• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende boşanıyorum

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
0
96
47
Antalya
Merhabalar eşimle aramızda yıllardır çözemediğimiz sorunlar dev oldu en son 5 ay önce eşimin beni aldattığını hissettim ve sonunda o ne kadar hala inkar etsede ben ortaya çıkardım.eşim ve ben 34 yaşındayız birlikte olduğu kız ise 20 yaşında resmen gözü kör hiçbirşey görmez oldu son 5 ayı bana cehhennem azabı yaşattı 2 evladımız var 9 yaşında oğlum 5 yaşında kızım 15 gün önce kavga ettik dedim o kızın evine gidip ailesine herşeyi anlatıcam o eve gidersen ölüsün dedi bana ertesi günüde anlaşmalı boşanma kağıdı getirdi. Bizim 2 evimiz var şuan oturduğumuzun tapusu benim üzerime bu evi eşyalarla birlikte bana bırakıyormuş çocukların velayetide bende kalıcak nafaka 150 tl çocuk başına . önce kabul etmedim dedim 150 tl ne yeter sadece oğlumun servisi 140 tl . Imzalamam için çok baskı yaptı imzala eşyamı alıp gideyim artık bıktım dedi. çocuklarımın psikolojisi zaten sıfır . Bende imzaladım. Salı günü davamız varmış bana msj çekmiş birde kağıtta ileride maddi manevi tazminat davası açamaz ibaresi koymuş. Hakim karşısında nasıl davranmalıyım nafaka miktarları nasıl bilgi alırsam sevinirim. çocuklarımı ölürümde ona zaten vermem olan evlatlarıma olur.

Nedne onu imzaladınızki...O nafaka az...size de nafaka vermesi gerekir...bir d emaddi manevi tazminat isteyin..hemen bir avukat tutun..Hani diyorlar ya;donunu alırım.Kendi bozmuş yuvasını kendi düşünsün;maddi zorluğu siz değil o çeksin..Hemen iyi bir avukat tutun;imzaladığınız şeyi anlatın;anlık duygularla aptal gururu yapmayın..Cermeseini çekmek durumunda..Sadece siz olsanız;maddi durumunuz iyi olsa neyse...Çocukların yükümlülüğü üüzerinde olmalı;bu işleirn kolay olmadığını anlasın!

Son düzenleme:
Back