Soğan kürü denedin miAslında doktor gittim, şimdilik bir sorun olmadığını söyledi. Stres yapma ve sakın kafana takma dedi ama o öyle dedikte ben biraz telaşlandım. Arkadaşlarım kaldı hamile ben niye kalamadım nooldu filan diye. Haklısınız herkes stres olmamak lazım diyor, bir arkadaşım sırf bu üzden hiç bir sorun olmadığı halde 2 sene bebek yamadı hamile kalamadı
Soğan kürü denedin mi
Ben de ilk kez denedim yaa internette yazıo ama değişik şekillerde ben zararlı olmasın die 5 gün yapıp bıraktım içini temizliomuşMerhaba,
:/ yok aslında denemedim. İşe yarıyormuymuş siz denediniz mi nasıl yapılıyor
13 Mart'ta hasta olmuştum Birdahaki ki tarih 4 Nisa'n mı kafam karıştı
Bu ay bende deniycem sogan kurunu
Sen ne zaman basliycaksin canimregl bitiminde başlayarak 15 gün yapmak gerekiyormuş, hergün yeni soğan kaynatmak gerekiyormuş , araştırmaya devam ediyorum. İnşallah içebilirim :/
Sen ne zaman basliycaksin canim
Üç haftada bir28 günde bir mi oluyorsun? Eğer öyle ise 6 sı gbi filan sanırım o civarlar. Bu arada ,brahim sarçoğlunun videolarını izledim. Adam çok güeniyo soğan kürüne deniycem anırım ama nasıl içiliyor mu mide bulantısı filan yaptı mı
Aynen kistten kurtulanlar var be güzel tedavisizben şimdi başlasam reglim araya giriyor sanırım reglimden hemen sonra başlıycam. Arkadaşımla konuştum o hatırlattı bu kürle o kistlerinden kurtulmuş
Bnm midem pek bulanmadı şifa olsun noolcak tadındanregl bitiminde başlayarak 15 gün yapmak gerekiyormuş, hergün yeni soğan kaynatmak gerekiyormuş , araştırmaya devam ediyorum. İnşallah içebilirim :/
Aynen kistten kurtulanlar var be güzel tedavisiz
Bence bitince başla aynen
Üç haftada bir
Ay olarak sayarsam ayın onu edio aslında son iki üç aydır umrumda diildi takmıyordum şimdi bu ay çok taktım
Adet oldum çok üzgünümo da bir düzen, önemli olan arada çok uzun aralarının olmamasıymı doktor öyle söylemişti. Bu arada yumurtlama günlerinde akıntı çoğalıyormuş baya, gerçi o da bir kafa karışıklığı, benim arkadaşım regli biter bitmez hami kalmıştı :/
Demek ki daha vakti deilmis canim uzulmeAdet oldum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?