• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Boşanıyorum..

betty_boop

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
411
30
318
39
Gunaydın Kızlar Hepinize,

Aslında nerden baslayacağımı bilemiyorum. Anlatcaklarım biraz uzun olabilir sabır gosterip okuyup yorum yapabilirseniz sevinirim.
Ben 15 aylık evliyim kızlar,eşimle ailemin karsı cıkmasına ragmen cok severek evlendim. Başlarda herşey guzeldi eşim kıskanc benim,giyimime kusamıma arkadas cevreme herseyime kısıtlama getirirdi. Ama bende alışmıştım zaten artık. 2 ay oncesine kadar işe başladım ben ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Buna bi çıldır geldi en ufak şeyden kavga cıkarmaya basladı komplekse girdi sacma sapan tripler beni adam yerine koymuyosn demeler falan. Bana sen işe girdikten sonra havalandın kendini bişe sandın demeler ki kızlar size yemin ediyorum ben sırf o o psikolojiye girmesin die benim ondan daha fazla kazanmama ragmen tek bir gun bunu yuzune vurucak bişey demedim aksine hep onun benim onumde olması için elimden geleni yaptım. Her kavgayı ben alttan aldım son bi kaç aydır zaten cok kavga ediyoduk ve bana 5 kavganın 3unde ananın evine git defol git tarzı cumleler kurmasına ragmen sabrettim bekledim.

En son kızlar kadir gecesiydi ben ofisteydim msnde konusuoduk konusmaları aynen yazıcam size ben ilk basta gayet duzgundu işte askım orucum halsizim falan dedim oda kıyamam askım az kaldı falan dedi. Sonrasında dedimki Bahri Beyle(patronum) tunalıya gitcez gps almaya oda dediki oda baydı artık ama haaa her yere seni yolluyo gitme bende sacmalama gitmem lazım ne diim adama sncta patronum dedim. Snrasında da bence sen bu işe bi kusur bulmaya calısıosn dedim oda belkide kusur sendedir dedi bende olemi neemiş bnm kusurum solede bende biliim dedim oda sehnaz neyse yaa uzatma işim var benim dedi bende dedimki evet bos bos oturmak işin hade sana kolay gelsin dedim oda bana bak ya beni adam yerine koy yada defol git dedi bende hı işte sole ette haftalardır etmek istedigin kavgayı sende rahatla bende rahatlayım dedim oda bnm içimdeki kavgadan cok daha buyuk bi istek agzını burnunu kırmak istiorum senin dedi ben bişe yazmadım sonrasında sehnaz ben gercekten cok sıkıldım evlilik bana gore deilmiş bitsin bu iş dedi bende olur dedim ondan snra istersen ben bırakırm aksam seni annenlere dedi bnde gerek yok kendim giderim dedm oda gidersin tabi artık calısıosn bana ihtiacın yok nede olsa hem babanında işleri duzeldi dedi. Hiç bişey yazmadım ustune aksamında direk kayınvalidesine gittim cunku ona soz vermiştim daha oncelerde de bana ananın evine git dedii için bana bida boıle bişee derse kızım direk bana gel die soz verdirtmişti sırf o soz adına gittim anlattım herseyi once 3umuz konustuk batuhan annesine yok anlasamıoruz falan dedi snra beni şikayete basladı temizlik yapmıo yemek hazırlamıo die. Kızlar ben calısmaya basladıktan snra sdc cts pzr evde oluorm ve tum temizlii cts yapıodum ama calısmadan once evim her zman duzenli temiz olmustur hatta eşim bana sende temizlik hastalıı var psikolaga goturelim seni die dalga bile gecerdi. Ramazan boyunca yemek yapmadıgım dogrudur cunku kayınpederim ramazan boyunca iftarda bizdesinz die emir buyurdugu için ve eşim de pısırıgın onde gideni oldugundan bu teklifine hayır diyememiştir ve biz tum iftarlarda onlardaydık haftanın 1 gunude benim ailemdeydik. Bu yuzden de yemek yapmamısmdr ondan oncede cok yaptıgım solenemez yane hep yenicek seler olurdu evde ama kolaycacık seler ama ac kalmamıstır.
Eve yardımcı alıcam dedim eşime bin kıyamet koptu demediini bırakmadı ki ben onuda kendim vericektim parasını ondan almıcaktım.

Sonuc olarak kızlar ben kadir gecesi annemlere gittim o gunden beri beni aramadı merak etmedi ve bu evlilik biticek.İlginctir ben cok zırlak olmama ragmen cizgi filme bile aglayan ben o gunden beri 1 kere aglamadım nie boleyim bilmiyorum sabahlari içimde bi huzunle uyanıorum ama gun içinde gecio.Çok şükür çoçuğum yok hep ona dua ediyorum size sormak istediğim boşanan arkadaşlar siz nası astınız bu sureci biraz destege ihtiyacım var acıkcası.

Şimdiden hepinize tesekkur ediorum umarım herseyin hayırlısı olur.

Sevgiler,

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Eşiniz bahane mi arıyordu acaba?
Gerçek dışı olayları sebep olarak sunduğuna göre... Hani iftarda evde olmadığınız halde evde yemek yok demesi gibi...
Neyse eğer kararınızı verdiyseniz,bitirme sürecini çok uzatmayın derim. Zaman geçtikçe insan iyice geriliyor.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..

bence pişman olup arıcak canım bekle biraz hemen boşanma senin sorunları nerdeyse bende yasadım 4 yıllık evliyim canım sabır istio evlilik malesef şans ver severek evlendini sölüosun buda emin ol bi sürectir eşin için kendi kocamdan biliom üzülme güzel kız hersey olucana varır

Hayırlı olsun.
Eşiniz bahane mi arıyordu acaba?
Gerçek dışı olayları sebep olarak sunduğuna göre... Hani iftarda evde olmadığınız halde evde yemek yok demesi gibi...
Neyse eğer kararınızı verdiyseniz,bitirme sürecini çok uzatmayın derim. Zaman geçtikçe insan iyice geriliyor.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..

Evet bende bahane olarak dusunuyorum işin garibi bu adam beni ole cok severdiki...... Yada ben ole sanmışım artık.. Aslında kararlıyım bi an once olsun bitsin istiyorum hersey umarım hayırlısı olur.

bence pişman olup arıcak canım bekle biraz hemen boşanma senin sorunları nerdeyse bende yasadım 4 yıllık evliyim canım sabır istio evlilik malesef şans ver severek evlendini sölüosun buda emin ol bi sürectir eşin için kendi kocamdan biliom üzülme güzel kız hersey olucana varır

Yok tatlım sanmıorum arasın arıcak adam arardı baksana bayram gecti ve ben bayramda ailemle tatile gittim bunu bildiği halde aramadı dondunmu naptın die merak bile etmedi,gerçi zaten aramasında o kadar lafı soledikten snra arasa ne yazarki?

sen niye gittinki ailenin evine.. çok istiyorsa o gitsin ..

buı kadar kolaymı hadi akşam hazırlan seni annenlere götürüyorum demesi .. büyük bir şımarıklık yapmış

bir evde artık o boşanma kelimesi ağıza alınması demek bence evlilik zarının zaten yırtıldığı anlamına geliyor ..dediği doğru evlilik eşine göre değilmiş bunu sana baştan söylemesi senin geleceğin için çok iyi olmuş bu saatten sonra değişirmi? aman çalış karıcım ben sana desteğim al bi kadın eve işleri yapsın ayarla kendini ona göre dermi ... hem bunlar inan şimdi sorun olarak görülüp boşanma konuşuluyorsa bir kaç sene sonra yaşadıklarınız size daha ağır gelecek hele birde çocuk olunca ipler tamamen kopacaktır

şimdiden iyi düşünün siz bu adamla evli olmak istiyormusunuz ...

sen niye gittinki ailenin evine.. çok istiyorsa o gitsin ..

buı kadar kolaymı hadi akşam hazırlan seni annenlere götürüyorum demesi .. büyük bir şımarıklık yapmış

bir evde artık o boşanma kelimesi ağıza alınması demek bence evlilik zarının zaten yırtıldığı anlamına geliyor ..dediği doğru evlilik eşine göre değilmiş bunu sana baştan söylemesi senin geleceğin için çok iyi olmuş bu saatten sonra değişirmi? aman çalış karıcım ben sana desteğim al bi kadın eve işleri yapsın ayarla kendini ona göre dermi ... hem bunlar inan şimdi sorun olarak görülüp boşanma konuşuluyorsa bir kaç sene sonra yaşadıklarınız size daha ağır gelecek hele birde çocuk olunca ipler tamamen kopacaktır

şimdiden iyi düşünün siz bu adamla evli olmak istiyormusunuz ...

Evet aslında bende aynı sizin gibi dusunuyorum ilerde cocuk olunca ne olucak? Bide benim eşim acayip sorumsuzdur. Babasıyla birlikte calısıyo dukkana gider oglene kadar uyur dukkanda babası sehir dısındaysa taa 12 de 1 de gider işe. Offf bilmiyorum yaaa bi an once bitsin gitsin istiorum bu sureç..

Evet aslında bende aynı sizin gibi dusunuyorum ilerde cocuk olunca ne olucak? Bide benim eşim acayip sorumsuzdur. Babasıyla birlikte calısıyo dukkana gider oglene kadar uyur dukkanda babası sehir dısındaysa taa 12 de 1 de gider işe. Offf bilmiyorum yaaa bi an once bitsin gitsin istiorum bu sureç..

sorumsuz bir adamın çocuğunu doğurunca olan size ve çocuğunuza olacak tabiki

eğer gerçekten içinde bitirdiysen ve ailende sana destekse bu kararı ani olarak vermediysen ne ala ..

ama bu boşanma kararını ona ders olarak vermişsen ders almayacağını bil canım

sorumsuz bir adamın çocuğunu doğurunca olan size ve çocuğunuza olacak tabiki

eğer gerçekten içinde bitirdiysen ve ailende sana destekse bu kararı ani olarak vermediysen ne ala ..

ama bu boşanma kararını ona ders olarak vermişsen ders almayacağını bil canım

Cok sukur ailem sonuna kadar ynmda karar senin ama sunu bilki dewam edersen biz gorusmeyiz onla diolar sdc. Benim aslında mantıgım tamamen reddedio bu evliliği ama bilmiorum aslında cok kızgınım ona kırgınım içimde bi çok seyde tukendi ona karsı eminim ama nieyse içim acıyo...

Cok sukur ailem sonuna kadar ynmda karar senin ama sunu bilki dewam edersen biz gorusmeyiz onla diolar sdc. Benim aslında mantıgım tamamen reddedio bu evliliği ama bilmiorum aslında cok kızgınım ona kırgınım içimde bi çok seyde tukendi ona karsı eminim ama nieyse içim acıyo...

alışkanlık var bitmeyen bir sevgi var verilen emek var sana yapılanlar var ama bence seni yıkacak bir acı yok içinde çok kolay atlatabilirsin gibi hissettim ben sanki senin kafanda da kalbinde de bitmiş bu evlilik

alışkanlık var bitmeyen bir sevgi var verilen emek var sana yapılanlar var ama bence seni yıkacak bir acı yok içinde çok kolay atlatabilirsin gibi hissettim ben sanki senin kafanda da kalbinde de bitmiş bu evlilik

Olemi diosun? Umarım ole olur aslında beni dusunduren biraz da taraf etraf bizim akrabalar cok dedikoducu sırf laf vercem smdi agızlarına. Aslında onlar içinde asla yurutmem ama dusunuorum işte herkes konuscakta konuscak :(

canım bence şu an ikinizde çok sinirli ve kırgınsınız ayrılıkta hiçbir zaman hata tek taraflı olmuyo kendin biraz düşün ben nerelerde hata yapıyorum diye geçen bizde az kalsın o şeytanın verdiği vesveseyle boşanmak üzereydik birbirimize çok kırıldık ama evlilikte böyle ayrılıklar tartışmalar oluyo bol bol ALLAH A dua etmek lazım burada hemen hemen herkes ayrıl ailenin yanına git falan diyolar bence çok yanlış yol göstermeleri gerekir insan o an çıkmazda oluyo ben sabrettim eşimin siniri 4 gün sonra geçti şimdi bana çok iyi davranıyo bi daha hiçbişey senin istediğin gibi olmayacak demişti ama demek ki beni seviyor ki hatalarına biraz daha dikkatli davranıyo insan birbirinin kıymetini bu dönemlerde anlıyo bence sen de sabret ayrılmak boşanmak bi an sinirle çok kolay geliyo severek evlendiğinizi söylüyorsun o da seni sevdiği için siniri geçince eminim arayacaktır aramasa da sen alttan al durumunuz iyiyse yuvanız için çalışmaktan eşin istemiyorsa vazgeç evinin hanımı ol evini temiz tut yemeklerini özenli yap erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diyolar ya bu karnının doyup doymaması değil yemeği özenli hazırlamak değişik tarifler lezzetli yemekler yapmak demek eğer ki çalışacağım diyorsan da eşine güzellikle anlat eşin kıskanç ben onu çok iyi anlıyorum bende öyleyim bu durumda eşimden duymak istediğim ben sana sadık kalacağım benim gözüm senden başkasını görmez seni seviyorum gibi cümleler kurmasını bekliyorum sende eşine bu cümleleri kullan ki seni anlasın biraz uzun oldu ama olanları kendimden bildiğim için yardımcı olmak istedim umarım olabilmişimdir benim bir arkadaşımda severek evlendi kocası çok kıskançtı annesinin evine gönderdi bir ay hiç aramadı ama sonra kapısında yalvardı barıştılar araması biraz zaman alabilir aramıyo diyede kesin kararlar verme bence :50:

canım bence şu an ikinizde çok sinirli ve kırgınsınız ayrılıkta hiçbir zaman hata tek taraflı olmuyo kendin biraz düşün ben nerelerde hata yapıyorum diye geçen bizde az kalsın o şeytanın verdiği vesveseyle boşanmak üzereydik birbirimize çok kırıldık ama evlilikte böyle ayrılıklar tartışmalar oluyo bol bol ALLAH A dua etmek lazım burada hemen hemen herkes ayrıl ailenin yanına git falan diyolar bence çok yanlış yol göstermeleri gerekir insan o an çıkmazda oluyo ben sabrettim eşimin siniri 4 gün sonra geçti şimdi bana çok iyi davranıyo bi daha hiçbişey senin istediğin gibi olmayacak demişti ama demek ki beni seviyor ki hatalarına biraz daha dikkatli davranıyo insan birbirinin kıymetini bu dönemlerde anlıyo bence sen de sabret ayrılmak boşanmak bi an sinirle çok kolay geliyo severek evlendiğinizi söylüyorsun o da seni sevdiği için siniri geçince eminim arayacaktır aramasa da sen alttan al durumunuz iyiyse yuvanız için çalışmaktan eşin istemiyorsa vazgeç evinin hanımı ol evini temiz tut yemeklerini özenli yap erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diyolar ya bu karnının doyup doymaması değil yemeği özenli hazırlamak değişik tarifler lezzetli yemekler yapmak demek eğer ki çalışacağım diyorsan da eşine güzellikle anlat eşin kıskanç ben onu çok iyi anlıyorum bende öyleyim bu durumda eşimden duymak istediğim ben sana sadık kalacağım benim gözüm senden başkasını görmez seni seviyorum gibi cümleler kurmasını bekliyorum sende eşine bu cümleleri kullan ki seni anlasın biraz uzun oldu ama olanları kendimden bildiğim için yardımcı olmak istedim umarım olabilmişimdir benim bir arkadaşımda severek evlendi kocası çok kıskançtı annesinin evine gönderdi bir ay hiç aramadı ama sonra kapısında yalvardı barıştılar araması biraz zaman alabilir aramıyo diyede kesin kararlar verme bence :50:

Tatlım haklı olabilirsin ama bu zamana kadar araması gerekmezmiydi? Koskoca bayram gecti yaa insan aramazmı ki ben tatile gittim yolda öldümmü kaldıımı hiç mi merak etmedi hadi kendi aramıo aileside sallamıo sncta ben hala onların soyadını tasıorum bu kadar mı umurlarında deilim?
Demekki bende bitmişimki onlar için onlarda bu kadar rahat davranabiliolar ben bole dusunuorm tamamen.

Tatlım haklı olabilirsin ama bu zamana kadar araması gerekmezmiydi? Koskoca bayram gecti yaa insan aramazmı ki ben tatile gittim yolda öldümmü kaldıımı hiç mi merak etmedi hadi kendi aramıo aileside sallamıo sncta ben hala onların soyadını tasıorum bu kadar mı umurlarında deilim?
Demekki bende bitmişimki onlar için onlarda bu kadar rahat davranabiliolar ben bole dusunuorm tamamen.

ya erkekler hep böyle demek ki aynen arkadaşım da senin durumunu yaşadığı zaman bayılmıştı hastanede serum falan taktılar eşi ve eşinin ailesinin de haberi oldu kız çok ağladı ölsem umurlarında değil demek ki dedi hadi eşim aramıyo ailesi niye sormuyo dedi kız eşinin ailesine bunları söyledi onlarda oğlum bişey biliyodur da öyle davranıyodur dedi kadın oğlunu atar mı insanlık bu devir de ölmüş zaten ama sonra eşi geldi barışmak istedi şimdi arkadaşımla kayınvalide küsler konuşmuyorlar yani bu süreçleri geçiren bir tanıdığım oldu o da böyle bu durumu atlattı inşallah sende ayrılmadan küslük olmadan bir an önce eşinle barışırsın biraz sende de yanlış görüyorum kusura bakma belki ben öyle düşünüyorumdur tamam bayram olabilir ama böyle bir durum geçiriyorsun tatile gitmenin zamanı değildi eşin de belki diyor ki hiç mi umrunda değil bir de gitmiş tatil yapmaya böyle düşünüyo olamaz mı:34:

Arkadasim senin konun olmasina ragmen söyleyeeklerim bu durumdaki bircok kisi icin gecerli...Evlilik hergünün güllük gülistanlik oldugu bir kurum degil..Elbette anlasmazliklar, catismalar ve zitlasmalar olacak ama bunlar saygi cercevesinde olmali...Sonucta iki farkli insan ayni evde ayni yatakta ve tek beden olarak yasamaya alisiyor bu kolay bir sürec degil..Her iki tarafta caba göstermeli..Esinizi, ondan fazla kazandiginiz icin asagilamadinizi yada bunu hic söylemediginizi söylüyorsunuz ama " uzatmayalim sehnaz isim var dediginde evet isin bos bos oturmak" dediinizi söylüyorsunuz..Hicbir erkek bundan hoslanmaz..Ve bu yeterince asagilamaktir..
Msn de patronumla suraya gidecegim falan dediginizde oda heryere seni gönderiyor demis esiniz ama siz sacmalama diye cevap vermissinizki yine siz hatalisiniz..Eger erkekler bize sacmalama dese amanin ne zorumuza gidr ne zorumuza...
Bence esiniz sizi sevmis ve kiskanmasida dogal..Belki kendi paranizi kazanip, kendi ayaklarinizin üzerinde duruyor olabilirsiniz ama o sizin esiniz bunu unutmamalisiniz..
Ayrica en ufak seylerde bosanma lafini agzina almasida esinizin büyük bir ayibi...
Ben herzaman ilk evliligin mümkün oldugunca yürütülmeye calisilmasi taraftariim (cok büyük sorunlar olmadikca)
Gelen gideni herzaman aratir..
Icimden bir his bu evlilik biterse ilerde sizin cok pismanlik yasayacaginizi söylüyor...

Bende eşinizin sizi çok sevdiğini ,kıskandığını düşünüyorum.Sizin kendi ayaklarınız üzerinde durmanız ona ağır gelmiş ,sizin üzerinizde etkisinin olmadığını düşündürmüşsünüz yada düşünmüş aşılamayacak şeyler değil ama eşinize onu çok sevdiğinizi göstermeniz gerekiyor ..

ya erkekler hep böyle demek ki aynen arkadaşım da senin durumunu yaşadığı zaman bayılmıştı hastanede serum falan taktılar eşi ve eşinin ailesinin de haberi oldu kız çok ağladı ölsem umurlarında değil demek ki dedi hadi eşim aramıyo ailesi niye sormuyo dedi kız eşinin ailesine bunları söyledi onlarda oğlum bişey biliyodur da öyle davranıyodur dedi kadın oğlunu atar mı insanlık bu devir de ölmüş zaten ama sonra eşi geldi barışmak istedi şimdi arkadaşımla kayınvalide küsler konuşmuyorlar yani bu süreçleri geçiren bir tanıdığım oldu o da böyle bu durumu atlattı inşallah sende ayrılmadan küslük olmadan bir an önce eşinle barışırsın biraz sende de yanlış görüyorum kusura bakma belki ben öyle düşünüyorumdur tamam bayram olabilir ama böyle bir durum geçiriyorsun tatile gitmenin zamanı değildi eşin de belki diyor ki hiç mi umrunda değil bir de gitmiş tatil yapmaya böyle düşünüyo olamaz mı:34:

Ya tatlim ole deil iste adam bana resmen annemin ve annesinin yaninda esyalarinida topla defol git dedi bnde annemlere gittim onlarda bayram icin tatil ayarlamislardi onlarla oraya gittim ohh keif yapim die gitmedim. Evet ben demiorumki ben sutten cukma ak kasigim mutlaka bnde ynls yapmismdr ama bu defol git ewlilik bna gore deil seni hayatimda istmiorun laflarini isitck kdr buyuk seler deildir. Kafam cok karisik asiri kizgin ve kirginim esime hep dua ediorum Rabbime insallah hayirlisi olur bnm icn..

Görümcem annemi aramış kızlar.....

Annemi çok sevdiğini,çok dolu olduğunu,müsaitse dertleşmek istediğini söylemiş.Ağlıyormuş...Annem de her zaman ki olgunluğunu koruyarak tabi demiş.Konuşalım.İstersen gel bi çay koyayım,otururuz hem de....Yok demiş görümcem,telde anlatmaya başlamış.

Bizden çok şikayetçiymiş kızlar.Aslında eşimi yani kardeşini eleştirmiş daha çok ama bana da demiş yani diyeceğini.Arada bir çok iyi kız diyormuş bana,sonra başlıyormuş ama diye dertlerini anlatmaya.

* Hiç ilgilenmiyormuşuz annesiyle -ki eşim inanılmaz düşkündür annesine.Çoğu kavgalarımız da bu yüzdendir yazdım bu siteye -

* Çıkıp çıkıp gezmeye gidiyormuşuz,ama onlara hiç sizde gelin demiyormuşuz.

* Annesi yani kayınvalidem zaten hastaymış,onu çok üzüyormuşuz.Eğer ona bişey olursa iki çift lafı varmış bize - ki dertleriyle,borçlarıyla annesini yiyip bitiren kendisi farkında değil-

* Eşim sürekli benim anneme gidiyormuş,ne zaman arasalar annemde oluyormuşuz,ama kendi annesine yani kayınvalideme hiç gitmiyormuşuz - ki çalışıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor.Hafta içi her akşam ordayız yani-

* Bi yere götür deseler,benzin yok diyormuş eşim,ama beni istediği yere götürüyormuş- ki çoğu kez götürdü,aksine cebinde parası bile olmasa onlar için bulur yaratır,yine götürür eşim.-

* Ya daha neler neler.....Yerden yere vurmuş bizi.

Offfff çok sinirliyim.Şu anda onunla her şeyi konuşmak ve ilişkiyi tamamen koparmak istiyorum.

Evlendiğim günden bei aptal aptal düşünceleri,yerli yersiz benimle didişmeleri canımı çok sıkıyor artık.

Canım annemde diyor ki,eğer bana gelmenden bu kadar rahatsız oluyorlarsa gelmeyin kızım,eşine bi laf ederler canınızı sıkarlar :43:

Back