de oldu mu
pazar günü bat ı olan ama beklemeyen arkadaşlar:)) inşAllah gelen giden yoktur nasılsınız merakla bekliyorum bende:)
hmm gecikme oluyorsa bekle o zaman inşAllah hayırlısıyla gelmez 9 ayCNM BENDE ÇOK ŞÜKÜR GELEN GİDEN YOK :)
AMA EÇEN AY 5 GÜN GECİKMİŞTİ COK STRES YAPMIŞTIM,
BAKALIM BU AY SONUÇ NE OLACAK,,
hmm gecikme oluyorsa bekle o zaman inşAllah hayırlısıyla gelmez 9 ay
Minminnak bana bi yardimci ol :)))))
Adetim 4-5 gun gecmisti 26 martta beta 46,10 cikmisti . Bugun sabah kan testi verdim degerim 1500 olmus . Napsam biraz daha beklesem mi doktor icin normalde 6+4 gunlugum adetime gore ama degere gore daha kucuk . Zaten ilk ogrenmem de 5 gun gecmesine ragmen dusuk degerdi . heralde benim kesin gec dollenme oldu .
Yumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatifacaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo
Yumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatifacaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo
evet canım senin geç döllenme bence de değerinde artmış ne güzelokuduklarıma göre 1500-2000 lerde görünebiliyormuş ama karından mı vajinal mi bilmiyorum canım eğer şikayetin yoksa biraz daha bekle istersen bir hafta felan bende bir hafta gecikmeli gittim istediğim tarihten değerim baya yükselmişti ve kese rahatca göründü
Doktorlarin olumsuz yorumlarini duymak istemiyorum goremedikleri zaman ki .iki haftadir beklemedeydim bugun bi kana baktiriyim dedim cok sevindim ogrendigim gunden beri ikiye katlayarak cikmis assa yukari . cuma yada haftaya pazartesi gideyim ozaman.
yok canım dun olmam gerekti ama daha olmadım sen naptınCNM BENDE BULANTI SÜREKLİ VAR,
BU ARADA HSTALANDIN MI SEN,
benim dündü ama tık yok daha bakalımpazar günü bat ı olan ama beklemeyen arkadaşlar:)) inşAllah gelen giden yoktur nasılsınız merakla bekliyorum bende:)