- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 318
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
Hayırlı olsun.
Eşiniz bahane mi arıyordu acaba?
Gerçek dışı olayları sebep olarak sunduğuna göre... Hani iftarda evde olmadığınız halde evde yemek yok demesi gibi...
Neyse eğer kararınızı verdiyseniz,bitirme sürecini çok uzatmayın derim. Zaman geçtikçe insan iyice geriliyor.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..
bence pişman olup arıcak canım bekle biraz hemen boşanma senin sorunları nerdeyse bende yasadım 4 yıllık evliyim canım sabır istio evlilik malesef şans ver severek evlendini sölüosun buda emin ol bi sürectir eşin için kendi kocamdan biliom üzülme güzel kız hersey olucana varır
sen niye gittinki ailenin evine.. çok istiyorsa o gitsin ..
buı kadar kolaymı hadi akşam hazırlan seni annenlere götürüyorum demesi .. büyük bir şımarıklık yapmış
bir evde artık o boşanma kelimesi ağıza alınması demek bence evlilik zarının zaten yırtıldığı anlamına geliyor ..dediği doğru evlilik eşine göre değilmiş bunu sana baştan söylemesi senin geleceğin için çok iyi olmuş bu saatten sonra değişirmi? aman çalış karıcım ben sana desteğim al bi kadın eve işleri yapsın ayarla kendini ona göre dermi ... hem bunlar inan şimdi sorun olarak görülüp boşanma konuşuluyorsa bir kaç sene sonra yaşadıklarınız size daha ağır gelecek hele birde çocuk olunca ipler tamamen kopacaktır
şimdiden iyi düşünün siz bu adamla evli olmak istiyormusunuz ...
Evet aslında bende aynı sizin gibi dusunuyorum ilerde cocuk olunca ne olucak? Bide benim eşim acayip sorumsuzdur. Babasıyla birlikte calısıyo dukkana gider oglene kadar uyur dukkanda babası sehir dısındaysa taa 12 de 1 de gider işe. Offf bilmiyorum yaaa bi an once bitsin gitsin istiorum bu sureç..
sorumsuz bir adamın çocuğunu doğurunca olan size ve çocuğunuza olacak tabiki
eğer gerçekten içinde bitirdiysen ve ailende sana destekse bu kararı ani olarak vermediysen ne ala ..
ama bu boşanma kararını ona ders olarak vermişsen ders almayacağını bil canım
Cok sukur ailem sonuna kadar ynmda karar senin ama sunu bilki dewam edersen biz gorusmeyiz onla diolar sdc. Benim aslında mantıgım tamamen reddedio bu evliliği ama bilmiorum aslında cok kızgınım ona kırgınım içimde bi çok seyde tukendi ona karsı eminim ama nieyse içim acıyo...
alışkanlık var bitmeyen bir sevgi var verilen emek var sana yapılanlar var ama bence seni yıkacak bir acı yok içinde çok kolay atlatabilirsin gibi hissettim ben sanki senin kafanda da kalbinde de bitmiş bu evlilik
canım bence şu an ikinizde çok sinirli ve kırgınsınız ayrılıkta hiçbir zaman hata tek taraflı olmuyo kendin biraz düşün ben nerelerde hata yapıyorum diye geçen bizde az kalsın o şeytanın verdiği vesveseyle boşanmak üzereydik birbirimize çok kırıldık ama evlilikte böyle ayrılıklar tartışmalar oluyo bol bol ALLAH A dua etmek lazım burada hemen hemen herkes ayrıl ailenin yanına git falan diyolar bence çok yanlış yol göstermeleri gerekir insan o an çıkmazda oluyo ben sabrettim eşimin siniri 4 gün sonra geçti şimdi bana çok iyi davranıyo bi daha hiçbişey senin istediğin gibi olmayacak demişti ama demek ki beni seviyor ki hatalarına biraz daha dikkatli davranıyo insan birbirinin kıymetini bu dönemlerde anlıyo bence sen de sabret ayrılmak boşanmak bi an sinirle çok kolay geliyo severek evlendiğinizi söylüyorsun o da seni sevdiği için siniri geçince eminim arayacaktır aramasa da sen alttan al durumunuz iyiyse yuvanız için çalışmaktan eşin istemiyorsa vazgeç evinin hanımı ol evini temiz tut yemeklerini özenli yap erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diyolar ya bu karnının doyup doymaması değil yemeği özenli hazırlamak değişik tarifler lezzetli yemekler yapmak demek eğer ki çalışacağım diyorsan da eşine güzellikle anlat eşin kıskanç ben onu çok iyi anlıyorum bende öyleyim bu durumda eşimden duymak istediğim ben sana sadık kalacağım benim gözüm senden başkasını görmez seni seviyorum gibi cümleler kurmasını bekliyorum sende eşine bu cümleleri kullan ki seni anlasın biraz uzun oldu ama olanları kendimden bildiğim için yardımcı olmak istedim umarım olabilmişimdir benim bir arkadaşımda severek evlendi kocası çok kıskançtı annesinin evine gönderdi bir ay hiç aramadı ama sonra kapısında yalvardı barıştılar araması biraz zaman alabilir aramıyo diyede kesin kararlar verme bence
Tatlım haklı olabilirsin ama bu zamana kadar araması gerekmezmiydi? Koskoca bayram gecti yaa insan aramazmı ki ben tatile gittim yolda öldümmü kaldıımı hiç mi merak etmedi hadi kendi aramıo aileside sallamıo sncta ben hala onların soyadını tasıorum bu kadar mı umurlarında deilim?
Demekki bende bitmişimki onlar için onlarda bu kadar rahat davranabiliolar ben bole dusunuorm tamamen.
ya erkekler hep böyle demek ki aynen arkadaşım da senin durumunu yaşadığı zaman bayılmıştı hastanede serum falan taktılar eşi ve eşinin ailesinin de haberi oldu kız çok ağladı ölsem umurlarında değil demek ki dedi hadi eşim aramıyo ailesi niye sormuyo dedi kız eşinin ailesine bunları söyledi onlarda oğlum bişey biliyodur da öyle davranıyodur dedi kadın oğlunu atar mı insanlık bu devir de ölmüş zaten ama sonra eşi geldi barışmak istedi şimdi arkadaşımla kayınvalide küsler konuşmuyorlar yani bu süreçleri geçiren bir tanıdığım oldu o da böyle bu durumu atlattı inşallah sende ayrılmadan küslük olmadan bir an önce eşinle barışırsın biraz sende de yanlış görüyorum kusura bakma belki ben öyle düşünüyorumdur tamam bayram olabilir ama böyle bir durum geçiriyorsun tatile gitmenin zamanı değildi eşin de belki diyor ki hiç mi umrunda değil bir de gitmiş tatil yapmaya böyle düşünüyo olamaz mı
eşinizin ailesi ne dedi. hiç aradılarmı sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?