- Konu Sahibi saribaykus
-
Bana da en yakin medipol mega ama şöyle gönlüme gore bir doktor bulsam onla devam edecegim.
Teşekkür ederim canim bi arastirayim dedigin doktorlaridoğru diyorsun eğer gidersen medipole nur cansu yılmaz yada burcu boyama doktoru tavsiye ederim ikisi de gerçekten ilgili burcu hanımın methini zaten internette mutlaka duymuşsundur fakat kendisi çok yoğun aşırı hastası var birde benim şuanda gittiğim nur cansu yılmaz hanım var daha sakin hastası az ama ilgilidir kendisi
Eğer sperm hareketinden dolayi hamile kalamiyorsan ilacla tedavi ediliyor tabi varikosel filan yoksa biz tedavide 3 ayi doldurcaz az kaldi insallah bu ay olur Allah herkesin gönlüne göre versinİnşallah arkadaşım hastalığım onaylansın öyle gidecek eşim son 3 günü bekliyoruz inşallah böyle beklemek çok zor sanki 1 gün bir hafta gibi geliyor
Ilk 1 sene normal diye biliyorum. Görümcemde 1 sene denedi doktor doktor gezdi en son ümidini kestiğinde hamile kalmıştı. Ben kesinlikle psikolojik olduğunu düsünüyorum. Adetiniz düzenliyse yumurtlama döneminizde deneyin.Merhaba kızlar..
Yeni üyeyim aslında çok uzun süredir takip ediyorum konu başlıklarını fakat üye olup yazı yazmaya ancak fırsatım oldu..
Hamilelikle ilgili herşeyi buradan öğrendim çok istememe rağmen bebeğimiz olmuyor ve ben sürekli bunu kafama takıp artık psikolojimi bozmaya başladım günde 3 test yaptığımı biliyorum
Benim gibi bu durumda olanlar var mı? Var ise düşünmemek işin neler yapıyorsunuz yada olması için hangi çabaları gösteriyorsunuz moralman çöküntüdeyim..
Ilk 1 sene normal diye biliyorum. Görümcemde 1 sene denedi doktor doktor gezdi en son ümidini kestiğinde hamile kalmıştı. Ben kesinlikle psikolojik olduğunu düsünüyorum. Adetiniz düzenliyse yumurtlama döneminizde deneyin.
Internwtten araştırmıştım ilişkiden sonra ayakları yukarı kaldırın bayanlar en az 10 15 dakika ayağa kalkmasın falan deniyor. Bence kendinizi bu kadar üzmeyin inşallah olacak.
saribaykus eger adetlerin duzenli ve bir rahatsizligin yoksa pepapp diye bir program var gebelik takvimi gibi bir sey onu kur.Orda iliski icin verimli günleri otomatik hesapliyor bilgilerini dogru girersen
Inşallah vardır. Iyi haberlerini bekliyrum. :)İnşallah bekliyoruz bizde. bu dediklerinizin hepsini uyguladım yani yapmadığım bişey kalmadı takdiri ilahi umarım bu ay vardır öyle hissediyorum
Vakti var demek ki.Bozma moralinisonuç 1.20 yani negatif kızlarsanki tüm hayallerim yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?