bende aşık olmak istiyorummm

zaten çok kişiyle görüşünce aşık olmak zorlaşır bence
çünkü bir kişiye söylenince o sözler değer kazanıyor, vazgeçmek zor oluyor
inşallah çok hayırlı biriyle tanışırsın

o hayatıma girdikten sonra daha öncekilere seviyorum dedigim için pişman oldum ve karşımda bnm hissettiklerimi bna fazlasyla hissettirebilen bi adamdı..aşık olunca kaybediyosun kendini gözün kör oluyor belki de görmek istediklerini görüyosunn..bilmiyorum tekrar aşık olabilirmiyim aynı duyguları hissedermiyim..hissetmekten korkuyorum çünki artık..etrafımda aşk konusu açıldıgında sevin ama aşık olmayın diyormm aşk acıdır agzınıza aldıgınızda tatlı fakat ısırdıkça acıtırr yok eder sizi zamanlaa..

bende aşık olmak istiyorum birine karşı bir şeyler hissetmek istiyorum en azından hoşlantı bari olsun ama o da yok
ince eleyip sık mı dokuyorum o yüzden mi acaba?
sizce birini tanıdıktan sonra mı aşık olunur sevilir yoksa ilk görüşte bir şeyler hissetmezsen hiç mi olmaz?
akıl verin bana kızlar ben nerde hata yapıyorum neden yalnızım? :59:

Allahın sevgili kulu olduğundan olmamışsındır belki de:ssz: şaka bir yana, insan aşkı tanımadığında hayatında hep eksiklik hissediyor bunun kendine güvenmekle ya da kendinle barışık olup olmamakla çok da alakası yok. Kemal Sayar bir kitabında (kendisi psikiyatrdır) çocukluğun ve aşkın sadece içine hapsolduğumuz zamandan bizi uzaklaştırıp sonsuza sürükleyen dönemler olduğundan dem vururdu. hayat belirli bir rutinde ilerlerken aşk zamansızlık hissini tattırırdı insana. ben de 27 yıl boyunca aşık olamamış bir insan olarak o duyguyu yaşamak isterdim 1.5 yıl öncesine dek, ince eleyip sık da dokurdum yapı olarak da çok soğuktum ama bunların hiçbiriyle ilgisi yokmuş, belamı bulmak için daha zamanım varmış sadece:ssz: her neyse, o duyguyu tattıktan sonra ( ki aşk acısını da merak ederdim, onu da çekeyim derdim) ardında öyle bir acı kaldı ki boşluğumu da, o eksiklik duygumu da özler oldum. insan ne için dua ettiğine çok dikkat etmeli, tutabiliyor çünkü. acıdan uzakta aşk yaşayana ne mutlu ama sonunda böyle bir acı kalacaksa bence hiç yaşamamak en iyisi, bu nedenle hayırlısını istemek çok önemliymiş. ben biraz geç anladım:ssz:

Ben nedense doğru insanın yada aşık olunacak insanın herneyse :) Bi zamanı olduğuna inanıyorum ya, yıllardır tanısanda yada o an görsende zamanıysa o senin yaşaman gerekense duygularına hakim olamazsın. Biz erkek arkadaşımla birbrimzi 7 yıldır tanıyoruz ama bunun son 15 ayıdır birlikteyiz.

Back
X