5 ayda güzel vermissin ilham kaynağı oldun bana inşallah bende konu açacak kadar kilo veririm.25 kilo vermem gerekiyor darısı ben ve benim gibilere inşallahTşk ederim :)
17 Martta başlamıştım Ağustos Eylülden beri tip olarak böyleyim yavaş yavaş verdim kiloyu sonradan :)
5 ayda güzel vermissin ilham kaynağı oldun bana inşallah bende konu açacak kadar kilo veririm.25 kilo vermem gerekiyor darısı ben ve benim gibilere inşallah
Yarışma kurallarina uyamam sanırım çünkü düzenli hergun giremiyorum girsemde yaşamıyorum çocuklardan pek fırsat bulamıyorum.ama sizlerin başarılarını takip etmek iyi geliyorMotivasyon çok önemli istersen yarışmalara katılabilirsin bilmiyorum belki de varsındır ama :)
Ben 3.takımdan mezun oldum bi grupta değilsen bekleriz seni de :)
Yarışma kurallarina uyamam sanırım çünkü düzenli hergun giremiyorum girsemde yaşamıyorum çocuklardan pek fırsat bulamıyorum.ama sizlerin başarılarını takip etmek iyi geliyor
Onları tebrik ederim benim 4 tane oglum var hepside küçükler inanın onlar yattığı zaman yada eşim evdeyken buraya yazabiliyorumAnladım cnm çoluk çocuk olunca daha zor olur tabi ama yine de fırsat yaratan üyelerimiz var 3 çocuklu çalışan falan :)
Onları tebrik ederim benim 4 tane oglum var hepside küçükler inanın onlar yattığı zaman yada eşim evdeyken buraya yazabiliyorum
muhtesemsiniz.Tebrik ederimm..
İnşallah canım ama güzel şeyler olacak ve ben ozaman yazacağım mart ayını bekliyorumİnş buraya yazmasanız bile kendinizi dizginleyerek yavaştna başlayabilirsiniz :)
İnşallah canım ama güzel şeyler olacak ve ben ozaman yazacağım mart ayını bekliyorum
tebrik ederim boyunuz kaç acaba
Süper havanız bile değişmiş. Tebrik ederim
tebrikler :)Başladığımda 66,6 kgdım su an 50 kg cnm
maşallah çok başarılısınız tebrik ederim :)
maşallah çok başarılısınız tebrik ederim :)
tebrikler :)
biraz ayrintili anlatir misiniz neler yaptiginizi. bizede isik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?