Ben de senin gibiydim canım birden oluyor bu işler çok denemiştim zamanında yanlış insanları sevmek,aşık olmak için.
Ne hissettiğini anlıyorum az çok.Hayatında bir boşluk var gibi,kalbin atmıyor gibi.İnsan hayatında kendisini mutlu edicek,değerli hissettircek birisi olsun istiyor.
Karşına mutlaka çıkıcaktır doğru insan.Hem de hiç beklemediğin bir anda.Ama yanlış kişilerle denemeye çalışma hem kendini hem karşı tarafı üzersin.
Ben de aşık olmamış olmak istiyorum şu an
Gider ...in birine aşık olursan hiç istemezsin bir daha aşık olmayı valla
Şaka bir yana ne hatası güzelim? Burada bir hata yok? Ben 3 yıl beklemiştim bir daha aşık olayım diye. Herkes niye biriyle çıkmıyor bu kız niye yalnız diye sorup duruyormuş
Ve aşk ilk görüşte olur. Belki anlamazsın ama sonradan oluşan şey sevgidir. Aşk ise bilinmeyene duyulan merak, heyecan, tutkudur
Ah ne güzeldir aşk, yanlış bir yoldaysa da sonu ne acı...
Güzelliği kaç katsa, acısı onun on katı oluyor herhalde...
valla canım bu işler kısmet işi bir anda karşına çıkıverir anlamazsın yani planla programla olmuyor..
sana şöyle söyleyeyim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben ilk defa üniversitede ilişki yaşadım ilkdi..bende ince eleyip sık dokuyanladandım ama hiç ummadığım bir zamanda hayatıma girdi..ilk anda da aşık olmadım zaman geçirdikçe tanıdıkça sevdim Allaha şükür 1,5 senedir devam ediyor..Allah sana da sevip sevileceğin birini nasip etsin inş..
sanirim ask gercekten de ilk goruste olusuyor..
Ben su zamana kadar bi kere asik oldum. seneler once.. sonradan daha onceden tanidigim biriyle bi beraberligim oldu ama o da surmedi. sonradan sevgi olusuyo. Hatta bazen o bile olmuyo, olani kaybediyorsun..
Askta falan gozum yok acikcasi.
sevgi dolu, huzurlu, guvenli ve mantikli bi iliski istiyorum sadece.
aynen canım ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen hayatımda bir boşluk varmış gibi hissediyorum ve dediğin gibi yanlış oldugunu bildiğim kişilerle denemelimiyim acaba sonradan içimde irşeyler olur mu diyorum :/
Deneme sakın canım sonradan olmuyor çünkü böyle şeyler.
Ben en beklemediğim bir zamanda buldum aşkı,eminim sen de bulucaksın.Boşuna olmayacak insanlara evet diyip vaktini kaybetme.En yakın zamanda aşkı bulursun umarım
aynen canım ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen hayatımda bir boşluk varmış gibi hissediyorum ve dediğin gibi yanlış oldugunu bildiğim kişilerle denemelimiyim acaba sonradan içimde irşeyler olur mu diyorum :/
yani lisede bende aşık olmuştum ama çocuktuk o zamanlar ya hiç bişey anlamadımama aynen sadece sevsem de olur yeterki bişeyler olsun ufacık bi kıvılcım bile olabilir :))
Sen kendi içinde tam ve mutlu olmazsan gelecek sevgiliden hayır bekleme.
Kendini sev ve değer ver. Lütfen bu fikrini değiştir.
Sakın sevgilim olursa, aşık olursam mutlu olurum, değerli olurum, boşluğum dolar şeklinde düşünceler içinde olma.
Bir birey olarak tek başınayken, değerini bilip, kendinle dolu dolu yaşamayı öğrenmen lazım önce.
Yani mutluluğu başka birinin varlığına bağlama. Dimdik duramazsan kim seni niye istesin ki?
Nuray Sayarı şöyle diyor : hayatınıza aşkı çeken açılan kısmetiniz değil, artan enerjinizdir.)
Aşık değilken hayatı boş görmek cidden yaşamını boşa geçirmek olur.
Ve sonuç olarak ince elemekle falan alakası yok, daha zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum.
Ya da sen yeterince yüksek enerjide değilsindir.
Ben de aşık olmamış olmak istiyorum şu an
Gider ...in birine aşık olursan hiç istemezsin bir daha aşık olmayı valla
Şaka bir yana ne hatası güzelim? Burada bir hata yok? Ben 3 yıl beklemiştim bir daha aşık olayım diye. Herkes niye biriyle çıkmıyor bu kız niye yalnız diye sorup duruyormuş
Ve aşk ilk görüşte olur. Belki anlamazsın ama sonradan oluşan şey sevgidir. Aşk ise bilinmeyene duyulan merak, heyecan, tutkudur
Ah ne güzeldir aşk, yanlış bir yoldaysa da sonu ne acı...
Güzelliği kaç katsa, acısı onun on katı oluyor herhalde...
amin canım amin inşallah ne güzel hiç bitmesin inşallah.bende üniversitedeyim yaşım 21 bende bir ilk bekliyorum artık daha fazla beklemek istemiyorum. hiç bişey hissetmediğim birileriyle de cesaret edemiyorum acıkcası :/
bende aşkın ilk görüşte olduguna inananlardanım;hayatıma bi çok kişi girdi diyebilirim hiç birine aşk diyemedim biri hariç;aşk korkmadan aşk diyebildigin insandır o heyecan o mutluluk aşık oldugunu herkese haykırma olayı hayatında ne olursa olsun sadece onun varlıgıyla bile mutlu olabilmektir ama aşkta mutlu son yoktur malesef şuan yaşadıgım gibî :/ emn ol hiç beklemedigin bi anda gelir bulur seni aşk aşık olmak istiyrorumla olunucak diyede bişey degildir..ve gerçekten zamanla aşık olma olayına inanmıyorrum başta heycanlanmadıgın bi insana nasıl daha sonra aşk diyebilirsin ki..bunu sadece ilk görüşte aşık olan arkadaşlarım anlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?