Bende anne olmak istiyorummm

merhaba kısslaarr
pazar akşamı gelen siyah akıntıdan sonra adet oldum sanmıstım , pazartesi çok az yine siyah kum gibi bişiler geldi .
sonra yok ..
dün dra gittim kan verdim ( hcg =negatif)
prolaktinim gittikçe yükseliyo ..
ultrasonda baktı 1 tane folikül varmıs korunma hala umut var bu ay dedi..
prolaktin için ilaç yazdı bide .
öle işte neler oldugunu anlayamıyorum vücudumda.. sizlerde inşallah adet olmazsınız

Ahh tatlim vucudumda bende neler oldugunu anlamiyorum. Cok takinca sanki hamile hissine kapiliyorsun ya mayista oyle olmustum kasik agrisi kokuya duyarlilik v.s. ama tabi kirmizilar gelmisti. Bu ay hem ramazan hemde esimin calisma saatlerinden iyice saldik hic takip etmeden kafamiza gore canimiz istedimi iliski oluyor. O yuzden bu aydan umudum yok:) zaaten bende de troid cikti onu duzeltmeden hamile kalmak ta zormus kismet canim ya Allah gonlumuze gore versin ins. Hakkimizda hayirlisi.

Kızlar lütfen yardım eder misiniz gögüslerdeki agrı hafifte olsa gebelige işaret mi başka hiç bir belirti yok sadece gögüslerimin acısı var 2 gün var daha adet günüme sizce sadece gögüs acısı agrısıyla hamile olanlar varmı ?

Kızlar lütfen yardım eder misiniz gögüslerdeki agrı hafifte olsa gebelige işaret mi başka hiç bir belirti yok sadece gögüslerimin acısı var 2 gün var daha adet günüme sizce sadece gögüs acısı agrısıyla hamile olanlar varmı ?

Canım adet olmamışsındır umarım fakat Göğüs ağrısı adet döneminde de oluyor zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri neredeyse aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…