Gebeliğe Hazırlık Bende bebeğim olsun istiyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da en yakin medipol mega ama şöyle gönlüme gore bir doktor bulsam onla devam edecegim.

doktor işi çok sıkıntılı yani ben sağlam doktor bulayım derken bütün günümü kadınlar kulübünde geçiriyordum ama şuanda gittiğim doktordan memnunum ilgili ve gereksiz ilaç tedavi kullanımına müsade etmiyor

Istanbul'da doktor işi zor gerçekten.Küçük yerde daha kolay gibi.Daha ilgililer.Burdakiler oyle degil özel olsa bile bi an once bitse de gitsek modundalar

doğru diyorsun eğer gidersen medipole nur cansu yılmaz yada burcu boyama doktoru tavsiye ederim ikisi de gerçekten ilgili burcu hanımın methini zaten internette mutlaka duymuşsundur fakat kendisi çok yoğun aşırı hastası var birde benim şuanda gittiğim nur cansu yılmaz hanım var daha sakin hastası az ama ilgilidir kendisi

Teşekkür ederim canim bi arastirayim dedigin doktorlari

Rica ederim canım dualar da buluşmak dileğiyle

Allah tez zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin canim.Dualarimdasin.

Canim belki de esinden kaynakli bir durum vardır zira kendimden biliyorum moralini bozma denemeye devam esin de semen testi versin guvenilir bir yerde

İnşallah arkadaşım hastalığım onaylansın öyle gidecek eşim son 3 günü bekliyoruz inşallah böyle beklemek çok zor sanki 1 gün bir hafta gibi geliyor

İnşallah arkadaşım hastalığım onaylansın öyle gidecek eşim son 3 günü bekliyoruz inşallah böyle beklemek çok zor sanki 1 gün bir hafta gibi geliyor
Eğer sperm hareketinden dolayi hamile kalamiyorsan ilacla tedavi ediliyor tabi varikosel filan yoksa biz tedavide 3 ayi doldurcaz az kaldi insallah bu ay olur Allah herkesin gönlüne göre versin

İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin eğer hamile isem burdan mutlaka paylaşıcam

haberini bekliyoruz canim

Ilk 1 sene normal diye biliyorum. Görümcemde 1 sene denedi doktor doktor gezdi en son ümidini kestiğinde hamile kalmıştı. Ben kesinlikle psikolojik olduğunu düsünüyorum. Adetiniz düzenliyse yumurtlama döneminizde deneyin.
Internwtten araştırmıştım ilişkiden sonra ayakları yukarı kaldırın bayanlar en az 10 15 dakika ayağa kalkmasın falan deniyor. Bence kendinizi bu kadar üzmeyin inşallah olacak.

İnşallah bekliyoruz bizde. bu dediklerinizin hepsini uyguladım yani yapmadığım bişey kalmadı takdiri ilahi umarım bu ay vardır öyle hissediyorum

saribaykus eger adetlerin duzenli ve bir rahatsizligin yoksa pepapp diye bir program var gebelik takvimi gibi bir sey onu kur.Orda iliski icin verimli günleri otomatik hesapliyor bilgilerini dogru girersen

saribaykus eger adetlerin duzenli ve bir rahatsizligin yoksa pepapp diye bir program var gebelik takvimi gibi bir sey onu kur.Orda iliski icin verimli günleri otomatik hesapliyor bilgilerini dogru girersen

Düzenli adetim yani bazen 1 2 gün erken olabiliyorum ama hiç şaşmıyor bende de bir program var adet takvimi diye ondan takio ediyorum ama yinede dediğin program da da takip ederim teşekkür ederim :)

şimdi kan testi yaptırdım birazdan almaya gidiyorum heyecandan iki kelimeyi bi araya getiremiyorum inşallah vardır dua edin :):)

sonuç 1.20 yani negatif kızlar sanki tüm hayallerim yıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…