Bende hamileyim demek istiyorum.

Diyemedim olurmu 41 gün boyunca kendi başına okuman mümkün değil adet oluyosun çünkü annene falan soyle onu aralıksız okuyup secdelerini yapman lazım tekrardan başla adetliykende okut mutlaka birine
canim annem arapça bilmiyo mealiyle okunsa olurmuki acaba

Olmuyo diye biliyorum hiç yokmu etrafında arapça bilen biri
eşim biliyor ama bu aralar çok yoğun sinavlari var
ben bu ay fetih süresine başlamayi düşünüyorum cnm.
7 günde 41 tane fetih süresi,
herhangi bir dilek için duymuşmuydun?

Aynen cnm çok doqru konstn

bizde 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor.1-2 ay ev tadilat telaşımız var,tadilat bitsin tedaviye başlanacak.kafaya taksamda olmuyor takmasamda.akışına bıraktım yoksa düşünmekten deliririm

Amin InsaAllah

eşim biliyor ama bu aralar çok yoğun sinavlari var
ben bu ay fetih süresine başlamayi düşünüyorum cnm.
7 günde 41 tane fetih süresi,
herhangi bir dilek için duymuşmuydun?
Onuda duymuştum bide şey var ben geçen ay kırmızı elmaya 7 ibrahim 1 Yasin okudum verecek olan Allah inşallah bu sureler dualarda sebep olur

bizde 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor.1-2 ay ev tadilat telaşımız var,tadilat bitsin tedaviye başlanacak.kafaya taksamda olmuyor takmasamda.akışına bıraktım yoksa düşünmekten deliririm
Kafana çok takmamaya çalış canım benim ilk ewlendiğimde adetim 28 günde bir olurdu stresten şimdilerde 33 günde falan oluyo sorunları artıyo sadece biliyorum düşünmemek elde değil ama akışına bırakmak gerek bazen

aynen öyle ben ilk sene oluruna biraktim erken diye asla korunmadim.
ama malesef olmadi 1 sene sonra sinda tedaviye başladim.
Rabbim nasip etmiyince olmuyo işte,inşallah sen tedaviye gerek
kalmadan hamile kalirsin.

bende iyiyimşükürler olsun.Bugün 2 gün oluyo dmii adetin gecikeli
hadi inşallah canim ya güzel haberler ver inş.
Sağol canım benim hayırlısı bakalım kısmetten öte yol yok ewet iki gündür geçiyo hiçbir adet belirtimde yok bakalım nolacak:)

senden ümitliyim ben kzz hissediyorum var bişiyler inş :)
Ayy ağzından bal damlıyo walla benim evim 3 katlı altta kaynanam ustte eltim ortada ben oturuyorum eltimin 3 çocuğu var biri yeni doğdu iki aylık falan o kadar zor oluyoki bazen bebek sevmeleri öpmeleri o kadar zoruma gidiyoki anlatamam kötü duşunduğumden değil inanki ama işte insan benim niye yok demektende kendini alamıyo

niye kötü düşünesin ki birtanem, ayni şeleri bende yaşiyorum ayni kelimeleri
bende söylüyorum seni çok iyi anliyorum canim. yanliz değilsin

niye kötü düşünesin ki birtanem, ayni şeleri bende yaşiyorum ayni kelimeleri
bende söylüyorum seni çok iyi anliyorum canim. yanliz değilsin
Allah büyük bu yoklukda bi imtihan rabbim vermeyeceği şeyin duasını yaptırmazmış bizlere de verecek elbet :)

sağol canim Allah razi olsun. bebiş geliyo galiba maşallah
Hayirli olsun rabbim sağsalim
kucağina almayi nasip etsin.
Senide bizim gibi fazla bekletti mi bebeğin?
Allah razi olsunnnnn... Rabbim tum isteyeblere Versin InsaAllah. Ben 3 aylik evliyim 8+5 hamileyim yani 2 ayi bi hafta gectik. Cok sukur bekletmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…