canim annem arapça bilmiyo mealiyle okunsa olurmuki acabaDiyemedim olurmu 41 gün boyunca kendi başına okuman mümkün değil adet oluyosun çünkü annene falan soyle onu aralıksız okuyup secdelerini yapman lazım tekrardan başla adetliykende okut mutlaka birine
Olmuyo diye biliyorum hiç yokmu etrafında arapça bilen biricanim annem arapça bilmiyo mealiyle okunsa olurmuki acaba
eşim biliyor ama bu aralar çok yoğun sinavlari varOlmuyo diye biliyorum hiç yokmu etrafında arapça bilen biri
Aynen cnm çok doqru konstnİnan Bazen bende öyle düşünüyorum olmiyacakmiş gibi hissediyorum
ama hemen kendimi toparliyorum,biliyorsun stres en büyük düşmanimiz
sende stres yapma oluruna birak herşeyi tedavini ol gerisini ALLAH a birak canimm
o kullarina taşiyamiyacaği yük yüklemez.
Amin InsaAllah2 senelik evliyim, ama bu mucizeyi henüz yaşayamadim malesef
İlk başlarda erken diyordum ama artik bende anne olmak istiyorum.
DR. kontrolünde hiç bir sorumuz yok çok şükür herşey normal.
Bu ay stres yapmiyacağim oluruna birakacağim.
Rabbim bana ve tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin
saglikli sihhatli hayirli evlatlar inşallah
Onuda duymuştum bide şey var ben geçen ay kırmızı elmaya 7 ibrahim 1 Yasin okudum verecek olan Allah inşallah bu sureler dualarda sebep olureşim biliyor ama bu aralar çok yoğun sinavlari var
ben bu ay fetih süresine başlamayi düşünüyorum cnm.
7 günde 41 tane fetih süresi,
herhangi bir dilek için duymuşmuydun?
Kafana çok takmamaya çalış canım benim ilk ewlendiğimde adetim 28 günde bir olurdu stresten şimdilerde 33 günde falan oluyo sorunları artıyo sadece biliyorum düşünmemek elde değil ama akışına bırakmak gerek bazenbizde 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor.1-2 ay ev tadilat telaşımız var,tadilat bitsin tedaviye başlanacak.kafaya taksamda olmuyor takmasamda.akışına bıraktım yoksa düşünmekten deliririm
aynen öyle ben ilk sene oluruna biraktim erken diye asla korunmadim.bizde 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor.1-2 ay ev tadilat telaşımız var,tadilat bitsin tedaviye başlanacak.kafaya taksamda olmuyor takmasamda.akışına bıraktım yoksa düşünmekten deliririm
sağol canim Allah razi olsun. bebiş geliyo galiba maşallahAmin InsaAllah
günaydiin nasilsin canm?Onuda duymuştum bide şey var ben geçen ay kırmızı elmaya 7 ibrahim 1 Yasin okudum verecek olan Allah inşallah bu sureler dualarda sebep olur
Günaydın canım iyim teşekkür ederim sen nasılsın ben beklemelerdeyim halaa hayırlısı bakalımgünaydiin nasilsin canm?
bunu duymamiştim. inşallah canim
hayirlisi olsun.
bende iyiyimşükürler olsun.Bugün 2 gün oluyo dmii adetin gecikeliGünaydın canım iyim teşekkür ederim sen nasılsın ben beklemelerdeyim halaa hayırlısı bakalım
Sağol canım benim hayırlısı bakalım kısmetten öte yol yok ewet iki gündür geçiyo hiçbir adet belirtimde yok bakalım nolacak:)bende iyiyimşükürler olsun.Bugün 2 gün oluyo dmii adetin gecikeli
hadi inşallah canim ya güzel haberler ver inş.
senden ümitliyim ben kzz hissediyorum var bişiyler inş :)Sağol canım benim hayırlısı bakalım kısmetten öte yol yok ewet iki gündür geçiyo hiçbir adet belirtimde yok bakalım nolacak:)
Ayy ağzından bal damlıyo wallasenden ümitliyim ben kzz hissediyorum var bişiyler inş :)
niye kötü düşünesin ki birtanem, ayni şeleri bende yaşiyorum ayni kelimeleriAyy ağzından bal damlıyo wallabenim evim 3 katlı altta kaynanam ustte eltim ortada ben oturuyorum eltimin 3 çocuğu var biri yeni doğdu iki aylık falan o kadar zor oluyoki bazen bebek sevmeleri öpmeleri o kadar zoruma gidiyoki anlatamam kötü duşunduğumden değil inanki ama işte insan benim niye yok demektende kendini alamıyo
Allah büyük bu yoklukda bi imtihan rabbim vermeyeceği şeyin duasını yaptırmazmış bizlere de verecek elbet :)niye kötü düşünesin ki birtanem, ayni şeleri bende yaşiyorum ayni kelimeleri
bende söylüyorum seni çok iyi anliyorum canim. yanliz değilsin
inşallahh canim.:)Allah büyük bu yoklukda bi imtihan rabbim vermeyeceği şeyin duasını yaptırmazmış bizlere de verecek elbet :)
Allah razi olsunnnnn... Rabbim tum isteyeblere Versin InsaAllah. Ben 3 aylik evliyim 8+5 hamileyim yani 2 ayi bi hafta gectik. Cok sukur bekletmedisağol canim Allah razi olsun. bebiş geliyo galiba maşallah
Hayirli olsun rabbim sağsalim
kucağina almayi nasip etsin.
Senide bizim gibi fazla bekletti mi bebeğin?