Bende Boşanıyorum..


Kızlar pardon yaaaaa...KOnu açacaktım yanlış oldu.En son burayı okuyordum :)
 
Ben sana herkesten farklı bişey söylicem şehnazcım. Yazdıklarını okudum da çalışmaya başlayınca bana biraz şımarmışsın gibi geldi. Kafasına kakmıyorum diyosun ama eşine msnde ilk verdiğin cevap "evde boş boş oturmak senin işin" olmuş. Anladığım kadarıyla klasik bi türk ailesi içindesiniz eşinizinde klasik bi türk erkeği gibi davranıp kıskançlık yapması çok abartılcak bişe değil. Birçok kişinin eşi patronuyla başbaşa şehirdışına çıktığında kıskanır karısını size güvenmemek değil erkeklere ve şimdiki ilişkilere güvenmediğindendir. Benim eşimde çalışmamı istemiyo çünkü oturduğum yerde iş şartları kısıtlı lise mezunuyum sekreterlik yapabilirim en iyi ihtimalle ama etrafımızda öyle olaylar varki ben bile o hengameden korkuyorum kuzenim patronuyla aldatıyor eşini, öbür kuzenim işe girince acayip havalandı kimseyi takmaz oldu face'si erkeklerle doldu, büyük bi marketteki evli kasiyer tanıdığım herkesle bi samimiyet ve kıkırdama içinde yani kötü niyet olmasada dışarıdan çirkin görünüyo böyle kendiliksiz davrananlar yüzünden namusuyla çalışanlarda kötü görülüyo.
Sen ayıp bişe yapıyosun demiyorum yanlış anlama ama farkında olmadan biraz elime ekmeğimi aldım havasını ona sezdirmişsin kendiside ezik kalmış zoruna gidiyo ve gördüğüm kadarıyla msnde ters laflar yazıp kızdıran sensin erkekler çabuk sinirlenir ve gurur meselesi yaparlar önceden evin düzenine de alışmış şimdi daha az ilgileniyosun evle hemen adapte olmasını bekleme her erkek eve geldiğinde yemeği önüne konsun ev temiz olsun eşi yanında olsun ister.
Hakaret etmiş dövmek istiyorum falan demiş bu çok yanlış ama sinirli olmasına yetişme tarzına bağlı esnaf tarzı işlerde biraz küfürlü konuşmada oluyo çevreden alışmış olabilir. Dediğin gibi senin işe girmenle değişmiş çünkü istediği gibi evliliği yaşamıyor şuan ayrılalım demeside ondan ama içinden gelerek söylediğini sanmam. O sana baya bi kinlenmiş işe girdiğin için ama boşanılcak bi sebep göremedim ortada ben senin yerinde olsam işten çıkardım yada saatleri daha uygun seyahat sorunları olmayan bi iş bulurdum.
 


Tatlım haklı olabilirsin bende belki farkında olmadan eşime o havayı sezdirmiş olabilirm bilemiorum bunu yapmamak için çok ugrastım getci ama..
Yinede nolursa olsun bana ananın evine git dememeliydi hadi dedi bayram gecti yaa bana deseydiki bgn bayram hani ayrı gayrı olmaz don evine yemin ederim donerdim ama en ufak 1 hareket yapmadı bi çaba gostermedi halada gostermio demekki oda beni gozden cıkarmıs vazgecmişki benden aramıo ya insan bi merak etmezmi? Etmio yane demekki oda istemio bu evliliği artık..
 
ayrılık sebebinize bakınca ortada çok büyük bir sorun yok gibi görünüyor daha çok eşin komplekse girmiş kendi kafasında kurgulamış gibi geliyor bana.keşke sakince başbaşa konuşma imkanınız olsa evliliğinizi bir konuşsanız.belki yanılıyorum ama aşılmayacak sorunlar değil bunlar şimdi belki gurur yapıyor eşin aramıyor sormuyor ama yanlış yapıyor.büyükler devreye girse bir konuşsanız diyorum daha çok yenisiniz umarım herşey yoluna girer canım
 

Tatlım eşime simdi ablası acaip gaz veriodur 1 kere sakın arama o arıcak kopek gibi geri doncek eşimde eminim onun gazına gelip aramıodur. Ama diorum ya bnm mantıgım kabul etmio bu evlililiği artık nolcak bilmiorum hiç tek istediğim bi an once herseyin olup bitmesi mumkunse en sancısız sekilde..
 

o zaman hakkında hayırlısı olsun canım kafanda yüreğinde bitirdiysen bu evliliği hiç dönme zaten
 
Aramaması büyük hata haklısın ama dediğin gibi kışkırtanlar olabilir. Allah bilir "karın iş seyahatlerinde napıyo elin adamıyla" diye de kışkırtmışlardır.
Bence senin burda yapacağın şey ara bozuculara inat bi adım atmak. Eğer başka sorunlarınız yoksa ve seviyorsan ilk adımı senin atman sana çok şey kaybettirmez fazla gururda iyi değil.
Ara konuşmak istiyorum yüzyüze de tel.de olmaz zaten. Zaten yüzyüze gelince ikinizde yumuşarsınız.
Eğer sorun çalışmamsa ben işten çıkarım patronu bayan olan yada seyahat etmemi gerektirmeyen bir iş bulursam o zaman çalışırım, eğer sende bitmesini istemiyosan bana ne sorun olursa gel açıkça anlat git annenin evine demekle çözülmüyor ama yok istemiyorum dersen bitirelim dersin.
Senin maaşını, babanın işlerinin düzelmesini falan söylediğine göre onların işlerde biraz problem vardır belki onlara da canı sıkılıyo olabilir erkekler sıkıya gelemiyolar. Maddi yönden çalışmanı o da isticektir zaten.
 
Canım bende hemen hemen seninle aynı durumdayım.Ama ben çokk daha ağır şeyler yşadım.Bende 2,5 aydır annemlerdeyim ve eşim olucak o insan 1 kere bile aramadı.Arkamdan sürekli dedikodu.Aileside aynı şekilde ne arama ne sorma.Ama gelgelelim boşanma davasınıda açmıyorlar.Bende boşanma davasını açmayı düşünüyorum ama ailem buna izin vermiyor neymiş efendim beni istemeyen sevmeyen evden git diyen biri neden açmıyormuş davayıda ben açıyormuşum.Ailemede lf geçiremiyorum.Eşim sürekli sevmiyorum istemiyorum diyordu.Bende daha 1 yıllık evliyim.Ve sürekli onu arkadaşlık sitelerinde görüyorum ismiyle arama yaptığımda.pes diyorum.Arkadaşım senin imkanın varsa ailende destek veriyorsa aç davayı bekleme derim.Ama yinede karar senin.
 

Off canım bilmiorum hiç yani bnde aslına bakarsan davayı onun acması taraftarıyım ama ole 2,5ay beklemem hrld snn gibi.. 1 hafta muhlet verdim ona kendimce aradı aradı aramadı acıcam davayı gerci aradıgında da barısıcak deilimde hani adam gibi bitsin istiorum en azından karsılıklı konusup uzatmayalm bitsin 1 an once diyebilelim istiorum ama dediim gibi bunu blkide sdc ben istiyorumdur karsı tarafın ne yapıcagı belli olmaz hiç.
 
Bence evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı.Arkadaşım iyi düşün taşın.Burada öyle dertler paylaşılıyor ki,onların yanında şükretmelisin ki senin derdin aşılamayacak gibi değil.
Anladığım kadarıyla eşin seni çok kıskanıyor,dolayısıyla sen işe başlayınca kuruntuları yüzünden seni üzmeye başlıyor.Eşinle oturup konuşabilir bu sorunu birbirinizi en az seviyede yıpratarak halledebilirsiniz.
Annesinin yanında yemek yapmıyor,iş yapmıyor kelimeleri açık ki bahane.
Annesine ben eşimin işe girmesini,benden fazla maaş almasını kıskanıyorum diyecek hali olmadığından saçma sapan bahanelere sığınmış.

bence boşanmak için bir kez daha düşün derim.
 
Kavgayı siz başlatmışsınız...Zaten yatmaktan başka ne bilirsin diye..Zaten eşinz kompleksli sizin ondan çok kazandığınız için ve alineiznde işleri düzeldiği için neden kanayan yarayı kaşıdınız ki...Biraz daha mütevazi olabilirdiniz.Sonuçta evlilik varlıkta ve yoklukta birliktir..
Basit bir kavga çıkmış aranızda...İnşaAllah barışırsınız...Alla güzel bir yuva nasip etsin size...Evlilik zordur sabır gerketirir inşaAllah...
 
rabbım obur dunyada en cok sevdıgımız kocamız hangısıyse onunla olmamıza ızın verıcekmıs yanı pısman olursan obur dunyada olma sansın var
 
yok cnm ya sakın sakın boşanma eşin seni sende eşini seviyorsun yazdıklasrından belli sakın olun ani kararlar vermeyin gerekirse ayrıl işinden boşver evliliğin ilk yıllarında ne yazık ki erkeklerde güven duygusu pek olmuyor bende çok yaşamışımdır beni kapının önüne çöp poşetini koymaya cıkartmazdıı eşim dediğini yaptım sıkmadım anlayışla karsıladım hep ablalarım tembihlemişlerdi zaten böle seylerle karsılasacagımı şimdi ara sıra lafı gecerde acarım böyle böyle yapıodun bana die de verdiği cvp ne kadar aptalmışım çok pişmanım ....... gerekirse ayrıl işten yuva kolay kurulmuyorr sadece zaman ver eşine birass emin ol düzelecektir cünkü hiç bir erkek kalmıyor o haliyle evliliğinizin temelleri sağlamlaştığı zaman girersin uygun bi işte calışırsın ... hadi durma ara kocanıda birasss poh pohhhla sever öğle şeylerii onlarrdA 5 yaşındaki çocuk gibi akıl var ne yapalım çekecez artık :) barışmanız ümidiyle sevgilerrr
 
Son düzenleme:
Heryerde bıkmadan usanmadan dediğim tekşey bu konuda; İLLAKI BİRİ EVDEN GITMESI GEREKIYORSA ERKEK GITMELI ANNESİNİN EVINE !!

NE OLUR DEĞİŞSİN ARTIK BU durum..Bayanlar birşey olduğu zaman erkeğe SEN GİT demeli..

Valizini toplayıp anne evine dönmek çok kötü oluyor, hem sonradan geri dönülecekse iş dahada üzücü olur hemde anne evinde tekrardan bekleme süreci içine girmek ağır gelir..

BU DURUM DEĞİŞMELİ !

.....................

Allah kolaylık versin size..Eğer gözden geçirdiğinizde eksiler artılardan fazlaysa, kadir kıymet bilinmiyorsa, döndüğünüzde herşey olduğu gibi kötü gidecekse

boşanmak gerekiyor evet.
Boşanmadan sonra elbetteki çok zor zamanlar geçiyor,çünkü kolay değil bir ömrü ikiye bölüp tekrar başlangıca yaralı olarak dönmek.
Ama bayanların aşamayacağı şey yok..
Neden çekilsin ki o adam eğer kıymet bilinmiyorsa.Bir defa geliyoruz hayata.
Üstelik kendi imkanlarınızla kazanıyorsunuz..
Kolay değil ama en azından sizden gitmeden, siz eksilmeden yeniden tutunacaksınız hayata.

Bu arada bazen erkeklerde bazen bayanlarda oluyor bu..
Eşlerinin-hayat arkadaşlarının ilerlemesini, tek başına-bağımsız ayakta kalabilmelerini v.s kaldıramıyorlar..Bu ne acı bir durumdur..

Hep ileriye gitmesini istemek değil midir sevgi ? Malesefki kendimiz için seviyoruz sözde aşık olduklarımızı..
 
Bu arada erkeğin en hassas noktalarından birine dokunmuşsunuz.
''Yatmaktan başka ne biliyorsun ki '' Özellikle çalışmanıza takan bir insan için en son söylenmesi gereken sözdü.. Tartışma sizden başlamış.

Ama öncesini biz bilmiyoruz.Belki artık dolmuşsunuzdur.Uzaktan yorum yapmak kolay.
 

valla ben bir evde tek başıma bir gece geçiremem.. giderim babacığımın evine, anneciğime sarılır mışıl mışıl uyurum.. oh
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…