• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bende bebeğim olsun istiyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.098
Puanlar
133
Yer
istanbul
Merhaba kızlar..
Yeni üyeyim aslında çok uzun süredir takip ediyorum konu başlıklarını fakat üye olup yazı yazmaya ancak fırsatım oldu..

Hamilelikle ilgili herşeyi buradan öğrendim çok istememe rağmen bebeğimiz olmuyor ve ben sürekli bunu kafama takıp artık psikolojimi bozmaya başladım günde 3 test yaptığımı biliyorum

Benim gibi bu durumda olanlar var mı? Var ise düşünmemek işin neler yapıyorsunuz yada olması için hangi çabaları gösteriyorsunuz moralman çöküntüdeyim..

Ne kadardır deniyorsunuz?Kafaya takmak daha olumsuz etkiliyor maalesef.Ben duaya sığındım.Her ay hüsrana ugramaya alıştım sanırım.Eskisi gibi takmiyorum.Değişen bir şey olmuyor çünkü.Dua biraz daha rahatlatiyor beni

Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz bu ay hsg filmi çektirdim dr hiçbir sorun olmadığını söyledi adetime 3 gün kaldı haftadır aralıksız test yapıyorum başka şeyler bile kafamı dağıtmıyor zaman geçtikçe sakinleşeceğime daha da stres yapıyorum

Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz bu ay hsg filmi çektirdim dr hiçbir sorun olmadığını söyledi adetime 3 gün kaldı haftadır aralıksız test yapıyorum başka şeyler bile kafamı dağıtmıyor zaman geçtikçe sakinleşeceğime daha da stres yapıyorum
Benim de 14 ay oldu.Adetime yaklaşınca benim de gerginliğim artiyor.Hasta oldugumu gorunce tüm gücüm kayboluyor Sonra mecbur toparliyorum.Yaklasik 14 aydir hep boyle.Başka sorun yok dimi esinde ya da sende?

Eşim henüz baktırmadık bu hafta test yapılacak başta prolaktin yüksek çıktı şuana kadar tek sıkıntım oydu ilaç kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum 3. gününde gel demişti sizin neyden dolayı olmuyor ?

Stres etkiliyo evet bende aynı nekadar stres yapma deselerde stres oluyo ama bu ay fazla umutlanmistm 8 gün gecikti leke şu bu belirtilerde oldu test yapacağım gün adet oldum dedim tamam artık hicbiseyde ümitlenmem belirti olsada acaba diyede düşünmem bende ilaçlı rahîm filmi çektircem oda gelecek aya kaldı ne olursa olsun artık çünkü kafayı yiyecektim en sonunda hormonlarada baktılar adetin 2.günü gayet iyi ama iste

haklısın
ankarali_94 ankarali_94 en önemli şey stresmiş sanki bu süreçte stresin ne olduğunu anladım keşke kafamıza takmamış olsak herşeyi oluruna bırakıp kendimizi yıpratmasak hsg için de internette yazılanları okumamanı tavsiye ederim hiç hoş şeyler yazmıyor ben 1 ay oldu çektireli

hsg klomen catlatma iğnesi derken en son asilama da yaptirdim. 17 temmuzu bekliyorum hiçbir belirtim yok. umutlarım azaliyor

ne zaman aşılama yapıldı ve nasıl yapıldı muhtemelen bu gidişimde bana da aynısını verecek dr.
P pinar7837

Eşim henüz baktırmadık bu hafta test yapılacak başta prolaktin yüksek çıktı şuana kadar tek sıkıntım oydu ilaç kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum 3. gününde gel demişti sizin neyden dolayı olmuyor ?
Benim de prolaktin 32 cikti .hafif pko var dendi.Esimin değerleri düşük çıktı ameliyat oldu.Hiçbiri %100 engel degil olur ama zaman alir dendi bekliyoruz bakalim

önce klomen kullandim. ilaç bittikten sonra 3 günde bir yumurta takibi yapıldı ve catlatma iğnesi vuruldu. 36 saat sonra da dogumhanede esimden alınan ve yıkama isleminden geçen spermler enjekte edildi. Hiçbir ağır sizi yaşamadım birkaç dakikalık bir olay

inşaAllah en kısa sürede bizde hamişlerin arasına katılır Allahın izni ile sanki erkekte ki sıkıntı daha zor tedavisi değil mi T Turkuaz41 bayan ilaç ile tedavisi kolay gibi sanki

Söylediği gün arastrdm valla durur muyum ondanda korkuyorum senin nasıl gecti

Bana da başta direk klomen verdiler sonra doktorum yıllık izine çıkacağı için takibini yapamayacağım başka doktora yönlendireceğim dedi medipole gidiyorum ben orada 4 doktor değiştirdim bu son gittiğim doktor sağolsun herşeyi tetkik yapmak istedi daha sonra gerekli tedaviyi uygularız dedi inşaAllah kimse için gerek kalmaz tedavi sürecine Rabbim gönlündeki ni nasib eyler P pinar7837

biz daha henüz teste gidemedik canım eşimi ikna etmek zor oldu biraz ancak benim adetimden garanti olup öyle gidebiliceğini söyledi 15 temmuz günüm eğer olursa oda gidecek olmazsa hastaneye gideceğiz kontrole

Sanırım erkek daha zor.Gerci daha 2 ay oldu ameliyat olali 2 ay sonra degerlerine bakacak doktorumuz yukselmis mi diye.Umarim yükselmiştir.Valla doktora gitmeye korkar oldum surekli bi sorunla çıkıyoruz insallah çözülür tüm sorunlarimiz da bebeklerimize kavusuruz

inşaAllah tedavi edilsinde hiç olmamasından daha iyi dir beklemek aslında ama bizde sabır tükendi :(

bu duaya gönülden amin.. medipol esenlere gidiyorum canım eşim kavacık medipol üniversitesin de çalışan bende esenlere gidiyorum o sebep ile

bu duaya gönülden amin.. medipol esenlere gidiyorum canım eşim kavacık medipol üniversitesin de çalışan bende esenlere gidiyorum o sebep ile
Bana da en yakin medipol mega ama şöyle gönlüme gore bir doktor bulsam onla devam edecegim.

Back