Slm ben 62.8 oldum. Şimdilik son 2.8 kilo. Sonra hedef 58. Şuana kadar 12 kilo verdim. Ama biraz da olsa sarkmalar da olduKizlarrr selammmm..geldimm yenidennn..benim tel bozuldu tamireyolladim.daha bugun geldi.oyuzdenn uzun zamandir yazamadim hic...bu ar rejim ne alemde benimm superrr...yemiyorumm ve yilbasi icin ilceye akrabalarin yanina gittiydik hemen fark ettiler.ne yapiyosan devam ett dediler..neyseee bundan sonra bulusur gorusuruz artik..
Harikasin kiz masallahh..darisi nolurrr bana...bende zayiflamak istiyorumm hemde xokkkkSlm ben 62.8 oldum. Şimdilik son 2.8 kilo. Sonra hedef 58. Şuana kadar 12 kilo verdim. Ama biraz da olsa sarkmalar da oldu. İnşallah zamanla toparlanirim. Eski halimi özledim .
İnşallah sen de çok hızlı kilo verirsin. Ben yoruldum iyice. Bir de oruç tutuyorum. 40 gün tuttum. Geriye kaldı 30 . Allah güç kuvvet versin biter hayırlısı ile inşallah. Borçlarım ile birlikte tüm fazla kilolarım ve hayatımda ki tüm fazlalıklar biter gider inşallah. Amin :)Harikasin kiz masallahh..darisi nolurrr bana...bende zayiflamak istiyorumm hemde xokkkk
Canimm oruc demissin ya sahur da ne yapiyosun iftarda ne yapiyosun paylasirmisin..birde spor yapabildinmi halinin dermanin nasil oldu.uzun suredirde tutuyosun sanirimİnşallah sen de çok hızlı kilo verirsin. Ben yoruldum iyice. Bir de oruç tutuyorum. 40 gün tuttum. Geriye kaldı 30 . Allah güç kuvvet versin biter hayırlısı ile inşallah. Borçlarım ile birlikte tüm fazla kilolarım ve hayatımda ki tüm fazlalıklar biter gider inşallah. Amin :)
Bugün 42. Günüm. Sahur yok. İftar da o gün ne pişirdiysek çok az yiyorum. Ve 2 dilim çavdar ekmeği çok az yağlı tost peyniri ya da bir yumurta koyup çay ile yiyorum nadiren bir kaç tane zeytin. 2 ya da 3 tane hurma yiyorum. Meyve çok çok az ya da hiç. Nadiren bir kaç tane kuru yemiş... Bir bardak kahve içiyorum içine biraz süt koyuyorum tabi. Zaten şeker kullanmıyorum yıllardır. Ama çikolata aşığı olan biri için çok zor çikolatadan ayrı düşmek. En çok çikolatayı özlüyorum. Ara ara çok nadir biraz yiyorum. İnan eskiden daha çok yorgundum. Beyaz un ve çikolata resmen zehir gibi. İnsanın hızlı yorulmasına sebep oluyor. Tüm gün ayaktayım herzaman. Eskiden ye kuvvet olsun derdim şimdi yeme sağlık olsun diyorum. Ama hele bir 58 falan olayım sonra kilomu korumaya çalışırım inşallah. Spor yapmak benim için lüks. 2 tane aralarında 1. 5 yas olan bebeklerim var. Evden çıkmak tam bir eziyet. Ama fırsat buldukça hızlı hızlı yürüyorum. İnşallah faydam olur sana.Canimm oruc demissin ya sahur da ne yapiyosun iftarda ne yapiyosun paylasirmisin..birde spor yapabildinmi halinin dermanin nasil oldu.uzun suredirde tutuyosun sanirim
Masallahh iradene ve azmine...hayran kaldimm vallaa.bende bu siralar annem ziyarete geldi o var diye yaptim tabi yedim tabi..anliycan iki kilo verdimse iki kiloda geri geldi..gicbegimm cikti ya...martta nisan cikti simdi 3 ayim var en az 10 kilo vermem lazimmmm...annem bile samsunda diyet yapmis bir ayda 6 kilo vermis geldi buraya...bende bu gidisle annemi gececemm yanii.Bugün 42. Günüm. Sahur yok. İftar da o gün ne pişirdiysek çok az yiyorum. Ve 2 dilim çavdar ekmeği çok az yağlı tost peyniri ya da bir yumurta koyup çay ile yiyorum nadiren bir kaç tane zeytin. 2 ya da 3 tane hurma yiyorum. Meyve çok çok az ya da hiç. Nadiren bir kaç tane kuru yemiş... Bir bardak kahve içiyorum içine biraz süt koyuyorum tabi. Zaten şeker kullanmıyorum yıllardır. Ama çikolata aşığı olan biri için çok zor çikolatadan ayrı düşmek. En çok çikolatayı özlüyorum. Ara ara çok nadir biraz yiyorum. İnan eskiden daha çok yorgundum. Beyaz un ve çikolata resmen zehir gibi. İnsanın hızlı yorulmasına sebep oluyor. Tüm gün ayaktayım herzaman. Eskiden ye kuvvet olsun derdim şimdi yeme sağlık olsun diyorum. Ama hele bir 58 falan olayım sonra kilomu korumaya çalışırım inşallah. Spor yapmak benim için lüks. 2 tane aralarında 1. 5 yas olan bebeklerim var. Evden çıkmak tam bir eziyet. Ama fırsat buldukça hızlı hızlı yürüyorum. İnşallah faydam olur sana.
Sağol canım inşallah verirsin kiloları. Ben şuan 61.3 kiloyum. 13 kilodan fazla gitti. Son 25 günlük orucum kaldı. Çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına. İnat ettim kilolar gidecek. Hedef 58.Masallahh iradene ve azmine...hayran kaldimm vallaa.bende bu siralar annem ziyarete geldi o var diye yaptim tabi yedim tabi..anliycan iki kilo verdimse iki kiloda geri geldi..gicbegimm cikti ya...martta nisan cikti simdi 3 ayim var en az 10 kilo vermem lazimmmm...annem bile samsunda diyet yapmis bir ayda 6 kilo vermis geldi buraya...bende bu gidisle annemi gececemm yanii.
Son durum ne merak ettim.Masallahh iradene ve azmine...hayran kaldimm vallaa.bende bu siralar annem ziyarete geldi o var diye yaptim tabi yedim tabi..anliycan iki kilo verdimse iki kiloda geri geldi..gicbegimm cikti ya...martta nisan cikti simdi 3 ayim var en az 10 kilo vermem lazimmmm...annem bile samsunda diyet yapmis bir ayda 6 kilo vermis geldi buraya...bende bu gidisle annemi gececemm yanii.
Son durum ne olsun...mahvoldummm samsuna annemin yanina geldim.on gundenfazladir burdayim.ne us yaptiriyo ne yemekk..cocugun da arkadaslari var bana yuk olmuyo...yedim yesim sistim verdigim her bi kiloyu geri aldim..su an yuz ifadeni yöre iliyorumm emin ol..haklisinn.ama ben eve giderimmm bu kilolar gidecek arkadass gidecekkk gidecek!!!zaten isnguc camasir bulasik hepsi beni bekliyor tokatta..insallahh bisey daha ogrendimm bunuda aliskanlik yapicamm cok faydasini gormusler limonlu sicak su iciyolar burda sabah kahvaltidan once.ya ne zayiflama ama ne zayiflama....insallahh bi evime gideyimm buna da basliycam..yazacam arkadas yazacamm zatifladim 20 kilo versim diycem...ama bu benim toplamda bi 6 ayimi alacak valla sanirim...Son durum ne merak ettim.
Canim sana kolay gelsin ne diyeyim. Aynen öyle bir yüz ifadesi oldu ben de.. Ben büyük bir kararlılıkla gittim. Şuan 59 kiloyum. Yaklaşık 16 kilo verdim. Çok iyiyim şükür. Oruç devam ediyor. Son bir kaç günüm kaldı. Sonunda parti verecem. Şuan sadece dikkat ediyorum kilo almamak için. Ama o limonlu suyu muhakkak dene ben iki sefer içtim oruç olunca yapmadım. Ama sonra inşallah ben de yapacam. Şimdi tek sıkıntı kiloyu korumak. İnan etrafımda beni kıskanan imrenerek bakan o kadar çok kişi var kiSon durum ne olsun...mahvoldummm samsuna annemin yanina geldim.on gundenfazladir burdayim.ne us yaptiriyo ne yemekk..cocugun da arkadaslari var bana yuk olmuyo...yedim yesim sistim verdigim her bi kiloyu geri aldim..su an yuz ifadeni yöre iliyorumm emin ol..haklisinn.ama ben eve giderimmm bu kilolar gidecek arkadass gidecekkk gidecek!!!zaten isnguc camasir bulasik hepsi beni bekliyor tokatta..insallahh bisey daha ogrendimm bunuda aliskanlik yapicamm cok faydasini gormusler limonlu sicak su iciyolar burda sabah kahvaltidan once.ya ne zayiflama ama ne zayiflama....insallahh bi evime gideyimm buna da basliycam..yazacam arkadas yazacamm zatifladim 20 kilo versim diycem...ama bu benim toplamda bi 6 ayimi alacak valla sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?