bende hamileyim kiii :)

kızlar merhaba. size bir sorum olacak hamilelikle ilgili.
yumurtlama günlerinde ve sonrasında ilişkiye girdik. yumurtlama günlerinin 3. günü başıma felaket ağrı girdi ve 2 gün sürdü kafamı koparmak istiyordum fakat döllenme olabilir diye ağrı kesici de içemedim bişey olmasın diye. neyse. 1 hafta fln sonra sol tarAfıma ara ara iğne batması gibi bişey oluyor. bazen nefesimi kesiyor. ara ara gelip gidiyor. bazen kesik kesik öksürüklerim oluyor sol tarafm acıyor geri geçiyor. 2 gündür çok üşüyorum ısınamıyorum bir türlü. bugün de adet sancısı gibi bir ağrı gelip gidiyor. adetime 3 gün var. yerleşme kanaması filan görmedim. göğüslerim de acımıyor zaten adet dönemimde filan da acımıyordu. sizce gebelik belirtileri olabilir mi? tahlil için ne kadar beklemeliyim?

merhaba canım
ay yaznı okuyunca kendimi gördüm heyecanlandım benimde kasık ağrısı vardı senin gibi kesik kesik öksürürken vstahlilde yerleşme zamanına göre değişiyor canım benim bir gün öncesi 60 çıkmıştı..

merhebe canım sende de aynıydı demek :) keşke en de senin gibi hamiş olsam :)

cnm birebir seninle aynı durumdayımm, sonucunu yaz olurmu, benım adet günüm pazar günü,,

hadi bakalım bekliyorum sonucu

Dun gece saat 11 gibi kan verdim ve yarim saat sonra sonucumu aldim. Devlet hastanelerinin acillerini sadece bunun icin cok sever oldum. Beta hcg 2 gunde 1305.70 olmus Allahin izniyle... bugun doktora gitmemeye karar verdim. pazartesi gunu gitmek daha iyi olur hem degerlerim biraz daha artar keseyi gormek icin. Minminnak senle bir gun var aramizda ama benim galiba gec dollenme oldu senin degerlerin benimkine gore cok yuksek

ayyy canım çook sevindim değerin çok yükselmiş
doktora gitmek için bence de bekle nasıl olsa değerin yükselmiş bir sıkıntı yok gibi görünüyor garantiye al gidince direk keseyi gör inşAllah evet günlerimiz çok yakın ama yumurtlama günlerimizi bilmiyoruz birde benim adetim 22 günde bir olur siklusum baya kısa farklı çıkması çooook normal

Benimde normalde 28di ama bebek dusunmeye basladigimizdan beri degisiyor 28 29 30 degisiyordu. Bi an telas yaptim acaba neden farkli diye ben bu panikle 9 ay hastanenin kapisinda yatarim artik

Canim bu arada benim son adet tarihimin ilk gunu 1mart bitisi 7 mart yumurtlama gunum 15 16 17 mart bu uc gunden biri senle aramizda hemen hemen bir hafta var

benimde başlangıcı 27 şubat canım yum.günüm 7 mart evet dediğin gibi yum. günlerine bakarak 1 hafta var ama başlangıçlarımız çok yakın ay amaaaan neyse hamiş miyiz hamişiz boşveeeeer

Benimde normalde 28di ama bebek dusunmeye basladigimizdan beri degisiyor 28 29 30 degisiyordu. Bi an telas yaptim acaba neden farkli diye ben bu panikle 9 ay hastanenin kapisinda yatarim artik

telaş yook değerin 1300 lere çıkmış daha ne telaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…