• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bende bebeğim olsun istiyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 18 aylık evliyim ve aynı durumdayım, her ay umutla bekleyip hayal kırıklığına uğramak hayattan soğutuyor resmen :(

Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz bu ay hsg filmi çektirdim dr hiçbir sorun olmadığını söyledi adetime 3 gün kaldı haftadır aralıksız test yapıyorum başka şeyler bile kafamı dağıtmıyor zaman geçtikçe sakinleşeceğime daha da stres yapıyorum
Canım rabbim tez zaman da gönlüne göre versin eski bir yöntem var bilirmisin bilmem ama dene derin adetin le ilk gün ve beraber 14 say sonunda o gün yumurta vatliyor işte o gün gebe kalınıyor bunun için eczaneler de yumurta takibi setler var onla da yapa bilirsin

Canım rabbim tez zaman da gönlüne göre versin eski bir yöntem var bilirmisin bilmem ama dene derin adetin le ilk gün ve beraber 14 say sonunda o gün yumurta vatliyor işte o gün gebe kalınıyor bunun için eczaneler de yumurta takibi setler var onla da yapa bilirsin

mesela benm hastalığım yarın yarından itibaren 14.güne kadar tutmammı gerekiyor canım

Back