bende hamileyim kiii :)

İNŞALLAH CNM,
KASIK AĞRISI VARMI SENDE
İKİ GECEDİR KASIK AĞRISINDAN
DÜN GECEDE BACAĞIMA DİZİME GİREN KRAMPTAN UYUYAMIYORUM,,
Bana da oldu o canım. Dun belim cok ağrıdı sırtımın tam ortası ve yutkunurken tükrüğüm ciğerlerime yapılarak iniyordu . Bacaklarım agriyor birkaç gündür ve sırtım

Olsun canım herkes bekliyor sıkma canını doktorlar bile en az bir yıl deneyin diyor ı ama sonunda oluyor. Bence sen Hamissin öyle hissediyorum :) herhangi bi rahatsızlığın var miydi

ALLAH RAZI OLSUN CNM İNŞAALLAH :) :)
DHEA-S VE TOTAL TESTESTERON HORMONLARIM YUKSEK ÇIKTI,
TAM OLARAK NE ETKI YAPIYOR BİLMİYORUM,
TAHLİLLERİM ÇIKTI DOKTORA GİDEMEDİM HENÜZ,
O IKI HORMONDA ERKEKLİK HORMONUYMUŞ KILLANMA FALAN YAPARMIŞ,
BEBEK OLMASINDA ENGELİ VARMI BİLMİYORUM,,

ALLAH RAZI OLSUN CNM İNŞAALLAH :) :)
DHEA-S VE TOTAL TESTESTERON HORMONLARIM YUKSEK ÇIKTI,
TAM OLARAK NE ETKI YAPIYOR BİLMİYORUM,
TAHLİLLERİM ÇIKTI DOKTORA GİDEMEDİM HENÜZ,
O IKI HORMONDA ERKEKLİK HORMONUYMUŞ KILLANMA FALAN YAPARMIŞ,
BEBEK OLMASINDA ENGELİ VARMI BİLMİYORUM,,
Inşallah bi sıkıntı olmaz. Inşallah Hamis haberini alırız :)

aynen canım tek sayısal değer onu söyledi bende odur dedim:KK48:
Canım affına sığınarak bir şey sorabilir miyim? Benim doktorum erkek ona soramadım. Ben 18 martta öğrendim hamile olduğumu ve o günden beri eşimle hiç yakınlaşmadık. Bu dönem riskli diye düşünüyorum. Çok bilgim de yok. Senin bilgin var mı? Gerçekten özür diliyorum rahatsız olmazsın umarım sorumdan.

Canım affına sığınarak bir şey sorabilir miyim? Benim doktorum erkek ona soramadım. Ben 18 martta öğrendim hamile olduğumu ve o günden beri eşimle hiç yakınlaşmadık. Bu dönem riskli diye düşünüyorum. Çok bilgim de yok. Senin bilgin var mı? Gerçekten özür diliyorum rahatsız olmazsın umarım sorumdan.

önemli değil tatlım bende sormadım ama bildiğim kadarını söyleyim ilk üç ay eğer bir düşük riski varsa şiddetli kanama şiddetli ağrı yada ultrasonda görülen anormal bir durum varsa bir süre yakınlaşmayın derim doktorun eğer düşük tehtidi görse size yakınlaşmamanız gerektiğini belirtirdi biz biraz ara vermiştik sonra dikkat etmedik

önemli değil tatlım bende sormadım ama bildiğim kadarını söyleyim ilk üç ay eğer bir düşük riski varsa şiddetli kanama şiddetli ağrı yada ultrasonda görülen anormal bir durum varsa bir süre yakınlaşmayın derim doktorun eğer düşük tehtidi görse size yakınlaşmamanız gerektiğini belirtirdi biz biraz ara vermiştik sonra dikkat etmedik
Biraz okudum da geneline kalp atışını duyana kadar ilişki yasak demişler. Ben doktora sormadım ama 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidene kadar kardeş kardeş takılırız :)

Biraz okudum da geneline kalp atışını duyana kadar ilişki yasak demişler. Ben doktora sormadım ama 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidene kadar kardeş kardeş takılırız :)
ehehe oda olabilir:)
benim okuduğum yerlerde düşük riski yoksa sakıncası yok diyor birde vajinal ultrasonla bakıyorlar ilk dönemlerde felan oda sakıncalı olması lazım ozaman bilemedim şimdi:)

merhaba arkdaslar,
ben de bugun test yaptım ve pozıtıfı gordum bınlerce kez sukurler olsun kı
Allahım tum bekleyen herkese versın ınsallah
muhtemel dogum tarıhımı de ogrenmek ıcın de hamılelık takvımı olusturdum.
bılmıyorum yapabıldım mı ama:)))
p.tesı tahlıl yaptırıcam salı da doktora gıdıcem ınsallah...
ama ara ara kahverengı lekelerım oluo
sızde de var mı boyle seyler

Canım
merhaba arkdaslar,
ben de bugun test yaptım ve pozıtıfı gordum bınlerce kez sukurler olsun kı
Allahım tum bekleyen herkese versın ınsallah
muhtemel dogum tarıhımı de ogrenmek ıcın de hamılelık takvımı olusturdum.
bılmıyorum yapabıldım mı ama:)))
p.tesı tahlıl yaptırıcam salı da doktora gıdıcem ınsallah...
ama ara ara kahverengı lekelerım oluo
sızde de var mı boyle seyler
canım adetini ne kadar gecti

5 gun gectı benım.
bugun cesaretımı toplayıp test yaptım
sukurler olsun kı pozııtıfı gordumm

X