Amiin canim rabbim sendende razi olsun.Allah razi olsunnnnn... Rabbim tum isteyeblere Versin InsaAllah. Ben 3 aylik evliyim 8+5 hamileyim yani 2 ayi bi hafta gectik. Cok sukur bekletmedi
2 senelik evliyim, ama bu mucizeyi henüz yaşayamadim malesef
İlk başlarda erken diyordum ama artik bende anne olmak istiyorum.
DR. kontrolünde hiç bir sorumuz yok çok şükür herşey normal.
Bu ay stres yapmiyacağim oluruna birakacağim.
Rabbim bana ve tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin
saglikli sihhatli hayirli evlatlar inşallah
canim nasilsin?Allah büyük bu yoklukda bi imtihan rabbim vermeyeceği şeyin duasını yaptırmazmış bizlere de verecek elbet :)
sağol canim ilgin içinCanım Fatma ana eli otu diye bi ot var. Bu otu kullanmanı tavsiye ederim. Ben o otu kullandığım ay hamile kaldım. O ot sayesinde mi oldu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım. Bi dene istersen
sağol canim ilgin için
fatma ana eli otu aktarda varmi ki canim
birde nasil kullaniliyor
Netimde sorun var canım yaa giremiyorum kaç gündür daha test yapmadım beklemedeyim dahacanim nasilsin?
test yaptinmi merak ettim.
ne güzel vesilen olmuş canimCanım öyle heryerde bulunmuyormuş sanırım. Bana tesadüfen hacca giden bi akrabamız getirmişti, kendi kızı için almış, kızının 4 yıl çocuğu olmamış, onu kullanıp hamile kalınca getirdiklerinden birini de bana vermişti. Nasıl temin edebilirsin bilemiyorum. Bu site de bu ot ile ilgili bir konu vardı, orda istanbulda bi aktarda bulunduğunu söylemişlerdi. Yakın zamanda umreye veya hacca giden bir yakının olursa ondan da isteyebilirsin.
Otun kullanımı da ovulasyon tarihine yakın bir zamanda, biz 5 gün kala yapmıştık, eşinle birlikte gece vakti iki rekat namaz kılıyorsun, sonra yine eşinle birlikte otun üzerine ayetel kürsi, felak, nas surelerini okuyup o otu bir sürahi suyun içine bırakıyorsun. Ertesi gün gece yine eşinle birlikte birer bardak içiyorsun. Normalde ovulasyondan önce ve sonra yaklaşık olarak 10 gün için demişlerdi ama kokusu bizi rahatsız ettiği için biz sadece ilk iki gün içebildik.
ayyy adet olmamişsin,inşallah vardir canim yaNetimde sorun var canım yaa giremiyorum kaç gündür daha test yapmadım beklemedeyim daha
Ayy vermezmiyim canım yaa bi var olduğunu oğrensem test yapmayada korkuyorumayyy adet olmamişsin,inşallah vardir canim ya
sonuç u merak edrim kzz banada haber ver.
cesaretini topla, ve yap testi canim çünkü baya gecikti adetinAyy vermezmiyim canım yaa bi var olduğunu oğrensem test yapmayada korkuyorum
Bi toplayabilsem cesaretimi yok cevabı almaktan korkuyorumcesaretini topla, ve yap testi canim çünkü baya gecikti adetin
Bu kadar gecikirmiydi ?Bi toplayabilsem cesaretimi yok cevabı almaktan korkuyorum
Şubatta gecikti martta gecikti 5 gün nisanda kimyasal gebelik geçirdim bu ayda işte bugün 8. Gün bakalım nolcakkBu kadar gecikirmiydi ?
Şubatta gecikti martta gecikti 5 gün nisanda kimyasal gebelik geçirdim bu ayda işte bugün 8. Gün bakalım nolcakk
Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı halada adet olmadım çıldırcam iyicecesaretini topla, ve yap testi canim çünkü baya gecikti adetin
Allah allah vardır bi ir Hayır elbet üzülme canim nasip herşey inşallah fazla gecikmez adetinBugün kan testi yaptırdım negatif çıktı halada adet olmadım çıldırcam iyice