Canım benim seni en iyi anlayanlardanım bende o büyük mucizeyi bekleyenlerdenim 6 senelik ewliyim ilk defa geçen ay gebe kalmışım oda kimyasal gebelikmiş ama inanıtmısın ben ona bile o kadar çok sevindimki anlatamam en azından gebe kalabildim diye bu ayda 1 gün geçti henüz adetim bakalım beklemelerdeyimm2 senelik evliyim, ama bu mucizeyi henüz yaşayamadim malesef
İlk başlarda erken diyordum ama artik bende anne olmak istiyorum.
DR. kontrolünde hiç bir sorumuz yok çok şükür herşey normal.
Bu ay stres yapmiyacağim oluruna birakacağim.
Rabbim bana ve tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin
saglikli sihhatli hayirli evlatlar inşallah
canim geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin böyle aciyiCanım benim seni en iyi anlayanlardanım bende o büyük mucizeyi bekleyenlerdenim 6 senelik ewliyim ilk defa geçen ay gebe kalmışım oda kimyasal gebelikmiş ama inanıtmısın ben ona bile o kadar çok sevindimki anlatamam en azından gebe kalabildim diye bu ayda 1 gün geçti henüz adetim bakalım beklemelerdeyimm
Amin inşallah tüm isteyenlerle bekleyenlerle beraber banada nasip etsin rabbimcanim geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin böyle aciyi
saglikli sihhatli nasip etsin inşallahhepimize
kimyasal gebelikten sonra hemile kalanlar çok fazla
inşallah sende onlardan olursun canim. inşallah bebeğin seninledir
inşallah canim. gebelik testi yapsaydin belki çikardi adetinde geçmişAmin inşallah tüm isteyenlerle bekleyenlerle beraber banada nasip etsin rabbim
Ne biliym ya çıkmazsa korkusu varya engelliyo yapmamı bikaç gün daha geçsinde hayırlısıyla kan veririm diye düşünüyorum.inşallah canim. gebelik testi yapsaydin belki çikardi adetinde geçmiş
inşallah hamilesindirNe biliym ya çıkmazsa korkusu varya engelliyo yapmamı bikaç gün daha geçsinde hayırlısıyla kan veririm diye düşünüyorum.
Ayy canım benim inşallah sağol iyi dileklerin için muslumanın muslumana duası tutarmış Allah sanada banada bekleyen herkesede nasip etsin en kısa zamandainşallah hamilesindir
hayirli haberlerini bekliyorum inşallah
Amiin inşallah . Allahu teala kabul etmeceği duayi kuluna israrla ettirmez miş canimAyy canım benim inşallah sağol iyi dileklerin için muslumanın muslumana duası tutarmış Allah sanada banada bekleyen herkesede nasip etsin en kısa zamanda
Ben 25 yaşındayım 6 senelik ewliyim ewlendiğimden beri çocuk diye dott donuyorum diyebilirim sen kaç yaşındasın canım:)Bu arada kaç yaşindasin canim
inşaallah hamilesindir canım.benimde 1.5 yıl oldu bekliyoruz.eşimde sperm hız sayı dna hasarı problemi var.bir iki haftaya kadar tedaviye başlanacak.Canım benim seni en iyi anlayanlardanım bende o büyük mucizeyi bekleyenlerdenim 6 senelik ewliyim ilk defa geçen ay gebe kalmışım oda kimyasal gebelikmiş ama inanıtmısın ben ona bile o kadar çok sevindimki anlatamam en azından gebe kalabildim diye bu ayda 1 gün geçti henüz adetim bakalım beklemelerdeyimm
Bende 22 yaşindayim haziranda 23 olacam inş.Ben 25 yaşındayım 6 senelik ewliyim ewlendiğimden beri çocuk diye dott donuyorum diyebilirim sen kaç yaşındasın canım:)
Sebebsiz infertilite bizim sorunumuz yani doktorlar öyle soyluyo 6 senede ilk defa geçen ay hamile kalmıştım oda kimyasal oldu bende bide zayıflık vardı 41 kiloydum 2 aydır falan kilo almaya çalışıyorum şu anda 49 oldum şukur bakalım hayırlısı inşllh canım yaainşaallah hamilesindir canım.benimde 1.5 yıl oldu bekliyoruz.eşimde sperm hız sayı dna hasarı problemi var.bir iki haftaya kadar tedaviye başlanacak.
sizin 6 yıldır mı olmuyor? bu zamana kadar bütün testleriniz yapıldı mı eşin dahil? cok merak ettim
Canım beniiim inşlh rabbim gonlune göre versin bende 19 yaşındaydım ewlendiğimde seni çok iyi anlıyorummBende 22 yaşindayim haziranda 23 olacam inş.
21 yaşinda evlendim bende hiç korunmadim
rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inş.
kiz çok zayifmişsin gerçekten şimdi tam normal kilondasin dahada alma derim:)Sebebsiz infertilite bizim sorunumuz yani doktorlar öyle soyluyo 6 senede ilk defa geçen ay hamile kalmıştım oda kimyasal oldu bende bide zayıflık vardı 41 kiloydum 2 aydır falan kilo almaya çalışıyorum şu anda 49 oldum şukur bakalım hayırlısı inşllh canım yaa
sende erken evlenmişsin canim.Canım beniiim inşlh rabbim gonlune göre versin bende 19 yaşındaydım ewlendiğimde seni çok iyi anlıyorumm
inşallah canim. sende mi bebek istiyorsun?Caniimm bnm hyrli haberler wer bize inş.
Ewet ben çok aşırı zayıftım boyumda 1.63 doktor zayıflık dedi zaten kilo aldıktan sonra yaşadım kimyasalıkiz çok zayifmişsin gerçekten şimdi tam normal kilondasin dahada alma derim:)
ben 60 kiloyum. Bir sorununuz olsa hamile kalazsin ki canim
sen kimyasal da olsa gebelik yaşamişsin
rabbim gönlüne göre versin inş.
fazla kilonun hamile kalmayi engellediğini duymuştum ama,Ewet ben çok aşırı zayıftım boyumda 1.63 doktor zayıflık dedi zaten kilo aldıktan sonra yaşadım kimyasalı