- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilonu geri aldinmi canım aradan zaman gecmis
Aaa ne kadar guzelsiniz. Önceki ve sonraki fotoğraf da kaç kilosunuzMerhaba hanımlar hepinize,
Zorlu bir sürecin sonunda bende ulaştım sonuca inş korumaya devam bu şekilde ani bir kararla başladığım diyet ve sporla istediğim hedefe ulaştım.
Şimdi diyet demeyelim aslında özel birşey yapmadım çünkü her istediğimi yedim ama az yedim.
Bol bol spor yaptım ve su içtim.
Ve tataammm karşınızda yeni ben :))
Eki Görüntüle 1714469
A
Aaa ne kadar guzelsiniz. Önceki ve sonraki fotoğraf da kaç kilosunuz
Vay maşallah cok guzel kilolar vermişsin canım.Saol canım ilk fotoda 66,6 sonraki fotoda 50
Güncel kilonuz 62 hedef 57 diyor ama2 kg aldım yai daha doğrusu alıp alıp veriyorum fazlası olmadı çok şükür :)
Vay maşallah cok guzel kilolar vermişsin canım.
İnşallah bu sene de istediğin hedefe ulaşırsın benim son 20 kg kaldı 63 kg olacagm inşallah
Güncel kilonuz 62 hedef 57 diyor ama
O yorumunuz 2016 daymis ben yeni zannettim .. yine verirsiniz istedikten sonra kaç yıl koruya bildiniz bana göre vermek kolay korumak zor olanEvet kilo alıp geldim :)) tekrardan yarışmalara
O yorumunuz 2016 daymis ben yeni zannettim .. yine verirsiniz istedikten sonra kaç yıl koruya bildiniz bana göre vermek kolay korumak zor olan
Canım nice hamile olan doğuran insan cok aşırı kilolar alıyor ve veremiyor sen yine iyisin maşallah tabiki kilo vermek istiyorsan devam et ama şuan bile ben senin kadar olsam yeter2019a kadar 54-55 civarıydım sonra doğum yaptım falan 69ları buldum şimdi 62 civarlarındayım 57yi bulursam sonra devam edip 51-52 olmak istiyorum inşallah yine :) emzirdiğim için çok kısamıyorum yemekten haliyle az gidiyor :)
Canım nice hamile olan doğuran insan cok aşırı kilolar alıyor ve veremiyor sen yine iyisin maşallah tabiki kilo vermek istiyorsan devam et ama şuan bile ben senin kadar olsam yeter
Hiç sorma bizde eşimle beraber gece 2-3 de cips kola çekirdek çikolata felan yiyorduk rahat bu pandemi de 6-7 kg almışımdırYok çok şükür ben kiloyu fazla almadım hamileyken aksine doğumda da verdim sonra bu pandemi dönemi girince eş kişisi de işten ayrılmıştı günde 10 öğün birşeyler yiyerek aldım yoksa gitmişti :))
Hiç sorma bizde eşimle beraber gece 2-3 de cips kola çekirdek çikolata felan yiyorduk rahat bu pandemi de 6-7 kg almışımdır
Diyet yapamıyorsanız Spor yapmanızı tavsiye ederim hiç kilo sorunum olmadı 3 yıl önceye Kadar hep zayiftim uyku sorunum yüzünden bir ilaç kullandım iki yıl iki yılda 12 kilo aldım doğum da var tapu bunun içinde 6 kilosunu verdim bende diyet yaptım ama gitmediler Leslie yapıyorum günlük en az 10 adım yürüyorum sizede tavsiye Ederim diyetten daha etkili Spor hemde ev ortamında yapılabilmesi çok güzel benimde 2 yaşında kızım var dışarı çıkmak mümkün olmuyor her zaman ,2019a kadar 54-55 civarıydım sonra doğum yaptım falan 69ları buldum şimdi 62 civarlarındayım 57yi bulursam sonra devam edip 51-52 olmak istiyorum inşallah yine :) emzirdiğim için çok kısamıyorum yemekten haliyle az gidiyor :)
Diyet yapamıyorsanız Spor yapmanızı tavsiye ederim hiç kilo sorunum olmadı 3 yıl önceye Kadar hep zayiftim uyku sorunum yüzünden bir ilaç kullandım iki yıl iki yılda 12 kilo aldım doğum da var tapu bunun içinde 6 kilosunu verdim bende diyet yaptım ama gitmediler Leslie yapıyorum günlük en az 10 adım yürüyorum sizede tavsiye Ederim diyetten daha etkili Spor hemde ev ortamında yapılabilmesi çok güzel benimde 2 yaşında kızım var dışarı çıkmak mümkün olmuyor her zaman ,
Yaş kaç bilmiyorum Ama 36 benim .ruhumuz yaşlı sanırım ben üç ay debelendim kilo vermek için diyetle 1 kloyu zor verdim. ne zaman sporla destekledim 5 kilo gitti iki ayda. cok etkili yemek ev işi gibii rutine sokmak lazım önümde 5o kilo hedefim var. ölsem de kalsamda düşene kadar o kiloya kalkıp yapicam diye telkin ediyorum kendimiAh zaten benim de en büyük sorunum o sporla gidebileceğini biliyorum çünkü o diyette sporun daha çok etkisi vardı eriniyor muyum başka birşey mi bilmiyorum en fazla 1 hafta yapıp bırakıyorum bırakmasam gidecek biliyorum ama insan ruhen yorgun olunca bedene de yansıyor malesef :)
Yaş kaç bilmiyorum Ama 36 benim .ruhumuz yaşlı sanırım ben üç ay debelendim kilo vermek için diyetle 1 kloyu zor verdim. ne zaman sporla destekledim 5 kilo gitti iki ayda. cok etkili yemek ev işi gibii rutine sokmak lazım önümde 5o kilo hedefim var. ölsem de kalsamda düşene kadar o kiloya kalkıp yapicam diye telkin ediyorum kendimi
ne kadar sürede, kaç kilo verdiniz.Merhaba hanımlar hepinize,
Zorlu bir sürecin sonunda bende ulaştım sonuca inş korumaya devam bu şekilde ani bir kararla başladığım diyet ve sporla istediğim hedefe ulaştım.
Şimdi diyet demeyelim aslında özel birşey yapmadım çünkü her istediğimi yedim ama az yedim.
Bol bol spor yaptım ve su içtim.
Ve tataammm karşınızda yeni ben :))
Eki Görüntüle 1714469