- Konu Sahibi saribaykus
-
Benim de 14 ay oldu.Adetime yaklaşınca benim de gerginliğim artiyor.Hasta oldugumu gorunce tüm gücüm kayboluyor Sonra mecbur toparliyorum.Yaklasik 14 aydir hep boyle.Başka sorun yok dimi esinde ya da sende?Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz bu ay hsg filmi çektirdim dr hiçbir sorun olmadığını söyledi adetime 3 gün kaldı haftadır aralıksız test yapıyorum başka şeyler bile kafamı dağıtmıyor zaman geçtikçe sakinleşeceğime daha da stres yapıyorum
Benim de prolaktin 32 cikti .hafif pko var dendi.Esimin değerleri düşük çıktı ameliyat oldu.Hiçbiri %100 engel degil olur ama zaman alir dendi bekliyoruz bakalimEşim henüz baktırmadık bu hafta test yapılacak başta prolaktin yüksek çıktı şuana kadar tek sıkıntım oydu ilaç kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum 3. gününde gel demişti sizin neyden dolayı olmuyor ?
Bu da bir sınav napalim sabredicez.Sonu güzel olur ins.Sen hangi medipole gidiyorsun?inşaAllah tedavi edilsinde hiç olmamasından daha iyi dir beklemek aslında ama bizde sabır tükendi
Bana da en yakin medipol mega ama şöyle gönlüme gore bir doktor bulsam onla devam edecegim.bu duaya gönülden amin.. medipol esenlere gidiyorum canım eşim kavacık medipol üniversitesin de çalışan bende esenlere gidiyorum o sebep ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?