• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende geldimm :)

$OZDILEK-CIFT-KISILIK-UYKU-SETI-SATEN-PAPILLON__63172530_0.webp$Resim 073.webp$Resim 063.webp$Resim 061.webp$Resim 071.webp$Resim 070.webp$Resim 069.webp$Resim 068.webp$Resim 067.webp$Resim 066.webp$Resim 065.webp$Resim 072.webp bunlarda son aldıklarım bitmek üzere inş uykularım kaçıyor artık :)

çok teşekkür ederim hepimiz mutlu günlerde sağlıkla kullanalım inşallah.

hepsini iyi günlerde kullan :)

kazanlı ütüyü kullanması rahat mı acaba? pratik mi? bir fikriniz var mı?

eveet çeyizim artık bitti hepsini kolilediğim için fotograflarını çekemiyorum netten bulabildiklerimi ekledim :)$00071017_stripe-mavi.webp$sarev.webp$supurge.webp$DSCF6353.webp

bunlarda dün aldığım mobilyalarım çook içime sindi koltuk takımı kumaşı siyah olucak resmdeki gibi deil yani

Eklentiler

• $dogrucan-mobilya-7935-yemek-odasi--0-thumb.webp
    $dogrucan-mobilya-7935-yemek-odasi--0-thumb.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $dogrucan-mobilya-9002-koltuk-3-3-1-1--0-thumb.webp
    $dogrucan-mobilya-9002-koltuk-3-3-1-1--0-thumb.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $dogrucan-mobilya-7935-yemek-odasi--2-thumb.webp
    $dogrucan-mobilya-7935-yemek-odasi--2-thumb.webp
    7 KB · Görüntüleme: 70
  • $dogrucan-mobilya-belgrad-orta-sehpa-0-thumb.webp
    $dogrucan-mobilya-belgrad-orta-sehpa-0-thumb.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $dogrucan-mobilya-belgrad-orta-sehpa-1-thumb.webp
    $dogrucan-mobilya-belgrad-orta-sehpa-1-thumb.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun ayrıca geçmiş olsun :) darısı daha hiç başlamayanların başına :) o ben oluyorum tabikide :)

nasıl bir duygu evcazının eksiklerini tamamlamış olmak ? illaki çok güzeldir de değişik bir his olmalı :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.çok güzel bir duygu mobilyaları gönlüme göre aldım evimin herşeyi tamam artık zamanı bekliyoruz darısı herkesin başına çoook mutluyum

Öncelikle hayırlı olsun tamamen bitmiş görünüyor süper bir rahatlamadır herhalde :) Eve eşyaları da yerleştirdin mi herşey tamam demektir. Darısı bizim başımıza :)

Öncelikle hayırlı olsun tamamen bitmiş görünüyor süper bir rahatlamadır herhalde :) Eve eşyaları da yerleştirdin mi herşey tamam demektir. Darısı bizim başımıza :)

çok teşekkürler evet süper bi duygu baya rahatladım eşyalar fln tamam artık.düğün stresi var sadece:)darısı başına cnm inş daha güzelleri senin olur

Back
X