Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz bu ay hsg filmi çektirdim dr hiçbir sorun olmadığını söyledi adetime 3 gün kaldı haftadır aralıksız test yapıyorum başka şeyler bile kafamı dağıtmıyor zaman geçtikçe sakinleşeceğime daha da stres yapıyorum
Canım rabbim tez zaman da gönlüne göre versin eski bir yöntem var bilirmisin bilmem ama dene derin adetin le ilk gün ve beraber 14 say sonunda o gün yumurta vatliyor işte o gün gebe kalınıyor bunun için eczaneler de yumurta takibi setler var onla da yapa bilirsin
Canım rabbim tez zaman da gönlüne göre versin eski bir yöntem var bilirmisin bilmem ama dene derin adetin le ilk gün ve beraber 14 say sonunda o gün yumurta vatliyor işte o gün gebe kalınıyor bunun için eczaneler de yumurta takibi setler var onla da yapa bilirsin